çok canım sıkıldığı ve konuşacak kimse bulamadığım için yazıorum..
daha önce anlatmıştım topikler açmıştım ama herkes bişiler yazmıştı teşekkürler suan sadece rahatlamaya ihtiyacım var onun için yazıorum hüngür hüngür ağlamaya...
ayrıldım ne kadar nefret ediorum desemde seviorum yapamıorum onsuz hala bi mesajını bekliorum sensiz yapamıorum demesını beklıorum:1no2: çok özlüorum geri dönmesini istiorum ama yaptıklarıd gelio aklıma.. senağlama ben geri dön diyemem senı seviorum dıyemem artık ona çünkü o beni sevmio ve ben bunu bıle bıle hala ondan vazgecemıorumsenağlama dün yeni yıla girdik konsere gittim 10 bin kişilik konserde tek basıma gırdım yenı yılabenneyaptımki canım yanıo kendımı onsuz cok yanlız hissediorum ağlamak ağlamak ağlamak istiorum hiçbirsey düzelmeyecek biliorum ama çok çaresizim yenildim bir garip aşka yenildim hemde... kendimi güçlü sanırdım ama değilmişimkafamçokkarıştısenağlama yenildim...
ben de geldiiim ... ebrucum güzel geçirmene çok sevindim... hiç ağlamayalım tatlım ya... yani en azından az ağlayalım :)
ben msj attım "teşekkürler ; sana da iyi yıllar" diye o kadar... bişey beklemiyorum...
15 gün sonra doğum günü eminim bu yılbaşı dilekleri üzerine beleyecek bir msj ya da arama...
amaaa havasını alır valla :)
ısallah aglamayalım canım
guzel olmus cevabın canım
ona yakısan cvp
sen ıyıce sıldın canım valla bravo
eger bıtırdıysen umudun bı gelecekle planın yoksa onunla ılgılı kutlama tabıkı,
ıcınden gelenı yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?