ayy jeliiimm...pişman olmamamn için söyledik sana bebişim dinlemedin ki..kaç gündür aramadı burda neler çektin sen...ama sen ona hiç çektirmiyorsun o seni aylarca aramazdı sen hemen sanki onu bekliyomuş halihazır durumu yaratma...
Biraz çeksin seviyosun biliyorum ama bunu uygulaa onun ki canda seninki patlıcanmı hemen durumunu bildirme yaşadıklarından ders çıkar cücüğüm....
Acelemı ettım acaba bıraz dahamı yoklugumu yasasaydı
ay pısman oldum sımdıde
jelicim canım of ya üzülme lütfen ama senin durumunda değişik kararsız belirsiz offf
aklını karıştırmasın..
böyle oku mesajlarını..vah vah de..
izle adamı..
affedilmeye değer hale gelirse affet..
aklı başına gelmiş işte..
bişi yapmaya çalıştığını sanmıyorum...
peki sen biliyorum derdini demişsin sen ne düşünüyosun?
kiz sen iyice kafayi yiceksin heee..takma ne takiyorsun...bosver maili falannn sen yarinina bak hic pisman olma...bide sunu düsün o sana yaasattiklerindan dolayi pisman mi acaba diyekötükedihüso
egem sen nerdesin cnmmm yazdim sana okumadinmi kizz...benimkinin kafasina kesin dozer düstü yeni yil dozeri hatta hahahaha
canım sanırım bu erkekler aynı taktiği uyguluyorlar.dünya duruyor aklı başına geliveriyor..kızlar be pek safız biz..bütün gece korkudan tir tir titredim..birde kadınlar şeytandır der şairler...puhhh:dance:
ABLANDAN ÖRNEK AL JELİBONUM..:hooray:
Geçmiş sayfaları okuyordum canım a.s.
bende canımcım...küf tutmuşumda haberim yukumuş..bu akşam sevgili arkadaşlarım baa yardımcı olmasaydı sabahı edemiycektim.inan bana gözlerimizi asıl bundan sonra dört açmalıyız..sengözlerimebaksanab
aptalim bennn
hic mail yollamicaktimmm
yinebiseyler bekliyorumm yine basa sardim
su an yine msnde onu bekliyorum yine mail bekliyorumm
neyse kizlar ben iii degillim
bilmiyorum egedenizi pismanlik var su an
yani yine beklentideyim kötüyüm ya yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?