Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar hepinize mutlu yıllar dilerim ;
ben az sona çıkıcam grip gibiyim sanki
jelibon iyi olmana çok sevindim canım benim ..
şimdiden yazayım bıcırkız;küçük böcük;egedenizi ;princess;fırtına ;black;içimdeki sen hepsine söyleyin buralarda yoklar sanırsam ki
ajan006 bi rahat durmadın kız kaç gündür 10-100 ceza puanı alcan benden sonunda:)))

meraba kızlarr bayadır gıremıorum sınavlar falan..sayfalar dolmuss..herkese ıı seneler..yenı yılda herkes daha mutlu ve ask dolu olur inş...

:)))))))))))) yaa komik kadınsın vesselam
grip mikroplarıyla birlikte güldük valla
sakız deme bene beee
bu arada daha benim yeniyılımı kutlamadı lale

:)))))))))))) yaa komik kadınsın vesselam
grip mikroplarıyla birlikte güldük valla
sakız deme bene beee
bu arada daha benim yeniyılımı kutlamadı lale

Farkında değildir o yeni yıl olduğunun kuzu daha, havai fişek neyim patlarsa sorar da öğrenir belki kaydirigubbakcemile3 tööbe tööbe

Hah... TRT tam benim telimden çalıyo... hatta benim için çalıyor gibiler :) ben kitlenirim oraya, başka kanallarda ilginç bişey olursa haber verin kızçeler...
yav bunlar da tam ayar şarkılar çalıyor he.. Allah sonumu hayır etsin bu gece :)

Mintim..geçmiş olsun canımın içi, grip falan olma, lazımsın sen bize daha.

farkında değildir o yeni yıl olduğunun kuzu daha, havai fişek neyim patlarsa sorar da öğrenir belki kaydirigubbakcemile3 tööbe tööbe

farkındadır canım noelde yabancı şirketler kapalı ya onun işi genelde yurtdışı ile biliyodur...
Ama benim farkımda değil hödükümsü canlı :)
ulan grip mikropları olmasa yalnız olcaktım:))
ararsa diyecem mikroplardan biriyle çıkarım 7/24 birlikteyiz

Kızçeler yılbaşı ya, yeni aldığım bir bluz vardı, gittim onu giydim üzerime, küpe aldım bugün onları taktım, sürme çektim, ruj sürdüm... lakin belden aşağısı pijama ve patik modunda halen :roflol: :roflol: yeter bu kadar de mi? ahaha...

yetmez kardeşim üstü bişey altı şişhane :))
spikerler gibi olma sende altında eşofman üstü takım elbise

canım civcivim kendimde değilimm çok geç gördüm mesajını.halime acıyorum.zaten halimde yok ayağa bile kalkamıyorum uzandım ağlıyorum arabesk oldum iyice bana geçen sene bu zamanlar hatta 1 ay önce sen kadınlar kulübünde bunları yazacaksın deseler gülerdim inanmazdım hemde yılbaşında insanların çoğu ne kadar mutlu değilmi..bende özlüyorum çok özlüyorum aşkımı kimbilir ne yapıyor nerede ama benim gibi değildir eminim.yılbaşı ve ben böyleyim düzelmek yerine gittikçe kötüye gidiyorum ölüyorum... sadece nefes almanın yaşamak olmadığını öğrendim..Allah kimselere yaşatmasın

Bence mutlu olmaya çalış canım ya bak benim hödük aramadı bile daha beni yadırgadığım bi durum değil bünyem alışık gerçide
ayrıldınsa nefes alıyosun ,sağlıklısın , atlatılıyo bi şekilde beyninde bitirmek lazım bu kadar karamsar olunca ruh hali de öyle oluyor insanın
kendine bunu yapma nefes alamıyorum dedikçe alınmıyo tecrübeyle sabittir
rahat ol arabesk olma
BİDE ŞUNU BELİRTEYİM Kİ HERKES MUTLU DEĞİL DÜNYADA HEPİMİZİN Bİ TAKIM SORUNLARI VAR DÜNYADADA ÖYLE BAK BOMBALAR BİLMEM NE ACI VAR HERYERDE AMA YAPABİLECEĞİMİZ ŞEY DİK DURMAK MUTSUZLUĞUMUZU ARTIRIP KENDİMİZE EZİYET ETMEMEK
GRİP BENİ FİLOZOF YAPTI SEVDİM BU MİKROBU BE

Son düzenleme:

arardı duramazdı bensiz ben kendimimi kandırdım o mu beni kandırdı tamam beyinde nasıl bitiyor allah aşkına bi söyle bana beyinde nasıl bitiyor

Ahh be kızçeler, hayata anlamlar yüklemeye çalışmayın...
O aradığında, sizi sevdiğini söylediğinde, sizlerle ilgilendiğinde, özlediğinde anlam kazanmasın hayat...
Bunu yaparsanız o gittiğinde tüm anlamlarınızı da yitirirsiniz.
Bırakın hayat yanıbaşımızdan akıp geçiyor işte.
Kendinize anlamlar yükleyin.
Daha iyi bir insan, daha iyi bir arkadaş, daha iyi bir evlat, daha iyi bir anne olmaya çalışarak anlamlandırın hayatınızı.
Kendinizden yola çıkarak, başkasından start alarak değil..
Kendiniz olarak...

arardı duramazdı bensiz ben kendimimi kandırdım o mu beni kandırdı tamam beyinde nasıl bitiyor allah aşkına bi söyle bana beyinde nasıl bitiyor

şimdi bitmeyebilir canım ama zamanla sen kendini şartlandırıp iyi olmaya çalıştığında geçecek ; hemen bitti deyince geçecek değil ama sen kendine böyle eziyet yaptıkça daha kötü olucak ...
Ben mesela onu onsuz sevmeyi öğrendim arasa ne aramasa ne
bişey beklemiyorum üzülmüyorum...
Seviyorum,özlüyorum ,yanımda olmasından daha fazla istediğim bişey yok ama bu kadar yapabileceğim helak etsemde kendimi su yolunda akıyo onu diyorum...
Hemen geçer demiyorum biliyorum ne kadar zor olduğunu ayrılığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…