Zuahahahahahaaaaa... naapim şekercim çocukluğumun tipi tip'ten sonra tanıdığım tek sakızı çağrıştırıyosun bana. İçinden böyle kuş kelebek resimleri çıkardı.. Hey gidi ne güzeldi benim çocukluğum yaaa (sanki sen de 20 yaşındaymışın gibi yazdım ya)
hosgeldin mint nasilsin bu gece sendemi burdasin :)
:)))))))))))) yaa komik kadınsın vesselam
grip mikroplarıyla birlikte güldük valla
sakız deme bene beee
bu arada daha benim yeniyılımı kutlamadı lale
yaa keşke sinemaya gitseydim ben bu gece yaaaa... Bak hiç aklıma gelmedi..poffff
farkında değildir o yeni yıl olduğunun kuzu daha, havai fişek neyim patlarsa sorar da öğrenir belki kaydirigubbakcemile3 tööbe tööbe
ay biri bana moralimi düzeletecek bir seyler söylesin...
moralim cok bozuk....
kızçeler yılbaşı ya, yeni aldığım bir bluz vardı, gittim onu giydim üzerime, küpe aldım bugün onları taktım, sürme çektim, ruj sürdüm... Lakin belden aşağısı pijama ve patik modunda halen :roflol: :roflol: Yeter bu kadar de mi? Ahaha...
ddenizs canım anlıyorum seni benimde 1 ayı egçti bende ağlıyorum hergün. bende ölcekmişim gibi hissdediyorum. gülmeyi unuttum 1 aydır. kimseyle konuşmak bile istemiyorum. ne iş ne başaka bişey umurumda hala odamda resimleri asılı bakıp ağlıyom. ne olcak halimiz. bende ankaradayım. gel beraber ağlayalım. yeni yılda insanlar eğlenirken ben ağlayacağım onu çokkk özledim
ay biri bana moralimi düzeletecek bir seyler söylesin...
Moralim cok bozuk....
Bence mutlu olmaya çalış canım ya bak benim hödük aramadı bile daha beni yadırgadığım bi durum değil bünyem alışık gerçide
ayrıldınsa nefes alıyosun ,sağlıklısın , atlatılıyo bi şekilde beyninde bitirmek lazım bu kadar karamsar olunca ruh hali de öyle oluyor insanın
kendine bunu yapma nefes alamıyorum dedikçe alınmıyo tecrübeyle sabittir
rahat ol arabesk olma
arardı duramazdı bensiz ben kendimimi kandırdım o mu beni kandırdı tamam beyinde nasıl bitiyor allah aşkına bi söyle bana beyinde nasıl bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?