Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ayrılık Sevdi Bizi, İçim Hüzün Denizi
Çekil Git Desemde Gitme Sevdiğim
En Güzel Derdim Sensin, Ölüm Seninle Gelsin
Bende Bit Desemde Bitme

Sana Git Dediğim Yalan
Yokluğun Bende Kalan
Son Sözüm Budur Sakın Sakın Gitme

Çekil Git Artık Düşlerimden,
Bıkıp Usanmadın mı Benden Artık ?
Gözlerimden, Yüreğimden, İçimden,
...Ve Varolan Her Şeyimden, Git Artık..

Dokunma, Kirletirsin Beyazları,
Konuşma, Tüketirsin Satırları,
Mehtabı Bırak, Doğan Ayrılık,
Çekil Git, Şafak Gelen Aralık...

Kanıyorum Zaten, Uzak Dur Benden,
Sebebin Olurum, Yakanın Olurum,
Çekil Git Yolumdan, Ölümün Olurum,
...Ve Git Artık, Ne Olursun Git Benden

Konuşma, Nefesini Al Benliğimden,
Ben Soluğunu Kesmeden,
Sus Demeden, Sus Ne Olur, Söylemeden,
Git, Bir Daha Allah Aşkına, Hiç Dönmeden...

Yıkıl Git Artık Hayallerimden,
Kumdan Evlerin, Yıkıldı Artık,
Taşlarımdan, Oyuncaklarımdan, Beynimden,
...Ve Yaşayan, Her Şeyimden, Git Artık

Uzanma, Karaya Çalarsın Günlerimi,
Söylenme, Devrik Tümcelerim Olursun,
Ne Öznesini, Ne Yüklemini Kurtarabilirsin
Çekil Git, Bırak, Bütün Düşüncelerimi...

Yaralıyım Zaten, Şöyle Dur Gönlümden,
Derdin Olurum, Korun Olurum,
Çekil Git, Harın Değil, Külün Olurum,
...Ve Git Artık, Ne Olursun Git, Git Gözlerimden

Kal Yerinde Öylece, Ses Etme,
Mevsimler Solsun Senelerce,
Mümkünse Çıkmasın, O İki Hece,
Öldü de, Bitsin Bu İşkence...

Ya da Bir Sonbahardı, Sarardı de,
Düşen Her Bir Yaprakta, Uzaklaştı de,
De ki, Gövdeden Dal Kırıldı,
Kopan Candı, Yıkıldı de, De ki Öldü, Öldü de...
Yaşamaz de, Olsun de, De ki Bitti, Bitti de...
Kardı Yağdı, Yağmurdu Aktı,
Sonra Toprağa Karıştı, Kurudu de, Soldu de...
Ne Bileyim İşte, Kısaca Öldü de...

...Ve Çekil Git Artık, Gölge Etme,
Alın Yazısı Gibi Görme,
Değilim Birşeyin, Olmadım Hiçbir Şeyin,
Çekil Git Artık, Ne Olur Çekil Git, Kötü Söyletme...
Yaşamaz de, Olsun de, De ki Bitti, Bitti de...
Kardı Yağdı, Yağmurdu Aktı, Kurudu de...
Sonra Toprağa Karıştı, Soldu de...
Ne Bileyim İşte, Kısaca Öldü de...
Ne Dersen de...
senağlamasenağlama

sende mi ayrisin sevdiginden´´´? nedir bizim bu cektiklerimiz yaaa...neden hep kadinlar üzülmek zorunda kalir..erkekler neden ruhsuzdur...

sende mi ayrisin sevdiginden´´´? nedir bizim bu cektiklerimiz yaaa...neden hep kadinlar üzülmek zorunda kalir..erkekler neden ruhsuzdur...

aslında onlarla ilgili kötü konuşurken bile onları anmış oluyoruz maalesef.en iyisi iyi yada kötü geçmişi geçmişte bırakmak ama beceremiyoruz.unutmak istemiyoruz belkide.kendi kendimize acı çektiriyoruz çoğunlukla ve yaşanmış şeyleri unutmak istemiyoruz hep aynı kalsın değişmesin istiyoruz.erkekler bunları yapmıyor sanırım önüne bakıyorlar sadece ama geçmişindeki insanların kafasında da soru işaretleri bırakıyorlar sırf birgün herşey kötüye gittiğinde tekrar o kapıyı çalabileyim diye.bizi olduğumuz yerde belirsizliklerle bırakıp hayatlarına devam ediyorlar.sıkıldıklarında aynı kapıyı tekrar çalıyorlar çoğunlukla.eğer kapı tekrar çalmıyorsa bilin ki herşey yolundadır onun için mutludur silinmişsinizdir onun mazisinden.yaşadığım tecrübelerden sonra seven hiçbir erkeğin her ne olursa olsun sevdiğinden vazgeçmeyeceğini ona acı çektirmeyeceğini biliyorum.bir erkek severse gerçekten çok seviyor bunu biliyorum enazından.ama bize denk gelmiyor demekki denk gelse de biz sevemiyoruz

günaydın kızlar nabersiniz yeni yılın ilk iş günü ya iğrenç sanki pazartesiymiş gibi geldi bugün bugün mutlu olalım tammamı ya kızlar açın hadisenin şarkısını dinleyin süper

