Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sen bilirsin prenses cok istiyorsan at

ya bu arada ben kendime sasiyorum mail atti hemde böyle bi mail hic bisey yapmadim

çok doğru yaptın ama canım...
şimdi kafanı toplarsın bir iki güne mail atarsın ... girmemiştim nete dersin... görmemişim maillerini ; keşke arasaydın filan da yazarsın... kapak olur ona :jeyyar:

sonra anlatırsın sana yaşattıklarını ... nasıl o noktaya geldiğinizi ; ne düşündüğünü ne hissettiğini ... ama yelkenleri suya indirmeden tabii ... haklının ve sevenin sen olduğunu ; acımasız ve yüzsüz olanın o olduğunu unutmadan ...

atmadım kızlar.. bende baya düşündüm..,
atmamam daha çok koyar ona..
yani koymaz belki ama
bi etki edecekse de atmamam etkiler atmam değil.

kücük böcügüm tam kararliyken bittigine kabullenirken böyle mail atmis okumussundur

hayret yani sasirdim

okudum tatlım ; okumam mı ... hep böyle değiller mi zaten ; biz kendi içimizde acımızı en dipte yaşıyoruz ; sonra zor zor ayağa kalkıyoruz... kendimize gelmeye başladığımızı hissettiğimiz anda bir çelme daha takıyorlar... işte o an bunların farkındaysak sen ve ben gibi tepkiler veriyoruz... yani bekledikleri tepkiyi vermiyoruz... kaydirigubbakcemile5

ama sen aynen böyle devam et... yani umudumuzu yitirip artık yavaş yavaş yolumuza gitmeye karar verdiğimizi unutmayalım... sana yazarken kendime de söylüyorum...

şimdi msj attı diye bekleyemem ben 2,5 ay öncesine dönemem değil mi ; yaşadığım günleri de ; acıları da unutamam... biz yine aynı devam edelim... bakalım hayat bize neler getirecek... :sm_confused:

atmadım kızlar.. bende baya düşündüm..,
atmamam daha çok koyar ona..
yani koymaz belki ama
bi etki edecekse de atmamam etkiler atmam değil.

aynen tatlım... muhtemelen beklemiştir de senden bir tepki...
olmadığını görmek daha çok etkiler dediğin gibi...

beklemediğimiz şeyler bizi şaşırtmaz mı ...

yine benim için günün olayından örnek vereceğim ; ben hiç ama hiç beklemiyordum aramasını ... o an neye uğradığımı şaşırdım ... çünkü aramayacağını; msj atmayacağını düşünüyordum... ama aramasını hiç ama hiç beklemiyordum...

olay bu yani yerimseniben

ya onsuz yılbaşına girdim ya.
onu tek buna alıştırmıştım ya..
nolursa olsun yeniyılda birlikte olalım..
tek buydu ya..
acaba ben mesaj atmazsam yokluğumu hisseder mi kızlar??
ki ben bile bu kadar mesaj aldım arkadalşarımdan falan.. ama onun yokluğunu deli gibi hissettim.

o boşluk arkadaşlarla doldurulmuyor ki tatlım ; ne de aileyle... farklı bir duygu o... sadece yapmamız gereken diğer sevenlerimize sarılmak...

ahhh o verilen sözler keşke tutulsaydı canım... ama neler söyleniyor ; neler yalan oluyor...

sen msj atma ... yokluğunu hisseder veya hissetmez o konuda bi fikrim yok... ama msj atman inan yokluğunu hissettirmeyecek... :1no2:

jelibonum da girdi sanırım 2009a....
kızlar ben yatıyorum yavaş yavaş ... yarın da görüşürüz elbet ...

iyi geceler hepinize ... a.s.

tsk ederim böcügüm almanya saati tam onikide msne girdi ya o beni düsünüyor hissediyorum.....
disari ciktim biraz hava aldim yeni yila öyle girdim

07.12.2008 son konusmamız-herşey bitmiş..
yılbaşında yanında olmadım yanımda olmadı.
herşey yine bitik..
silinsin artık. anısı kalmasın..
chat kayıtlarını okudum. herşey bi umut..
bittimi diyorum dünya küçük diyor.
bigün pişman olup gelme diyorum hayat bu diyor..
ben de haklıyım aptala dönmekte..
neyse ya..
hepinize sağlıklı mutlu bi yıl diliyourm.. hepinizi öpüyorum.. iyi geceler kızlar..

zavanacım yeni yılın kutlu olsun canım...
her dileğin kabul olsun bu yılda.. her şey mükemmel olsun..!!

artı diğer kızlar.. bana b.. ye mesaj attırmayan kızlar..
sağolun valla... diorum ya.. chat kayıtlarını okuyordum şimdi..
son cümlemiz şu
bı daha sakın benı arama hıc bıskeılde bana ulaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…