amannn işte anlatım farkıııahh be kızçeler, hayata anlamlar yüklemeye çalışmayın...
O aradığında, sizi sevdiğini söylediğinde, sizlerle ilgilendiğinde, özlediğinde anlam kazanmasın hayat...
Bunu yaparsanız o gittiğinde tüm anlamlarınızı da yitirirsiniz.
Bırakın hayat yanıbaşımızdan akıp geçiyor işte.
Kendinize anlamlar yükleyin.
Daha iyi bir insan, daha iyi bir arkadaş, daha iyi bir evlat, daha iyi bir anne olmaya çalışarak anlamlandırın hayatınızı.
Kendinizden yola çıkarak, başkasından start alarak değil..
Kendiniz olarak...
Seni Çok Seviyoruz...
gelecek yıl çok mutlu ol gripsiz :) sağlıklı ol canım
maıl bu kızlar ne bu sımdı anlamıyorumm elım ayagım tıtrıyor bızımkılerle cay ıcıyorduk bı bakım dedım msne su an msnde
bnm bitti dememle hemen bitirdin demekki sen bunu bekliyormussun bnden uzaklasmak için fırsat arıyormussun o kadar mail attım birine bile cevap vermedin hiç hatırım yokmus sendesimdi evdeyim ve yalnızım kötü bir yılbası bnm için ama senin ve ailenin yeni yılı kutlu olsun kendine iyi bakk
MAIL BU KIZLAR NE BU SIMDI ANLAMIYORUMM ELIM AYAGIM TITRIYOR BIZIMKILERLE CAY ICIYORDUK BI BAKIM DEDIM MSNE SU AN MSNDE
bnm bitti dememle hemen bitirdin demekki sen bunu bekliyormussun bnden uzaklasmak için fırsat arıyormussun o kadar mail attım birine bile cevap vermedin hiç hatırım yokmus sendesimdi evdeyim ve yalnızım kötü bir yılbası bnm için ama senin ve ailenin yeni yılı kutlu olsun kendine iyi bakk
pısmanmı sımdı bu msnde bu arada tabı engellı
yarabımm sasırdım kaldımmmmmmmm
sen bana sabır verr
Mona buraya yumruk havayaaaa
hadi kız kızçen seni bekliyo trt ye takıldı kaldı galiba
alooo komşuu
JELİBONBON BENDE DEDİM YA BENİ KAALE ALMIYON KÜSTÜM:))
BİŞEY YAPMA DEYMEZ
YALNIZ KALSIN AKLI BAŞINA GELİR
ÇABALASIN BİRAZ JELİ BE
Yani polemiğin bu kadarına da pes.
Çocuk bu yaaaa....
Duygu sömürüsüne bak.
2 hafta boyunca ne haltlar ettiğini, nerelerde sürttüğünü de açıklasın madem?
?? Naapmış onca zaman?
Sen ulaşmaya çalıştığında uzak dur benden, soğudum senden diye tekerlemelerle neden konuştuğunu ya da?
Onca zaman lütfedip tek kelime söylemediğinde senin ne halde olduğunu anladığını da anlatsın sıkıyosa.
Gülüm, ben olsaydım şu anda senin asla yapmaman gereken bir şey yapıyor olurdum.
Sana bunu yap demeyeceğim...diyemem.
Çok kızdım ya öyle böyle değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?