Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Kızlar ağlıyorumm allahından bulsuunnnnn aramış benle dalga geçiyooo yok almamış mesajlarımı yok bilmemneee

eee yine herkes sustuuu ... kızlar ben annemlerin yanına gidiyorum ... 12de yanlarında olayım... gelirim az sonra... hepinizi öpüyorum... a.s.
acılarımızın son bulduğu ; mutlulukların her an bizi bulduğu bir yıl olsun 2009 ... hihoyyyt

Kızlar ağlıyorumm allahından bulsuunnnnn aramış benle dalga geçiyooo yok almamış mesajlarımı yok bilmemneee

tatlım ağlama yaaaa... bak ben sana sakin ol diyorum ... hadi bi sakinleş...
yani çok komik arıyor da ; dalga mı geçiyor napıyor...
ama sen böyle tepkiler verdikçe o da sana bunları yaşatmaya devam edecek...

ağlama bitanem... hadi sil göz yaşını ... bak havai fişek atılıyor burda...
yeni bir yıla giriyoruz ... :teselli:

böcügüm yazdiklarinda cok haklisin canim bakma benimkisi buruklugun etkisidir belki....
hadi kizlar ben kaciyorum....

yine gelirim belki ama eger gelemezsem hepsinin yeni yilini kutluyorum simdiden... a.s.
dilerim hayallerime hasret kaldigimiz son yil olur 2008 ve 2009da bütün hayallerimiz bir bir gerceklesir...
herkesin yüreginde nasip et rabbim... :Saruboceq:
böcük, mona, jelibon, egedenizi, princess, 006, zavana, black, umudum, ebru (unuttuklarim varsa affedin) hepiniz iyiki varsiniz....
seviyorum sizi nan... Şeniz

kızlaaaaar sizi seviyoruuuuuuuummmmmmmmm yeni yılınızkutlu olsuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn canım dostlarımm iyi ki tanıdımm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım berbat girdim yeni yıla,dalga geçti benle bi de aramış özür dile benden şerefsiz dedin diyoooo

canim sekerlerim sizi cok cok ccok seviyorum yeni yila girdiniz ben daha girmedimmm

hersey gönlümüzce olsun ask bizi bulsun ve bunu yine beraber paylasalimmmmmm

prenses06 aglama kiyamam yaa hic takma ne olurr

kızlar hepinize mutlu yıllar...
b.. ye mesaj atayım mı??
içimden geliyor ama cesaret edemiyorum...

prenses k... hangisi ? 5 yıllıksa ; hayır atma...
princessim sen de atma... unuttun mu ; teyzeni öğrendi ama hala aramadı... bu adama neden ii yıllar diyeceksin ki ...

ya amacım iyi yıllar dilemek değil.. belki yüzü kızarır ya..
o benim canım kanımdı ya..

gerçi biliyorum atacağı cevap maksimum sanada iyi yıllar demek olur.

Fıstıklar hepimiz için mutlu bir yıl olsun bu yıl...

Ve elbette daha sonraki yıllar da...

ya amacım iyi yıllar dilemek değil.. belki yüzü kızarır ya..
o benim canım kanımdı ya..

gerçi biliyorum atacağı cevap maksimum sanada iyi yıllar demek olur.

öylelerdi canım ... bak bana... o bana msj attı ... ben senim yani düşün...
attığım mesaj " sana da ii yıllar" oldu ... ki ben hala onu seviyorum... seni çok sevemiyorum diyen oydu üstelik... yani b... oydu...

o yüzden bozma sessizliğini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…