Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

haklisin cnm...
ben bu konuda hic yorum yapmak istemiorum aslinda
jelicim özellikle seni suan anliiyorum...
güzel bi mail atiosun ama karsiligini salakca geri aliyorsun...icinde sacma sapan seyler yazio...
ben bunu cogu kez yasadim sayisini unuttum...
en baslarda bende sinir oluyordum...
artik tinmiyom bile...
zamanla alistim herseye aramasina maile falanda filanina...bu yüzden yorum yapmiyorum

jeli yaaaa oha diyorum başka da bişi demiyorum,bu arada karışıklıkta belki kaynar ama sölemeden de edemiycem,bende mail attım jeli bunda algılama bozukluğu var heralde, nasıl bi cevap bu yaaa,allaşkına senin zekan nerde onunki nerde,yaşı kaç bunun,zeka yaşı daha 2 falan galibaaaa ateşli hastalık falan geçirmiş mi acaba çocukluğunda

Bizde burda ugraşalım dıdınelım..........
şunu yazalım yok şunu ekle yok bunu çıkart............
şoyle olsun boyle olsun falan dıyoz...................
Nasıl profesyonelce yapıyozzzzzzzzzzzzzz
ama karşı taraf angut oluncaaaaaaaaa anlamıyorrrrrrrrrrr

ay kızlar kızcak bana şimdiiiiii dur buraya kopyalım da araya kaynasın valla size sölemeden içim rahat etmedi ama şimdi rahatım artık bırakabilirim ipin ucunu çünkü elimden geleni yaptım,şu an aşırı rahatım cevap yazsa da yazmasa da farketmez artık çünkü kendimi anlattığımı düşünüyorum bu mailleşakkıdı

EVET COK KÖTÜYÜM SIMDIDE YA DEFOLSUN GITSIN HAYATIMDANNNNNNN

NE BU YAAAAAA DOKTORA GITTINMI SÖYLE BUNLARA CVP VERMEMISSIN SANA NE BE SANA NEEEEEEE DALGAMI GECIYOR

YA S... git afedersiniz ama bundan sonra ne yapim yaaaaaaaaaa

Merhaba,söze nasıl başlıcağımı bilmiorm, ama içim rahat etmedi yılbaşından beri bi türlü.biliyorum kızgınsın bana kırgınsın,ama unutma ki ben de sana kızgın ve kırgınım, yalnız sana şahsi olarak hakaret ettiğim için içim rahat etmedi, söylemek istemediğim şeyleri sana alkolün etkisiyle söyledim,gerçekten bu yüzden üzgünüm,sinirlendiğimi itiraf etmeliyim,bu sinire alkol de karışınca ortaya böyle bir durum çıktı, üzgün olduğumu bilmeni isterim,birgün hiç görüşmesek bile bigün aklına gelirsem eğer beni kötü hatırlamanı istemedim,ben bu değilim çünkü, sinirlenince söylememem gereken sözleri bazen kontrolüm dışında söyleyebiliyorum,ve bu yüzden de tekrar söylüyorum çok üzgünüm,bu kadar sinirlenmek için sebebim neydi bunu soracaksın bana, sen de cevabını biliyorsun gerçi, tutarlı olmayan davranışlar tutarlı olmayan sözler ve tutarlı olmayan bir ilişki (arkadaşlık,sevgili,aile vs.) beni çok yoruyor, bunu sana o gece de söyledim belirsizlikler beni yıpratıyor,bazen o kadar iyi anlaşıyoruz ki hayret ediyorum beni anlayabiliyorsun ben seni anlayabiliyorum, herşeyi kavga etmeden tartışıyoruz, karşılıklı fikirlerimizi düşüncelerimizi söleyip birbirimizi dinleyebiliyoruz,amaa daha saat geçmeden bir anda değişiyorsun,ben de neye uğradığımı şaşırıyorum, bir anda buz gibi soğuk konuşmaya başlayabiliyorsun,bir anda uzaklaşabiliyorsun, daha bi dakka önce çok ii anlaşırken birdenbire değişip bambaşka birisi oluyorsun,söylediğin şeyler birbirini tutmuyor davranışların anlık değişimlere uğruyor,tam evet düzeltiyoruz bazı şeyleri derken aniden durum tepetaklak oluveriyor,hayır diyorum bu o a.. değil,iki dakka önceki a.. değil bu bambaşka birisi,benim de dolayısıyla bu tutarsızlıklar yüzünden sinirlerim bozuluyor,yılbaşı olayı mesela, önce dedinki şurda burda yılbaşı balosu var,annem kendine program yap dedi evde olmıcak gayet güzel mesajlaştık konuştuk ben eve gidesiye kadar yine değiştin, annem vazgeçti dedin, evde durmak istemiyorum ama dedin ve en sonundada yılbaşı günü evde uyuycam dedin.ama bu böle olmadı, konuştuğumuzda dışarda olduğunu söledin nerde olduğunu bile sölemek zahmetine katlanmadın bana.2009da mutluluklar diliyorum sana diyerek de kestirip attın, neye uğradığımı şaşırdım, amacını bile bilmiyordumki, nerde duruyorduk biz?? sordum amacın ne diye ama bana cvp vermekten de kaçındın,amacın neydi herşeyi düzeltmek mi,ikimize tekrar bi şans vermek mi, arkadaşlığımızı mı devam ettirmek,ne ? ne? neydik biz,iki sevgili mi, iki arkadaşmı neydik nereye varmaya çalışıyordun bu davranışlarınla sordum kendime defalarca ama davranışlarına bakarak hiçbir sonuca ulaşamadım, kendimi dalga geçilmiş hissettim,bu ne kadar ağır bi duygudur tahmin edersin heralde, şimdi anlamışsındır o satırları yazarken nasıl bir ruh durumu içinde olduğumu.eski a..'yi özlemiştim sadece,anlayışlı,duyarlı,olgun,yardımsever,hep yanımda olan a...'yi.beni o sözleri söylemeye iten sebepleri açıklamak istedim sana,kendine iyi bak.

EVET COK KÖTÜYÜM SIMDIDE YA DEFOLSUN GITSIN HAYATIMDANNNNNNN

NE BU YAAAAAA DOKTORA GITTINMI SÖYLE BUNLARA CVP VERMEMISSIN SANA NE BE SANA NEEEEEEE DALGAMI GECIYOR

YA S... git afedersiniz ama bundan sonra ne yapim yaaaaaaaaaa

hic bisey yapmicaksin cnm o yazdigin maile karsilikli bu geliosa yani cevap olarak o zaman sektir et gitsin derim...kendi avanakligina yansin o aptalklava:

valla benimde aklima gelio simdi benim lalenin yazdiklari bende sinirleniom yaaaaaaa
bi insan bu kadarmi zekasiz olur

Jellllll canım sen üstüne düşeni fazlasıyla yaptın...........
şimdi sesiz kal...............işi inadına bindirdi ..........
Hiçbir şey yapmaaaaaaaaaaaaa

yınede dıger kızlardan fikir alalımmmmmmmmm

yok neymış önce sen cevap verrrrrrrr

prenses güzel yazmissin cnm bakalim onun buna cevabi ne olucal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…