Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Valla kızlar... Jelibonun bazı şeyleri daha iyi görmesi için buna ihtiyacı vardı bence.
Evet çok sinir bozucu oldu ama eminim bu süreci artık daha rahat atlatacak.

Çünkü seviyorum dediği insanın ne kadar "basit" olduğunu artık gözleriyle gördü.

Bu kadarmış işte... halen bu insana ağlayacağım, üzüleceğim, özleyeceğim diyorsa benim başka sözüm zaten olamaz.

anam odun bile bunun yanında hafiftir.........
Kalas anam bunlar kalas...........
Yontulmamışlar yaniiiiiiiii

egedeniziii monaaamm princessss acil duruuuuuuuuummmmmmmmmmm naniiiiinaniiiiiiiinaniiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bende bir kahve içeyım barıııııııııı
bu gece uzun olcak kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hayırdır canım? bölük pörçük okuyabildim. jelibonun maili aradım döne döne geçmişte:)
o yuzden konuya hakim değilim tam..
niye uzun oluyo gece??
bende sıcak cikolatamla geldim geneşakkıdı

ben sana nasıl oldun dedimmmmmm hastaneye gittinmi doktor ne dedi dedim ama bunların hiçbirine cevap vermemissin??????sorularıma cevap ver lütfen

PRENSES CVP BU

BENIM SINIRLERIM ALT ÜST OLDU

su saaten sonra ona aglamam

aglarsam kendıme üzülür aglarım

cıdden bende bu adamı tanmıyorum bu kadarda pes yanı

O kadar sey yazdık

cevab yok

hıc bırsey yok

bana doktora gıttınmı cvp ver dıyor saka gıbı

ne yapım ben sımdı elıme gecse bogarım herhalde

hayırdır canım? Bölük pörçük okuyabildim. Jelibonun maili aradım döne döne geçmişte:)
o yuzden konuya hakim değilim tam..
Niye uzun oluyo gece??
Bende sıcak cikolatamla geldim geneşakkıdı

ayyyyy sorma canımmmmmm
jelınkı mail attııııııı
hemde ne maillllll
40 yıl düşünsek aklımıza gelmezdiiiiiiiiii
demişkiiiiiiiii
sen önce benim soruma cevap ver doktora gittnmi diye alakasız bir maille geri dönmüşşşşşşşşşşşşş

kıslaarrr ii akşamlar napıyonuz bacılar ya.a.s.ben tekrardan aranızdayım bugün itibariyle.sevgilimle yine ayrıldım.ama bu kez ciddi sanırım.beni çekemiyomuş.kaprislerime dayanamıyomuş.ben ona ilgisiz diyorum o bana anlayışsız.ben ona bak böle böle diyorum.o bana hayır böle böle diyo.deli oldum.en sonunda bitti yani.çekemicem artık dedi yaw:mymeka: bana sürekli kaprisliyim diye kızıyodu zaten.ama ilgisizliğine karşılık ben de kapris yapıyorum.hatta dün ağladım birsürü.kardeşim geldi.ne oldu dedi.telde konuşurken bana 'sana dayanmam için Allah ban a sabır versin' dedi çocuk ya. kardeşim güldü tabi.komiğine gitti.ama artık o dereceydik yani.neymiş efendim bu aralar daha fazla ilgi gösteremezmiş.şimdilik elinden bu kadar geliyomuş.bu ara azcık canı sıkkın da.hasbam.:dilcikar: ben de ayrıldım.sonra aradı.konuştuk.iyi dedi çekemicem zaten seni.halbuki ne zaman ayrılsam barışmak isterdi.kendine çeki düzen verirdi.terketmeye çok alışmışım da,beni çekemicekmiş de vs vs... bende de suç var ama kendine düzen verseydi napam. ya hem üzgünüm hem sinirliyim. ayy kızlar ya halbuki annesiyle konuşmuştu aileler arası yüzük takalım diye.bu ara sorunları var.onları halledince olcaktı.yani öle demiş annesi. dertlendim yine.bu saatten sora arayıp özür dileyemem.öle yaparsam her şey eskisi gibi olcak.aman ya şaştım kaldım.halbuki ne hayallerim vardı onla benim.ne kadar güsel gidiyodu her şey.daha olayın şokundayım.ağlayamadım bile.asıl yarın dank edince ne yapıcam onu düşünüyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu arada hadi geceye iyice heyecan katayım... :1rolleyes:

Ben de konuştum bu akşam...
Saat 8 itibariyle ben de kulübün tüm şartlarını yerine getiren bir üyesiyim artık. a.s

Bitti yani.

Hiçbir şekilde ağlamıyorum, zırlamıyorum, sadece çok karışığım hem de çok.
Fırtınam bilir detaylı sebeplerini. a.s.

O yüzden sizden biraz toparlanmak için müsaade istiyorum.
Hava çok soğuk ama az da olsa çıkıp biraz yürümem ve kendime gelmem lazım.

Her şey olacağına varır kızçeler...

mail attım attığım maili de yazdım bu geceki geçmiş sayfalarda

canım okudum.
iyi yapmışsın. ama uğraşmana da gerek yoktu aslında..
neyse seviyeli bi nokta koymuş oldun en azından..
gene devam eder bu adam senle görüşmeye bence..
gurur yapacak bi tip değil çünkü.. bi öyle bi böyle..

merak ettim valla sende ki gelismeleri cnm...
önce bi kendini toparla sonra anlatirsin belki...
dikkat et SIKI giyin üsütüp hasta olma bide:1hug:

O kadar sey yazdık

cevab yok

hıc bırsey yok

bana doktora gıttınmı cvp ver dıyor saka gıbı

ne yapım ben sımdı elıme gecse bogarım herhalde

eöh kücükböcek bunu görünce çok şaşırıcak..
kız o kadar anlamlı şeyler yazmaya çalıştı. gayet yumuşak seviyeli falan.
adamın cevabına bak..

ama ama muhtemelen o şu an seni düşünüyor ya jelibonum (!) o yüzden böyle yazmıştır..
yani önemli olan bu yazdığın mail değil önemli olan doktora gittin mi o diyor..
öff bir ileri bi geri yani..
sinir oldum ha..

canımmmmmmmmm benım yaaaaaaaaaa
sen çok guçlu bir kadınsınnnnnnnnnnnnnn
allahım yardımcın olsunnnnnnnnnn
ya monammmmmmmmm
keşke yanında olabilsemmmm
çok mutlu olcaksınnnnnn inan bana çok mutlu olcaksınnnnnnnnnn
ben hep yanındayımmmmmmmmm
hayat hep gülsün sanaaaaaaaaaa
iyi gıyın ne olur dışarı çok sogukkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…