Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Canımm 006 ..........
Için rahat etmiştir senin............
Iyi olmuş en azından kafandakı soru işaretlerin kalkmış oldu........
Yazında güzel ve anlaşılır..........
öz bir şekılde çok güçlü bir 006 gördum.......
çok yalın bir ifadeyle herşeyını anlatmışsın..............

Umarım o anlarrrrrrrrrrr.....
Malum örnegımızzzzz var bır tane.............
Bakalım ondan bir tepkı gelcekmı........
Sen yapacagını yaptın..........
Onadan cevap gelırsede amenna gelmessede amnenna
önemli olan senın mutlulugun ve ne istedıgındırrrr

prenses güzel yazmissin cnm bakalim onun buna cevabi ne olucal

canım bu maili attığımda saat 17.30du an itibariyle ses yok halen ama dedim ya cevap yazıp yazmaması önemli değil artık, çünkü ben kendimi açıkladım,içimdekileri söledim vicdanım rahat,bunu yazmasaydım hep içimde kalcaktı
teşekkür ederim fırtınam, sizin de onayınızı alarak içim rahatladı yazdıklarımın doğrulğu konusunda

ben cevabi biliyorum kizlar...aynen söyle olur...
bi kac gpün merakran catlatir adami sonra isine gelirse yazar...
daha dogrusu bence söyle diyeyim CANI SIKILIRSA yazar

kizlar bisey sorucam...
bu erkekler neden hepsi birden susuo sonradanda ortaya cikiolar...baksana jelininki cevap verdi benim lale desen ucuo beni döncek diye umut edio garibim...

kizlar bisey sorucam...
Bu erkekler neden hepsi birden susuo sonradanda ortaya cikiolar...baksana jelininki cevap verdi benim lale desen ucuo beni döncek diye umut edio garibim...

canım erkekler patlamış mısır gibidir.........
Hepsını koyarsın sonra teker teker patlarlar........
Bakalım sırada kimmmmmmm patlayacakkkkkkkkkk

puhahahaaaaaaaa muhahahaha zuhahahaha

ay benzetmem nasıldı ama
kusura bakmayın sınırlerım bozulduda bırdennnnnnnnnn

ben sana nasıl oldun dedimmmmmm hastaneye gittinmi doktor ne dedi dedim ama bunların hiçbirine cevap vermemissin??????sorularıma cevap ver lütfen

bunu yazmiss :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

jelibon...pess yani..al bir kütüğü vur ötekine aynı makinadan çıkmış bunlar ya...kötükedihüso

Son düzenleme:

zuhahahahha iyi dedin kiz sayende biraz güldüm allah razi olsun:roflol: sekerinide tuzunuda biz ilave edelim barii bol bol hahahaklava:

Aman da aman neler olmuş neler...

Hata yine bizde ki daha öncesinde "ben odunummm ben oduunuuummm" diye bağıran birisine üşenmedik oturduk manidar, açıklayıcı bi mail yazdık, sonra da oturup aynı minvalde bi cevap bekledik..

O da odunluğunu gösterip ancak ondan beklenecek bir cevap verdi işte..

Niye şaşırıyoruz ki?

valla ben cok normal karsiladim aslinda alisigim bu tür maillerede lalecimde odun oldugunu icin pek takmiyorum artikin sacma sacma düsüncelerine onunhihoyyytlaelaelaelaelae:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…