Bir özür ya... bir özür dile.. çok zor değil 2 kelime..
De ki aşkım.. sana bi torba laf söyledim evet haklısın, özür dilerim de..
Kabullen ya.. bir öküzlük yaptım ama sen de hemen eyvallah dedin de ya. Bunu söyle en azından. Yav ona da eyvallah. Ortam yumuşar en azından.
Yok ama... paşamız üste çıkacak ki erkeklik gururu rencide olmasın... kızcağızınki ne olursa olsun ama... onun önemi yok.. Jeli aşık ya... unutur nasılsa...
Yok yaaaaaaaa.........
jelibonbonum ne küsücem şaka yapıyorum be yaBir özür ya... bir özür dile.. çok zor değil 2 kelime..
De ki aşkım.. sana bi torba laf söyledim evet haklısın, özür dilerim de..
Kabullen ya.. bir öküzlük yaptım ama sen de hemen eyvallah dedin de ya. Bunu söyle en azından. Yav ona da eyvallah. Ortam yumuşar en azından.
Yok ama... paşamız üste çıkacak ki erkeklik gururu rencide olmasın... kızcağızınki ne olursa olsun ama... onun önemi yok.. Jeli aşık ya... unutur nasılsa...
Yok yaaaaaaaa.........
NEDIR O MONA kafamçokkarıştı :çok üzgünüm:
bir özür ya... Bir özür dile.. çok zor değil 2 kelime..
De ki aşkım.. Sana bi torba laf söyledim evet haklısın, özür dilerim de..
Kabullen ya.. Bir öküzlük yaptım ama sen de hemen eyvallah dedin de ya. Bunu söyle en azından. Yav ona da eyvallah. Ortam yumuşar en azından.
Yok ama... Paşamız üste çıkacak ki erkeklik gururu rencide olmasın... Kızcağızınki ne olursa olsun ama... Onun önemi yok.. Jeli aşık ya... Unutur nasılsa...
Yok yaaaaaaaa.........
ya ben sımdı cvp versem aa evdeymıs dıyecek bısey yapmıcam beter olsun bugün evde benı düsünsün catlasın benı bı eglencede fılan sansın yokum ynaı evde maıl fılan görmedım ben
yanlız kaldı ıste dokundu tabı yoklugum
Bilmiyorum Jelim... eğer dayanırım saçmalamasına diyorsan, konuşmak içindekileri söylemek istiyorsan konuş.
Onun amacı da bu.. önce bi kaç gün iyilikle denedi baktı olmadı seni kışkırtarak konuşmaya zorluyor. Bilindik bir taktik işte. Her yolu deniyor. İyi kötü.
Sana konuş ya da konuşma diyemem, bu senin kararın olmalı. Sadece tavsiyede bulunabilirim. Saçmalayacak belli ki çünkü. Bunu kaldırabilirim, benim de söyleyecek sözüm var diyorsan konuş...
Tabii kızlar ne diyor bilmiyorum... kızlar siz de yorum yapın...
Çok gerildim ben çünkü. Saçmalıyor da olabilirim.
Ya ben sımdı cvp versem aa evdeymıs dıyecek bısey yapmıcam beter olsun bugün evde benı düsünsün catlasın benı bı eglencede fılan sansın yokum ynaı evde maıl fılan görmedım ben
:)) kız ben seni yirimmm yirim.
öyle bi şarladım ki ortaya te allam ya :) sen kaynadın arada tabe...
Ya ben sımdı cvp versem aa evdeymıs dıyecek bısey yapmıcam beter olsun bugün evde benı düsünsün catlasın benı bı eglencede fılan sansın yokum ynaı evde maıl fılan görmedım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?