Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

beni görmedinizmi kizzzz nasilsiniz diye sordum klava:
tesüf ederim yane canlarrr unuttunuzmu beni

Kızçeler... 10 dakka yalnız bıraktım sizi ortalığı karıştırdınız lennn... :mymeka:

Sırf adrenalinsiniz var ya....

hade hade sene küsüm men
casperlık yapıştı bünyeme hiç pas neyin vermiyon
o kadar baytarlık yaptım çeşitli duygu sömürüleri bi ilgilenmedin be (((((((

cicim sizin noldu son durum?
en son sms atmıştı bi sorun yok diye?

Marb kuşum.. bunlar ya kendilerine bişeyler yaparlar ya da beyinlerinde tümör vardır.
Bak unutma bu lafımı...

Seviyor olabilirsin, o da sevmiştir belki itirazım yok.
Ama belli ki bu insan YANLIŞ. Normal değil...

GÖNLÜNDEN SEVEN HİÇ BİR ERKEK SEVDİĞİ KADINI ÜZMEYE, AĞLATMAYA TAHAMMÜL ETMEZ KIZLAR... YAPMAZ BUNU...

Bu da sizlere bir çıkış noktası olsun...

bu yaptıkları okul ile ilgisi olmayan şeyler evetben sadec tahsil durumunuzu merak ettim...
çünkü bayan yüksek erkek alt seviyede olduğu zamn daha çok böyle trajediler yaşanıyor..tecrübeyle sabittir..ondan sordum..
ama insan biraz feyz alır yaptıkları pek sağlıklı gelmiyor bana cahil bir insan bile böyle yapmaz ama dimi çocuk ta değil sonuçta koskoca aklı başında kendi ayakları üzerinde durabilen bir lale....
ama sen bir bayansın ve yaşananlardan dolayı senin bir suçun olduğuna inanmıyorum..neden üzerine bu şekilde ağır bir olayla geliyor bir mantık kuramıyorum yani..

mutlaka çok sevmişsinizdir canım... ama sevmek yetmiyor... ilk başlarda görmezden gelinen şeyler sonradan farkediliyor... baban da istemiyormuş... ama bak onun verdiği tepkilerden kim olduğunu anlıyorsun şimdi...

mektup okuman için söylemedi mint de... yani ona bununla ilgilenmediği ifade etmelisin...
bitmiş bu ilişki neden odasına ; evine gideceksin ki... bunu anlamasını sağla... yaptığı şeyin ilişkinizi tekrar geri getirmeyeceğini söyle... erkek bu bir ilişki için kendine zarar vermez...

cicim sizin noldu son durum?
en son sms atmıştı bi sorun yok diye?

biciriğin yerine ben anlatıım canım...

bicirik o msjın üstüne aradı yine bikaç kere ama açmadı arkadaş telefonunu...
sonra da haklı olarak biciriğin şartelleri attı... yazdı ona okkalı bi msj ... allahından bul dedi... sonra da hattını değiştirdi... ulaşamayacak artık yani... şimdi de tezle uğraşıyor...

bneimkinden haber var 5 alti tane mail atmis sakat beyinsiz klavana kizginim ben

yavrum sakat beyinsiz diyebildiğin bi adamı niye kaale alıyosun ki?
gerçi bende laleye öküz dediğim kayıtlarda mevcut ama cilveleşme babında yani
senin bu laflar biraz tepki sınırlarının ötesinde sanki bırak o zaman tepkiliysen ne hali varsa görsün lalemsi canlı
formumdayım bugün töbe töbe

kızlar ben yatıyorum yavaş yavaş... jelibonum sakin kal olur mu... marb sen de canım...

hepinize iyi geceler... yarın işe gidiyorum malum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…