Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

zynpkr
canım suan arama bence
ama tek suclu sen degılsın tabıkıde
oda bı emek vermemıs
ınsan karsındakı ınsana ınanıp guvenmelı
baskasından dolma laflara degıl
tabı ınsan fazlasıyla etkıde kalıyo ama ...
senın beklentını bıle bıle bı caba gostermemıs
sıkıntılıysa sıkıntılı
baska kızlarla ne ısı var bı ılskısı varken
acba tanıdıgı akrabası olabılırmı
suan acı cekıyosun ama galıba beklemen lazım
ama sunuda solıyım
son sansım dıyosan ve ıcınden aramak gelıyosada sen bılırsın
sonrasında pısman olma
ne kadar oldu ayrıldık dedıgınız

ebrucum dün ayrıldık işte.çok yeni daha.alacağım cvptan korkuyorum.bilmiyorum arar mı.ben 1 hafta kadar bekleyim olmazsa arar bi yoklarım diyorum.duruma göre konuyu açarım ya da hiç konuşmam.
bu arada msni de açmamış hiç.msn şifresini de değiştirmemiş.facede de hala ilişkisi var olarak kayıtlı.face girmiş.ama msni açmamış sanırım.mailleri duruyo çünkü.faceden gelenleri falan hiç okumamış.

hımm
kız daha cok yenı dur bekle hemen ustune dusme
daha cok bıyerlerı kalkıyo yoksa
dısını sık ve bekle
bak ben 5aydır beklıyorumm hahaha:)

sıfrelerımı var sende
bende hala bakıyorum napıyo dıye
benımkıde bastan ılıskısı yok yazdı artık karmasık yazıyo
bence bekle derım bıraz uzaktan ızle canım

tamam cnm öyle yapıyım.değiştirmez inş şifreleri de ya.bi kere gir bidaha girme şifreyi değiştirmicem.şüphe duyduğun bişi olursa gir bak demişti.ayy değiştirmese bari.ay yaa sabretmek çok zor.alacağım cvbtan korkuyorum ilk kez.daha önce hiç korkmamıştım böyler.nasıl olsa barışırız diyodum.bu kez korkuyorum.

bu arada 5 ay hiç aramadın mı sen cnm ya.maşallah valla.ben dayanamam.5 ay ne demek.şaşırdım.o da mı aramadı.siz niye ayrılmıştınız.

arama canım daha cok yenı sabret ve bekle

bız valla babam vermedı bastan berı
ben kacıcaktım kacmadım
ve daha sebepler var
aramızda hıc bıse yokken bıaksam ben ona yıne olmıcagını soledım arayı bozan bırını soledım
oda ben mutlu olıyım hayatıma yon verıyım dıye ayrıla karrı almıs
ıkı ay ıcınde ozur dıledı babanı ıkna et dedı ama o olece beklıcektı bende baktım olmuyo yuzugunu telefonun yolladım
3aydır hıc bıse yok
ama en son msn dekı nıkımı degıstırdı ama ben bıse yapmadım
suan bende bıseler yapmsada donsem bıadım atsa dıye beklıyorum
ama umuu cok azalıyo artık
sankı oda ben atmadan bı adım atmıcak gıbı gelıyo bende acıkcası cok korkuyorum

merhaba kizlar...
cok berbat bi geceden sonra hepinizi teker teker öpüyorum...
yorucu bi gün gecirdim her yerim dökülüo suanda ama sizleri özledim yanii:)
nasilsiniz ne var ne yok demicem okudum sayilir hepsini...
iyiki sizleri bulmusum yaa...
sabahtan beri aklimdasiniz acaba ne kaynatiyorlar bugün hangi sasirtici olay karsimiza cikick diye:)

merhaba kızlar nasılsınız ?

ben çok güzel bir gün geçirdim... günlerdir çok soğuktu izmir... bugün yağmurla beraber ısınmış biraz...
işten geldim ; duş aldım süslendim ve kendimi sokağa attım...yağmurda ıslanmak istedim... bir mizah dergisi aldım ; küçük parka gittim bir cafeye oturdum ... nescafe istedim... bi yandan dergimi okudum ; bir yandan yağmuru dinledim... yazıdaki gibi kendime kurban seçtiğim arkadaşlarımı aradım... kaydirigubbakcemile3
sanki onlarla beraber oturuyormuş gibi hissettim...

