offf iki gündür güclüydüm iyiydimmmmmmmm süper girdim yeni yila girdim
simdi bana kötü bi mail gelirse yanimda olun hanimlar
Kızçeler... 10 dakka yalnız bıraktım sizi ortalığı karıştırdınız lennn... :mymeka:
Sırf adrenalinsiniz var ya....
off serdar ortaç ne demiş....okumakla adam olunmaz....
beniml lale ne istediğini bilmiyordu...
tahsil olarak be nondan yükseğim..işe başlasam maaşımda yüksek olacak..aile ve maadiye olarakta onunla aynı seviyedeyiz hatta anne ve babalarımızın meslekleri bile aynı idi...
ama gel gör ki ben ne yaptım...şişirdim şişirdim tepeme çıkardım
o ne yaptı çıktığı tepeme........................................biiiiiiipppppppppp
beni görmedinizmi kizzzz nasilsiniz diye sordumklava:
tesüf ederim yane canlarrr unuttunuzmu beni
unutmadık şekerim de marb ile jelibonla ilgilenioz... ondan kaynadın sanırsam ...
kızma kızmaaa :1hug:
cnım 2 senedir yoğun görüşüyoruz..çok sevdik birbirimizi.inanın buna.net sadece bizi bir yarışmada buluşturdu.gerisi telde msnde devam etti.görüştük zaman zaman.sorun benim babamdı.ve biz bu sayede çok yıprandık.mektup meselesi okuma mevzusundan ibaret değilki.kendini öldürecekmiş sabaha çıkmıycakmış adıma mektup yazmış koymuş.birgün istersem gidip odasında bulabilirmişim.
cnım 2 senedir yoğun görüşüyoruz..çok sevdik birbirimizi.inanın buna.net sadece bizi bir yarışmada buluşturdu.gerisi telde msnde devam etti.görüştük zaman zaman.sorun benim babamdı.ve biz bu sayede çok yıprandık.mektup meselesi okuma mevzusundan ibaret değilki.kendini öldürecekmiş sabaha çıkmıycakmış adıma mektup yazmış koymuş.birgün istersem gidip odasında bulabilirmişim.
bneimkinden haber var 5 alti tane mail atmis sakat beyinsizklava na kizginim ben
cicim sizin noldu son durum?
en son sms atmıştı bi sorun yok diye?
aa hani 2008de kaldın demişti... sen ona cevap yazdın mı yoksa ???
bneimkinden haber var 5 alti tane mail atmis sakat beyinsizklava na kizginim ben
yooo yazmadim suan msn den yazio ben okuyom susuom valla hahahalaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?