Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bende kişisel iletime iyi yaptın devam et aferim yazdım. yerim seni ben yazmış bana yaaaa oooff bu gece böle geçmeeezz senağlama

iyide güzelim sen buna niye üzülüyorsun ki....
birak ne hali varsa görsün...
bari bugün seni üzemesine izin verme...

oooff çok sinirlendim tatlım yaaa,ne yaptığını bilmiyo bu yaa,napim sence bu geceki tavrım nasıl olmalı şu anda sinirden mantıklı düşünemiyorummm senağlama nerden mesaj attı dün yaaa nerdeenn

ya düşünme onu ya.. gel dese gidermisn pekı suan.. yanı sevgılyız dese ne dersinn yada sevgılı olalım dese.......::??

ya bıde çok karmasık bı durum. adamın ne dediği bellı degıl..ne yaptığı bellı degıl...

beni de karıştırdı dengesizlikleriyle önce bi oturup konuşurum ciddi ciddi heralde ama yok bu işe yaramaz istediğin kadar konuş, dün konuştuk ciddi ciddi yarımsaat sonra gene değiştiii ooff ben nolduğumuzu anlayamıyorumkiiii bununla sevgili olunmazmış o kadar yanlış tanımışımkiiiiii beni de dengesiz yaptı inan ne derim bilmiyorumm amanbe'cim senağlama

e pekı canım benım nıe üzülüyorsun o zaman bu dengesz için. salla ya... değermi gözyaslarına...o göz yaslarını daha büyük aşklar için saklaa.syerimseniben

aaaa prensesim siz konustunuzmu onunla...
hic birseyden haberim yok ya...
allah bilir daha gelismeler vardir...

kızlar hepinize hayırlı akşamlar 006 sil şu çocuğu sana eziyet yapıyor inan silince daha çok rahatlıcan

2009 ;da

size ve tum sevdiklerinize;
baris dolu bir dunyada
saglikli bir beden ve ruh ile,
gunesli gunler, yaratici fikirler,
verimli calismalar, bol kazanclar,
hosgorulu yaklasimlar, iyimser bakislar,
cesur girisimler, renkli eglenceler,
yeni motivasyonlar, anlamli toplantilar,
benzersiz hediyeler, parlak projeler,

bitmeyen sevgiler, lezzetli yemekler,
heyecanli karsilasmalar, guzel filmler,
olaganustu konserler, onemli basarilar,
kibar suruculer, samimi dostlar,
durust yoneticiler, iyi gunlerde kulanilacak bonuslar,
iyi geceler, iyi uykular, tatli ruyalar,
hayirli teskereler, keyifli sabahlar, gercek iltifatlar,
sicacik sohbetler, yararli bilgiler,
dogal guzellikler, gulen yuzler, upuzun geziler,
huzurlu gunler, icten tesekkurler, zevkli alisverisler,
hatir soran arkadaslar, hos mesajlar,
bol kahkahalar, yeni heyecanlar,
dugunler, dernekler, eglence ve tatli surprizler
,
nefis tatlilar, tarcinli kurabiyeler, islak kekler, elmali paylar,
guzel kokan kahveler, tavsan kani caylar, bogazda raki,
kanlicada yogurt, sariyerde borek, bebekte badem ezmesi,
bulusmalar, kavusmalar, saglik neþe, bol sans,
yani ozetle
YAŞAMAYA DEĞER BİR YIL DİLERİM….

Sevgiler... :))

sanda iyi akşamlar ayrılamadım sizden ama birazdan çıkacam nasılsın içimdeki sen napıyon yılbaşında:)

aaaa prensesim siz konustunuzmu onunla...
hic birseyden haberim yok ya...
allah bilir daha gelismeler vardir...

canım bu konuştuğum hani bi tane vardı ya ii eğlenceler şekerim falan diyip beni sinirlendirmişti sonrada terk etmiştim hatırladınmı o işte dünmesaj attı bana sonra laf üstü kapalı yılbaşı planlarına geldi resmen konuşmadık ama bana falanca otelde yılbaşı balosu var falan dedi üstü kapalı da olsa yılbaşı planı yapılıo gibi bişiydi sonra aynı gece değişti lafı çevirmeye başladı dün gece annem evde olcak dedi halbuki önceden annem yok git kendine program yap dedi demişti sonradan annem vazgeçti dedi bu sabahda msn.de evde yatıp uyuycam dedi deli etti beni bütün gün bi öle bi böle bi öle bi böle ne olduğumuzu bile bilmiyorum şimdide içiyo zom oldum yazmış msn kişisel iletisine bende kendi kişisel iletime iyi marifet yaptın devam et aferim diye yazdım mesj attı yerim seni ben diye çıldıracam yaaaa oynuyo benle bi güzel laf sölemek istiyorum aslında kendime kızıyorum oooffff asıl kendime kızıyorum galibaaa bilmiyorum bile şu anda nerde napıyo kimle nerde içiyo sinirimden sormuyorum ama merak da ediyorum hem sinirleniyorum hem merak ediyorum oof bu dengesizler yüzünden bende dengesiz oldumm senağlama

canim benim bu cocuk dengesizin önde gideni....
hic kafana takma canim...
o senle oynuyorsa, sende onla oyna...

selam kizlar daha yeni girdim bugün
sayfalari okudum
hosbulduk prenses ya hic takma o dengesizi
böcügü aramis sasirdim ya ama neye yarar bi tek yeni yilini kutlamak icin
bende hic birsey yok

bende bisey yapmam artik bu saaten sonra

yeni yila güclü girmek istiyorum ben yaa

Ay 006 :))))) güldürdünüz beni ilahi ya.. kişisel iletilerden soğuk savaş hali resmen...
Yav kuzum boşver allasen adam zil zurna sarhoş, adam ayıkken bile ne dediği belli değil, şimdi dediğiyle nolcak ya... onun ne ayık ne zom lafıyla kuyuya inilmez... boşver yaaa geç dalganıı....
valla bak... anca o layık ona işte...

kizlar hepinizin yeni yilini simdiden kutluyorum ...insallah bu yeni yil bize ugurlu gelir biraz da olsa yüzümüz güler...dilerimki bizi birakip gidenlerin yüzü yere bakar bu yilda...hepinizi seviyorum..tanismadiginniz halde benide araniza aldiniz..bunun icin cok tesekkür ediyorum canlarrr size...ben simdi gidiyorum...arkama dönüp bakmadan 2008de yasadiklarimi gömmeye...allahim yardimcimiz olsun insallah...kendinize iyi bakin...2009da görüsmek dilegiyle...hepinizi öpyüroum...iyi eglenceler kizlarrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…