canım benim gerçekten seni çektiğine inanıyormusun..yani hep haksız olanın sen olduğunu mu düşünüyorsun..sorunların çoğunluğunun senin olduğunu? sadece sebeb olaraak bunu mu görüyorsun canım?[/QUO
cnm aslında onun da yanlışlkarı var.ilgisiz davranmasını sevmiyorum.ben istiyorum ki fedakarlık yapabilsin.imkanları zorlayabilsin.sadece lafta kalmasın sevgi.onun suçu bu.o elimden gelen bu istemeyen çeker gider havasında.buna kızıyorum işte.bu kadar gamsız olmak zorunda mısın.dimi ama.senağlama
merhaba kizlar...
cok berbat bi geceden sonra hepinizi teker teker öpüyorum...
yorucu bi gün gecirdim her yerim dökülüo suanda ama sizleri özledim yanii:)
nasilsiniz ne var ne yok demicem okudum sayilir hepsini...
iyiki sizleri bulmusum yaa...
sabahtan beri aklimdasiniz acaba ne kaynatiyorlar bugün hangi sasirtici olay karsimiza cikick diye:)
mrb canlarım nbrsiniz, ben evdeydim bütün gün,nasıl kar yağıyo anlatamam,karnımı üşütmüşüm heralde karnım ağrıyo,hala cevap yok, olmıcak da anlaşıldı,zaten artık beklemiyorum da...böcüğüm senin dediğin gibi sildim ama engellemedim arada kendimi offline yapıp bakıyorum,tekrar ekleyip benim engelimi kaldırmışmı diye ama cıkk,ben hala onda engelliyim,silmemiş hala,görüodur beni ama bi hareket yok. bi numara yok yani bende, varmısın yokmusuna bakıcam birazcık
ben de öyle canım... kesin dedim bir sürü sayfa okuyacağım...
ben iyiyim noluuur herkes iyi olsun yaaa ... :içelim:
canim iyiyim ben bi sorunum yok sadece beklemedigim bi zamanda ise cagirdilar sabahin köründe uykusuz uykusuz kalkip oraya gittim 1 saat uykuyla nerdeyse...
simdi dus alicam cicilenip bicilenip tv izlicem baba ocagina bakicam:)
kahve yapip cikolatamida alicam elime sistikce sisicem bugün yanefisfisfis
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz
monam nasil
ben bugün disari ciktim tek basima kendime biseyler aldim oturdum bi cafede bisey ictim
kendimi iyi hissediyorum iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?