sonra bir arkadaşım geldi onla muhabbet ettik... yağmurda dolaştık... hamile o ve bebek eşyaları baktık beraber ... sonra yağmurda eve kadar yürüdüm... yine arkadaşlarımdan birini aradım ve bu romantizmi onla paylaşmak istediğimi söyledim kaydirigubbakcemile3

yaaa nedense tüm yakın arkadaşlarım başka şehirde ... ama yakınımda hissetmeye çalışıyorum... siz de yapın kendi kendinize dolaşın ... bir kahve ısmarlayın ... tadını çıkarın hayatın ... yerimseniben

mrb canlarım nbrsiniz, ben evdeydim bütün gün,nasıl kar yağıyo anlatamam,karnımı üşütmüşüm heralde karnım ağrıyo,hala cevap yok, olmıcak da anlaşıldı,zaten artık beklemiyorum da...böcüğüm senin dediğin gibi sildim ama engellemedim arada kendimi offline yapıp bakıyorum,tekrar ekleyip benim engelimi kaldırmışmı diye ama cıkk,ben hala onda engelliyim,silmemiş hala,görüodur beni ama bi hareket yok. bi numara yok yani bende, varmısın yokmusuna bakıcam birazcık

ben de öyle canım... kesin dedim bir sürü sayfa okuyacağım...
ben iyiyim noluuur herkes iyi olsun yaaa ... :içelim:

geçmiş olsun canım ... ya ben de günlerdir evdeydim... bugün hiç durasım gelmedi... gerçi yılbaşı günü de o soğukta 2 saat sokaktaydım ama ne biliim yağmuru hissetmek istedim bugün... aslında prş de çıkmıştım... ya ben bi dün evdeymişim ... niye atmak istediysem kendimi sokaklara ... bi de abartıyorum günlerdir evdeyim diye kaydirigubbakcemile3

bekleme bence ondan bir tepki... gelse de bişi yapma hemen... ne o öle bekliomuş gibi... yerimseniben

ben de öyle canım... kesin dedim bir sürü sayfa okuyacağım...
ben iyiyim noluuur herkes iyi olsun yaaa ... :içelim:

canim iyiyim ben bi sorunum yok sadece beklemedigim bi zamanda ise cagirdilar sabahin köründe uykusuz uykusuz kalkip oraya gittim 1 saat uykuyla nerdeyse...
simdi dus alicam cicilenip bicilenip tv izlicem baba ocagina bakicam:)
kahve yapip cikolatamida alicam elime sistikce sisicem bugün yanefisfisfis

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz

monam nasil

ben bugün disari ciktim tek basima kendime biseyler aldim oturdum bi cafede bisey ictim

kendimi iyi hissediyorum iyi geldi

evet sen de gececilere takılmışsın dün kaydirigubbakcemile3
ohhh kahve ve çikolata bayılırım ... afiyet olsun ... naniknanik

ya hakkaten bugünüm çok güzeldi benim yaaa... böyle de bitsin inşallah ... :Saruboceq:

kızlar bende çok severim bi yalnız başıma biyerde oturup kahve içmeyi,yalnız dolaşmayı alışveriş yapmayı bayılıyorum valla,arkadaşlarımla olduğum kadar zevk alıyorum,kendime vakit ayırınca rahatlıyorum seviyorum yalnız gezmeyi.yalnız tatile bile gittim ben, en yakın dostlarımız yine kendimiziz.

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz

monam nasil

ben bugün disari ciktim tek basima kendime biseyler aldim oturdum bi cafede bisey ictim

kendimi iyi hissediyorum iyi geldi

ben de aynısını yaptım tatlım... süperim ben ... çok mutluyum şu an yaa...
sanki bir yerlerde benim için güzel birşeyler oluyor... ben şu an görmeyeceğim ama hazırlık var öyle hissediyorum kaydirigubbakcemile3

monam bi ara uğramış ama yok şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…