Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

valla prenses kapatsan da kapatmasan da bir şey farketmez bence artık... uçmuş o bu gece... bi saate kalmaz sızar zaten halen içmeye devam ediyosa... yarın da hiç bişey hatırlamaz muhtemelen

benimkide msn de kizlar kim bilir ne halt karistirio...

Silamcım, son günlerde pek seyrek uğrayabildim, seninle selamlaşamadık, hikayeni de bilmiyorum açıkçası. Umarım çok acı bir öykü değildir. Hoşgeldin de demek istemiyorum, keşke gelmek zorunda kalmasaydın...

çevrimdışı yaptımay msj atmadı bu kadar saat msn.deydim yerim seni dedi o kadar bende cevap vermedimzaten.bidahada yazmadı kimle nerde içiyo ooof ooff senağlama bir an önce içmeye başlasam ii olcakkk

cnm benim hikayem kendime göre cok aci...sizler icin olmaya bilir ama her ayrilik seven insan canini cok yakar...bazilarinizinkini okudum...azda olsa biliyorum ne oldugunu...bende terk edildim....senağlama ama bu sefer herseyi gömücem insallah...klava:

Affferin kız sana... ağlamayacaksın tabii.
Değen insana gözyaşı dökülür, değmeyene değil.
Naapıyo mail falan atıyo mu halen eşşşşep zıpası?
Takip edemedim son 2 günü.

yok iste en son sinir krizi geciriyorum diye mail geldi ya o günden beri mail filan hic birsey yok
bitti krizi demek :roflol:
ama her aksam msnde
bende engelli
iki haftadir olmayan adam simdi msnde
bu kadar bi beklentim yok artik senağlama merak etse arardi
bu kadarmis yani

Tabii ki arardı Jelibon, onların hepsi oyunmuş işte gör anla... yoksa insan sevdiğini merak edecek, endişelenecek.. dünyayı yırtar be.. pabuuma anlatsın krizmiş, merakmış.. sen napıyosun, sen de mi evde geçireceksin bu geceyi? siz bizden 2 saat sonra mı giriyosunuz yeni yıla önce mi?

evet sahte iste bunu anladim sogudum bende insanligini gördüm iste
silcem artik kafamdan aklimdan aglamam ya degmez belki icim acir yine aglarim ama kendime üzülüyorum
evdeyim bugün bir saat sonra gircez sizden yeni yila
gecen sene bu zaman beraberdik yemege gitmistik cicekler almisti bana bu senede bitti

Ben geçen yıl da yalnız girmiştim yeni yıla... o zaman da küstük, ayrıydık, çok sinir bozucu bir geceydi, şimdi de ayrıyız hemi de ülkelerce :))

Ya bir de ben ayrılacağım diyorum ya... diyorum ki acaba sevgililer günü geçsin de öyle mi ayrılayım?
Yav hiç bir yıl sevgililer gününe birini denk getiremiyorum ben ya.. geçen sefer de bi gün önce küstük sevgililer günü geçti barıştık... :roflol: kara bahtım kör talihim yaaa :roflol:

Hoşgeldin Minticim :) yav psikolojik midir nedir, uykum geldi var ya, kafayı koysam uyuyacakmışım gibi geliyor. Soğukta çok dolandım ondan mı oldu acaba? Uyutmayın he beni... :)

minti sana derler kız sakız mıyım ben kı :))

Zuahahahahahaaaaa... naapim şekercim çocukluğumun tipi tip'ten sonra tanıdığım tek sakızı çağrıştırıyosun bana. İçinden böyle kuş kelebek resimleri çıkardı.. Hey gidi ne güzeldi benim çocukluğum yaaa (sanki sen de 20 yaşındaymışın gibi yazdım ya)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…