net bugun cok kötu dusuyorum aradabenneyaptımki,ya cok tesekkur ederım,işte butun sorunum onu hayatımın merkezi yapmam balık burcuyum bide tam bir aşk insanıyım maalesef onsuz hayat durcakmış gibi gelıyor ama bu dedıklerini uygulucam bu zamana kadar uygulamadım diye uzulmucem önume bakıcam birde şey korkusu var bende kaçarsam kovalamazsa pes ederse zaten öle yaparsa sevmıyodur demektir niyetını anlamış olurum acı da olsa öle diilmi
şimdi tatlım sana şunu söyleyeyim... kendimden yine örnek vereceğim benimki gelse 3 ay sonra dese inan düşünürüm ... kestirip atmam... öyle zordu ki onsuz günler... şimdi yokluğuna alıştım ama hala seviyorum... hala bir başkasını düşünemiyorum... elbette ben de güvenemem hemen ... beni ikna edebilirse inan onu istiyorum ; başkasını değil... ama uğraşmazsa benim için zaten istediği gibi beni çok sevmiyor demektir...
sen şimdi hafif hafifi geri çekileceksin... öyle birden yapma anlar... yavaş yavaş çek kendini... böylece noluyoruz desin ... bu arada galiba 86lısın ... daha gelecek için erken bence... 6 aylık bir ilişki... okulu bitecek ; askerlik vs... bunları zamanı gelince düşünebilirsin... ama yok benim hayattaki şimdiki adımım evlilik olmalı dersen zaten bu çocuğu en az 2 sene bekleyeceksin canım... ona göre karar verirsin... yok daha düşünmüyorum evlilik dersen secdiğin adamla ilişkine devam ederken çok da ciddi konulara girme derim...
yahuu ben yine kızacağım ama bu yaşta biz bir kere bile evlilikten bahsetmemiştik... ben istemiyorum çünkü... nerden bulacak benim gibi bi kız anlamadım ki :sm_confused:
iyi geceler kızlar
nasılsınız bugün ?
haydin güzeller ben kactim...
ailem beni özlemis...
kkyi bizden daha cok seviyorsun diyorlar...
onlari yeri ayri kknnin yeri ayri ama kiskaniyorlar iste.... kaydirigubbakcemile3
sizi seviyorum...
kafasina bir sey takmayin, toka takin, sapka takin (ay igrenc bi espri oldu)
iyi geceler yarin cok ama cok güzel bir gün olsun hepimiz icin....
nerelerdesin sen ? az önce seni soruyorduk biz de... iyimisin mintcim ?
ben buraya girmekle cok ıyı yapmışım kendıme geldım adeta cok saolun,evlilik ölesıne konusuyoruz sakasına ama o ciddiye aldı sanırım artık zaten daha mesafelı olcam mesela dun uzak durdum telini açmadım bugun cok sıcaktım öle yapıcamki şaşkına dönsun umarım gec kalmış sayılmam bu arada ınsan aşık olunca bi ömur beraber olmak ıstıyo yoksa su an calısmıyorum elbette evlilik için önumde 4-5 sene var ama şimdiden böle yaparsa acaba benı ilerdede istemezmi dıye dusunuyorum ama o kadar ileriyi dusunup kendımı yıpratmam saçma sanırım:1no2:
iyiyim böcüşüm saolasın :)
bugün kuzenlerle dolaştım az önce geldim ; dünde spor neyin yaptım gelemedim
bugün tilki misali döndüm işte monaya özel mesaj atmıştım okumamış daha yok mu buralarda da????
jeliş naptın senide merak ettim ?
bence de doğrusu bu canım... yani 4-5 sene var diye tutarsız bir ilişki yaşama elbette...
birlikte olduğun adamı tanımaya çalış ; hem iyi hem kötü yanlarını... onla bir ömrün hayalini kur ve o hayalde eksik olan ne varsa onları tamamlamaya çalış... ama şimdiden evlilik konunuz olmasın... eğlenin ; gezin ; bir şeyler paylaşın ve tanıyın birbirinizi...
4-5 sene uzun bir zaman ne olacağı hiç bilinmez... herşey dilediğin gibi olur inşallah ama unutma herşeyde bir hayır var ... hepimizin de bir kısmeti var yerimseniben
offfffff benim lalenin ne msni, ne facebooku, ooff off hiçbişiyi yok..takip edecek..senağlama
ablam da gelmiş topiğe hoşgeldin abla..yerimsenibena.s.
ben ondan baskasına alışamam gibi dusunuyorum,cok yanlıs bılıyorum böle olmıcanıda bılıyorum ama su an öle gelıyor bide cok sanssızım dıyorum sanki tek yasayan benmişim gibi severken nasıl aşkı biter dıyorum isyan edıyorum sanki hiç evlenemicem sevilmicem gibi gelıyo soradaa benneyaptımki
Jeliş böcüğün yazdığı bir yazıyı mail olarak lalesine attı...
Aptal baytar sen doktora gittin mi diye yanıt vermiş amaklava:
minty mint selam şekercimm hihoyyytben bişi yapmadım ki benimki msn.de beni engellemişti ya,engeli kaldırdı sen dün ona yazdığım maili okumuşmuydun heralde maili okuy.unca beni biraz haklı gördü. başkada bişi yok zaten
006 ne oldu son durum? msn de güneşleniyo mu nedir senin lalekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?