Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

maili sürekli okuyorum simdi nasil böyle yaziyor hayretler icersindeyim benim bitti dememle bitti demeki diyor pes ya hic bisey anlamiyorum halende msnde

bnm bitti dememle hemen bitirdin demekki sen bunu bekliyormussun bnden uzaklasmak için fırsat arıyormussun

ben her nefeste seninleyim senin haberin yok.....

Hayırlı sabahlar kızçeler,
Neyseki olaysız bitebilmiş gece :)

Yeni yıl hepimize sağlık, huzur ve bol bol aşk getirsin..
Getirmezse de sallayın gitsiiinnn... daha bunun 2010'u vaar 2011'i vaaaaarrrr.
Seviyorum hepinizi... a.s.

....................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar slm
bıraz bakıyım ne olmus dıye ama cok var okuncak
kım naptı valla anlamadım
jelınınkı galba maıl atmıs ama bulamadım
bocuk en son msj atcaktı o naptı onuda bılmıyorum
gerı kalanımızda bı degısıklık yok galıba

ben cok guzel bı gece gecırdım 4de geldım eve
slowlarda bıraz kendımı yalnız hıssettım ama cok eglendım

benım rahmetlı hıc bıse yapmadı kızlar
yapmıcak bılıyorum ama
aglamadan gırdım yenı yıla ısallah bu sene aglamam
hıc bırımız aglamayalım

kızlar bıde cekılıs oldu
en son hedıyeler bıttı benım numaram okundu ve kucuk altın bana cıktı
sansım dondu dıye ole sevındımkı anlatamam
bu sene sans benden yana olsun ya

ben de geldiiim ... ebrucum güzel geçirmene çok sevindim... hiç ağlamayalım tatlım ya... yani en azından az ağlayalım :)

ben msj attım "teşekkürler ; sana da iyi yıllar" diye o kadar... bişey beklemiyorum...
15 gün sonra doğum günü eminim bu yılbaşı dilekleri üzerine beleyecek bir msj ya da arama...
amaaa havasını alır valla :)

doğru yerdesin o zaman canım ... anlat bak biz hepimiz dinleriz... gerçi şu an fırtına ve ben varız ama.. herkes gelince bişiler söyler ... :teselli:

arada hepimize oluyor ; ağlayıp rahatlamak istiyoruz... sen de ağla canım... ama kendini güçsüz hissetme ... sevmenin olayı bu ; acı çekmek ... ama bil ki geçecek... azalacak... kendimizi hepimiz yapayalnız hissediyoruz o kalabalıklarda... ama gel burda senden bi sürü var ... yerimseniben

ısallah aglamayalım canım

guzel olmus cevabın canım
ona yakısan cvp
sen ıyıce sıldın canım valla bravo
eger bıtırdıysen umudun bı gelecekle planın yoksa onunla ılgılı kutlama tabıkı,
ıcınden gelenı yap

bitirmedim canım... içimde hala... hala seviyorum... dün farkettim ki o hala benim sevdiğim kişi... ona karşı kötü hiçbirşey hissedemiyorum... ama diyorsun ya sevgi yetmiyor özellikle de benim sevgim bize yetmez...

onun bişiler yapması lazım... onun beni çok sevmesi lazım ki ben ona tekrar güvenebileyim; tekrar elini tutup içim rahat yanında olabileyim... ben korku ; acı yaşamak istemiyorum ben güven ve huzur istiyorum...

ben arasaydım eğer yine onun tanıdığı ben olacaktım... onun bırakıp gitmekten ; kaybetmekten korkmadığı ben... ama şimdi ona hemen gidecek bir ben yok içimde... o da bunu anlamalı... böyle düşünerek aramadım ... ama telefonların ikisine de yetişemem gerçekten şans oldu ... :))

selam kızlar bende sayfaları okuyordum.....
hoşgeldin böcük.............
hoşgeldin ebru....

ben akşam kuzenlerle beraberdik............

böcüğüm sen sana yakışanı yapmışsın...........
çok iyi olmuş.......

gördünmü aradı seni................
ahhhhhhh ahhhhhhhhhh bu erkek müsvetteleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…