Hayırlı sabahlar kızçeler.
Akşamki sayfaları okudum, bana bi ara hatırlatın da Jelibonu bi döveyim :jeyyar:

berbat bi yılbaşı gecesinden sonraaa herkese yeni yılın ilk iş gününden merhabaaa,napim akışına bırakmaya karar verdim,msn.imden desilmedim,çünkü o beni silmemiş sadece engellemiş princess'inde dedği gibi illa kaldırır o engeli,zaman içinde olaylar soğuyunca belki mantıklı düşünülmeye başlanır ne bilim herkesler nasıılll böcüğüm monapisam,amanbecik,civcivcikkk Şeniz

slm monacmm civcivimm böcüğümm umudumm.... herkese ii senelr diliyorumm. ben çarşamba akşamından beri giremıyorum( neler oldu neler bitti şöyle bı göz gezdrıyorummm... aslında bırı bana özet geçse ne güzel olcekk

slm 006 cok teskkurler saol..ii olmaya çalışıyoruzz. ama burası cok soguk ya..şuan şirketteyım ve elektrıklı sobayı actım..kalorifer petegının başucumda olmasına rağmen:jeyyar: sen nasılsn..:1hug:

bende iyi değilim. yılbaşı 12 de aradım cevap veremdi. dün aradım gayet resmi konuşuyor. ama ben ilk defa ona ağlamadan sanki iyiyimişim gibi konuştum. sonra oturdum ağladım. bütün gece. ya kızlar hala alışamadım. eski kız arakdaşıyla konuşuyomuş. bana kendi söyledi. ya salak mı bu adam ya. nefret etmem lazımken hala seviyorum ama dün resimlerini odamdan kaldırdım.senağlama

günaydın kızlar... :) ya sabah sabah sinir oldum ...

rüyamda gördüm onu... bizim evdeydi salonda arkadaşımla oturuyordu.. ben de başkasıyla birlikteyim... arka oda da o çocuk da... ama tanımıyorum öyle birini... sanki evlenmişim... ama benim lale salonda... bir ona gidiyorum bir ona... salonda kankam da var ... yeni çocuk içime sinmiyor... gidiyorum salono beni bırakma diyorum ; niye böyle yaptın ; beni ondan kurtar diyorum... öbür çocuk geliyor biz ellerimizi filan tutuyoruz... sonra onu çağırıyorum gel seni arkadaşlarımla tanıştırayım diye... gelmiyor ama çocuk ; bozuluyor ... sonra onun gönlünü almaya gidiyorum ama mecburen... isteksiz isteksiz... sonra benim lale gidecek kapıda ; bekle beni ; sabret diyor ...

sinir oldum yani... ne zamandır görmüyordum ; gerçek gibiydi...

sonra işe geldim... odamdan numuneler kaybolmuş... yani alınmış... kaç kere oldu bu yaaa...
çok ayıp yani biri taktı bana... neyse kilidi değiştirdik en sonunda... bakalım nolacak ...

civcivim seni çok ii anlıyorum.. ama eski sevgilisi ile konusuo olması cok agır bı durum ya. ama ha diyince bitmiokı:teselli: dimi

gece değil ama gündüz 2buçuk da aradı... sonra 3buçukta aradı... sonra da msj attı iyi yıllar diye o kadar ... benim ki sayılır mı yani ? :uhm: kaydirigubbakcemile3

sayılır ya bak hiç araamyanlar var aramızda. salak adam araamdı ya.ne dedi seninki peki başka?

günaydın kızlarrr..
hem mutlu hem karışığım napcagımı bilemiyorummm
dün tekrar mesaj atmış seni ihmal ettim gereken degeri veremedim en önemlisi evlenmek için gerekenleri yapmakta geciktim ne yapsan ne desen az bana demiş..biliyorum çok üzdüm ama sende emin olki bende çok üzülüyorum sensiz gecen her saniyeme demiş..ama ben yine cevap vermedim ..şirinlik yapmak için habire mesaj atıyor bana .
mesaj atmaktan başka bildikleri bir gönül alma yolu yok bunların yaaa ne kadar ruhsuzlar
sürünsün biraz 5 senedir kuzu gibi bekliyorum şimdi sıra onda :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…