Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlaar burası kalabalık sesim duyulmuooooooo,engeli açtııı msnde oturum açtı ama yazmıyooo biraz bağırayımm belki sesim duyulur çok kalabalığız bugünnnn

yaa ben kaçma kovalama işini ayarlayamıyorum ya cok kacıyorum ya tam yapışıyorumm nasıl olcak yav bu iş :1rolleyes:

Kızlar haklısınız da...

O koşturmaca da yormayacak mı bizleri bir süre sonra??

Eahhh yeter bee huzur istiyorum demeyecek miyiz???

huzur istiyorum dersen sonsuz bir huzura erer ilişkin canım... kaydirigubbakcemile3
bak sen daha gencecik bi hatunsun... ben 27 yaşında huzur istiyorum dedim ama 30 yaşındaki sevgilim aşk ; tutku istiyorum dedi...
ahh ahh ... bu kadar erken pes etme cicim :)))

006 duyduk anacim...
o lale zaten mailde cevap vermemisti dimi...
lale iste okumamisdir belki...
okusa bilse idrak edememistir bence... delikafadulden
simdide trip yapiyordur aklinca iste
...

bu zamana kadar yüz verdım peki sizce bu kacan kovalanır oyunları ıcın geçmi kaldım yani bunu denesem alevlenir mi içindeki ask acaba cunku bazen yapıyorum hemen arıyo

canım yok geç kalmadın tam hocasına denk geldin......
sonuçta elimizde bır tane lale varr
helekı kafası karışmış bir lale....kafamçokkarıştı
bu çok avantajlı.
hani öoyle anlattıgın kadarıyla biraz ınsaf merhamette var.....
oyunu kuralına göre oynarsan çok ıyı kazanırsın........

uçurtma gibi davranacaksın...
ipi bir salacan bir çekecen
kör kütük aşık edersin....
1-sen mukemmelsin
2-o mukemmel degıl..
3-onun gibileri etrafında çok var..
4-sen guzelsin.
5-işin okulun ailen mukemmel
bu havada olacaksın...

ona çogu şeyı sormayacaksın..izin almayacksın
senin cevren arkadaşların çok
senın hayranlarında var
hatta sevgılılık işleri basıt olarak gör...
sen ozgur ve cool bır kadınsın unutma......
ama bu arada onunda arada erkeklık onurunu arada okşa arada görmezden gel...
senın yanında bazen erkek gibi hissetsın..
guç gerektırecek işleri ona yaptır mesala kavonozun kapagını açmak konusunda.
anlaşılmıştır umarım....

sen kadın gibi ol.....
hanım ol........
taş yerınde agırdır.....
bir şeye bir evet dıyorsan 2 hayır de...
hemen mesaj yazma hemen arama
arada kapat tellerı
sana ulaşması kolay olmasın
hep bakımlı guzel alımlı ol

bu bılgıler ek bılgılerdır..senın psıkolojını düşünerek yazdım..
ilişki bıterse uzulme dıye
o nu yaşam unıten yapma.....
onun her an gıdebılecegını aklına yaz........
gıtse yıne ıyı
aldatabılır yada evlenebılır...

kızlaar burası kalabalık sesim duyulmuooooooo,engeli açtııı msnde oturum açtı ama yazmıyooo biraz bağırayımm belki sesim duyulur çok kalabalığız bugünnnn

evet bugun bende eklendim aranıza sizlerle konusmak guzel ama burda olma sebebim kötu gerçi ben barıştım erkek arkımla yınede tuhaf seyler yasadım senın hikayenıde az cok bılıyorum okuyodum burdaki yazıları hatta senın bı yazından cok etkılenmiştim aglamaklı falan olmuştum o zaman benım ilişkimde süper gidiyodu nolduysa tepetaklak olduu bencee msn falan actıysa bişe yazma yanı ben olsam yazmadan duramam ama yazmamak en ıyısıymiş sanırım:1no2

şimdi tatlım sana şunu söyleyeyim... kendimden yine örnek vereceğim benimki gelse 3 ay sonra dese inan düşünürüm ... kestirip atmam... öyle zordu ki onsuz günler... şimdi yokluğuna alıştım ama hala seviyorum... hala bir başkasını düşünemiyorum... elbette ben de güvenemem hemen ... beni ikna edebilirse inan onu istiyorum ; başkasını değil... ama uğraşmazsa benim için zaten istediği gibi beni çok sevmiyor demektir...

sen şimdi hafif hafifi geri çekileceksin... öyle birden yapma anlar... yavaş yavaş çek kendini... böylece noluyoruz desin ... bu arada galiba 86lısın ... daha gelecek için erken bence... 6 aylık bir ilişki... okulu bitecek ; askerlik vs... bunları zamanı gelince düşünebilirsin... ama yok benim hayattaki şimdiki adımım evlilik olmalı dersen zaten bu çocuğu en az 2 sene bekleyeceksin canım... ona göre karar verirsin... yok daha düşünmüyorum evlilik dersen secdiğin adamla ilişkine devam ederken çok da ciddi konulara girme derim...

yahuu ben yine kızacağım ama bu yaşta biz bir kere bile evlilikten bahsetmemiştik... ben istemiyorum çünkü... nerden bulacak benim gibi bi kız anlamadım ki :sm_confused:

Evet erkeklerin mannak olduğunu unutmuştum :roflol:

Demek istediğim hepsi dozunda güzel...

net bugun cok kötu dusuyorum aradabenneyaptımki,ya cok tesekkur ederım,işte butun sorunum onu hayatımın merkezi yapmam balık burcuyum bide tam bir aşk insanıyım maalesef onsuz hayat durcakmış gibi gelıyor ama bu dedıklerini uygulucam bu zamana kadar uygulamadım diye uzulmucem önume bakıcam birde şey korkusu var bende kaçarsam kovalamazsa pes ederse zaten öle yaparsa sevmıyodur demektir niyetını anlamış olurum acı da olsa öle diilmi

prensesim ben de gördüm.
o yazar sana merak etme.
sen yazma..
yazacaksanda böyle saçma bi şeyde y azarsın..
aa o şarkıyı bana atsana falan gibi..
ama bence o yazar bekle..

haydin güzeller ben kactim...
ailem beni özlemis...
kkyi bizden daha cok seviyorsun diyorlar...
onlari yeri ayri kknnin yeri ayri ama kiskaniyorlar iste.... kaydirigubbakcemile3
sizi seviyorum...
kafasina bir sey takmayin, toka takin, sapka takin (ay igrenc bi espri oldu)
iyi geceler yarin cok ama cok güzel bir gün olsun hepimiz icin
....

canım onu hayatın merkezı yapma......
sonra sudan çıkmış balıga dönersennnnnnn

kızlar engeli kaldırdı oturum açtı bakalım yazcakmı sinirleri yatıştı heralde..................
ayyyyyyyyyyyyyy hızınıza yetişemiom kiiiiiiikaydirigubbakcemile5
prenses valla ne güzel bu topiği arada böle renkli haberlere ihtiyacı vardı....hergün birinin lalesinden haber geliyo....delikafadulden
006 yazarsa hemen yazma onu bekliomuş gibi olmasın azcık geç yaz..meraklansın bu kız niye yazmadı diye...
offfffff benim lalenin ne msni, ne facebooku, ooff off hiçbişiyi yok..takip edecek..senağlama
ablam da gelmiş topiğe hoşgeldin abla..yerimsenibena.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…