Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

off yılbaşı geliyor ne güzel...
gecen seneki yılbaşında dilediklerim olmadı sağlık dışında..

Sahiplenmeyeceksin(can Yücel)

--------------------------------------------------------------------------------
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
" O olmazsa yaşayamam. " demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela.
O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin O' nu sevdiğinden.

Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini...
Hatta elini ayağını bile ço k sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları...
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
" O benim. " diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir şeylerin...
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
Mesela turuncuya, ya da pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden, çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi,
Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın.
Sadece ucundan tutarak...

ne güzel yazmış ama keşke becerebilseydim keşke..ben renkli yazamam içim kapkara çünkü...onsuz yılbaşı halbuki geçen yıl yanımdaydı gözleri gözlerimde ben sadece nefes alıyorum yaşamıyorum ve bunu zaman geçtikçe daha iyi anlıyorum.hepinize mutlu yıllar kızlar umarım yeni yıl sizlere istediğiniz herşeyi versin.ben hiç bir şey istemiyorum üstü kalsın

denıszcm cok gusel yazmssn..çok duygulandm okurken.. inş bu sene sana herseyı unutturrur

küçük böcük bence ara ama ağlama. güçlü ol. mesala bende arayacağım ama gayet mutluymuş ses tonuyla arayacağım halbuki az önce ağladım

ddeniz katılıyorumm sana. bende ayşamıyor gibiyim. boğazımda düğümlenip akldı. ağlamaktan onu düşünmeketn yoruldum. ne zor ya. ne yapalım arkadaşım beni anlarsın en iyi sen.sanada iyi yıllar

kızlar cıkıyorum aksam yokum tekarar herkeze ıyı yıllar
hersey gonlunuzce olsun
keske burda sızınle olsadım
sızı ozlıcem hoscakalın

denıszcm cok gusel yazmssn..çok duygulandm okurken.. inş bu sene sana herseyı unutturrur

canım benim sağol ama istemiyorum hiiç birşey.atlatamıyorumda geçmiyor ağla ağla nereye kadar ama bitiremedim içimde.yani bu acı beni öldürecek yaaa.kimi zaman çok kızıyorum kendime bu kadar zayıfmısın diyorum.ama evet zayıfım çok zayıfım kabul.ne yeni bir sene istiyorum ne başka bişey

kızlar ben çıkıyorum artık akşama teyzemlerde kutlicaz yılbaşını..offfffffffffff yeni yılda herkesin gönlü muradını yaşatsın rabbim...

ddenizs canım anlıyorum seni benimde 1 ayı egçti bende ağlıyorum hergün. bende ölcekmişim gibi hissdediyorum. gülmeyi unuttum 1 aydır. kimseyle konuşmak bile istemiyorum. ne iş ne başaka bişey umurumda hala odamda resimleri asılı bakıp ağlıyom. ne olcak halimiz. bende ankaradayım. gel beraber ağlayalım. yeni yılda insanlar eğlenirken ben ağlayacağım onu çokkk özledim

ben geldim senağlama kızlaarr msn kişisel iletisine zom oldum yazmıışş ay sinirimden çatlıycamm yazmıyo bana da senağlama

oooff çok sinirlendim tatlım yaaa,ne yaptığını bilmiyo bu yaa,napim sence bu geceki tavrım nasıl olmalı şu anda sinirden mantıklı düşünemiyorummm senağlama nerden mesaj attı dün yaaa nerdeenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…