Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

işte o zaman farketmiyoruz...anlatmak istediğim bu...bende aynı hatayı yaptım..belki yine tanısam aynısın ıyapacağım ve yapacağız...bu duygusallıkla huy çıkar can çıkmaz...biz değişmeyiz...
aslında gerçekten değer vermeyince kıymete biniyorsun..benimkiyle tanışırken yapmadığımı bırakmadım kendisine hakaret bile ettim resmen çok çirkinsin diye....sonra acıdım mühim olan karakter dedim ilgi gösterdim..hay dilim bağlanaydı demeyeydim..şimdi acınacak duruma düştüm...
tecrübe mi felaket bir...tecrübe asla unutmaycağım..bir daha acımayacağım allaha büyük varmasın..
gerçektende...5 kuruşluk adama 8 kuruşluk değer verirsen aradaki 3 kuruşa seni satıyormuş....acı bir tecrübe oldu ama öğrendim..

Son düzenleme:
mona bu güzel yazin gercek hayata geciricem yani süpersin

canim prensesim beni yanliz birakmaz umarim gece siz gidince biz gece burda oluyouruz

An itibariyle tükkanda olan aslan bıcırığım, jelibon şekerim, mintim sakızım, marbım endişelim, güzel kuşum princessim, delikanlı silam ve canım arkadaşım fırtınam... ayrıca rüyalar alemine dalan 006 ajanım, zavanam ve güzel annesi, selin cadusuuuu :) ve adını unuttuğum diğer kızçeler... elbette misafir arkadaşlar... hepinizi seviyorum... dilerim bu yıl Allah hepinizin gönlüne göre verir.

aminn monapisacım...
2009un mutluları diye topic açar yazarız inşallah bu yıl :jeyyar:

Bıcırık ya... maalesef öyle. Yine olsa yine yaparız evet.

Ben bundan gurur da duyuyorum aslında.. sevdin mi adam gibi seveceksin, tüm ruhunla, tüm hücrelerinle... sevdiğini hissettireceksin... hakkını vereceksin.

Önemli olan karşılığını alamadığında da ayakta durabilmeyi becerebilmek.

O layık olmayanın karşısına aslanlar gibi çıkıp ben tüm sevgimi verdim sana bundan da gocunmadım, sen ne verebildin bana diyebilmek. Sonra da yıkılmadan, bitmeden tükenmeden yoluna devam edebilmek.

vay beee aslansın......MONAAAA
BAŞIN ÖNE EĞİLMESİN.
ADLRIMA GÖNÜL ALDIRMA..
AĞLADIĞIN DUYULMASIN...
ALDIRMA GÖNÜL ALDIRMA....
offf be batsın bu dünya...

bıcır bana cvp verdinmi demin ya..
kaçırdım galiba.. sizde en son noldu?

Kızlar ben geldim

Oooof okumadığım bir yığın sayfa birikmiş

okuyup hemen döneyim size de bir özet geçeyim

princess durumu böcük anlatmıştı sana kaçırıdn sanırım..
biz ayrıldık..ben tlf hattaımı değiştim..ilişkimi kestim tümüyle..

princess durumu böcük anlatmıştı sana kaçırıdn sanırım..
biz ayrıldık..ben tlf hattaımı değiştim..ilişkimi kestim tümüyle..

hımm bravo valla. iyi yapmışsın..
bende bir iki gün once telefon değiştirmeyi düşünüyordum da (hattımı yani)
bugün bi telefoncunun önünden geçerken hat alsammı dedim içimden. sonra da yok ya dedim
boşver o değiştirsin ben niye değiştiriyorum dedim:))
hayırlısı genede...

kizlar bise dicem...ya bunca zaman sustu sustuuu sonra yine karsima cikti sizce neden olabilir??beni denio olabilirmi??msn de seni istiyorum seni seviyorum diyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…