Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

aynen öle canım...
ama bunları dozunda yaparsan sen kazanırsın ...

ama bak unutma ki ; aşk acısından kimse ölmüyor ... onlar olmadan da yaşanıyor ; gülümseniyor ; mutlu olunabiliyor... acı zamanla geçiyor ; yeniden aşk bizi buluyor...

sen okudun mu bilmiyorum ama ayrılığının üzerinden 7 ay sonra eski sevgilisine msj atarken birden başkasına aşık olan ; aşığım diye dolanan bir selinimiz var ... bunları unutma yeter... yerimseniben

ben buraya girmekle cok ıyı yapmışım kendıme geldım adeta cok saolun,evlilik ölesıne konusuyoruz sakasına ama o ciddiye aldı sanırım artık zaten daha mesafelı olcam mesela dun uzak durdum telini açmadım bugun cok sıcaktım öle yapıcamki şaşkına dönsun umarım gec kalmış sayılmam bu arada ınsan aşık olunca bi ömur beraber olmak ıstıyo yoksa su an calısmıyorum elbette evlilik için önumde 4-5 sene var ama şimdiden böle yaparsa acaba benı ilerdede istemezmi dıye dusunuyorum ama o kadar ileriyi dusunup kendımı yıpratmam saçma sanırım:1no2:

hoşbulduk bıcırcık :))
ajan 006 yine neler karıştırıyosun yapma kız bi geldiğimdede rahat dur yaw:)

iyi geceler canım ... yerimseniben

nerelerdesin sen ? az önce seni soruyorduk biz de... iyimisin mintcim ?

iyiyim böcüşüm saolasın :)
bugün kuzenlerle dolaştım az önce geldim ; dünde spor neyin yaptım gelemedim
bugün tilki misali döndüm işte monaya özel mesaj atmıştım okumamış daha yok mu buralarda da????
jeliş naptın senide merak ettim ?

Son düzenleme:
minty mint selam şekercimm hihoyyytben bişi yapmadım ki benimki msn.de beni engellemişti ya,engeli kaldırdı sen dün ona yazdığım maili okumuşmuydun heralde maili okuy.unca beni biraz haklı gördü. başkada bişi yok zaten

bence de doğrusu bu canım... yani 4-5 sene var diye tutarsız bir ilişki yaşama elbette...
birlikte olduğun adamı tanımaya çalış ; hem iyi hem kötü yanlarını... onla bir ömrün hayalini kur ve o hayalde eksik olan ne varsa onları tamamlamaya çalış... ama şimdiden evlilik konunuz olmasın... eğlenin ; gezin ; bir şeyler paylaşın ve tanıyın birbirinizi...

4-5 sene uzun bir zaman ne olacağı hiç bilinmez... herşey dilediğin gibi olur inşallah ama unutma herşeyde bir hayır var ... hepimizin de bir kısmeti var yerimseniben

buradaydı 2 saat önce filan ama yok şimdi... dün geceden uykusuzdu ; morali de bozuktu zaten... belki gelir birazdan ...

ben ondan baskasına alışamam gibi dusunuyorum,cok yanlıs bılıyorum böle olmıcanıda bılıyorum ama su an öle gelıyor bide cok sanssızım dıyorum sanki tek yasayan benmişim gibi severken nasıl aşkı biter dıyorum isyan edıyorum sanki hiç evlenemicem sevilmicem gibi gelıyo soradaa benneyaptımki

Jeliş böcüğün yazdığı bir yazıyı mail olarak lalesine attı...

Aptal baytar sen doktora gittin mi diye yanıt vermiş ama klava:

006 ne oldu son durum? msn de güneşleniyo mu nedir senin lalekaydirigubbakcemile3

offfffff benim lalenin ne msni, ne facebooku, ooff off hiçbişiyi yok..takip edecek..senağlama
ablam da gelmiş topiğe hoşgeldin abla..yerimsenibena.s.

bıcırcık napıcan laleyi takip edip beni takip et sen
o lale soğanı :))seni bulur zaten en kısa zamanda

bu gece bizden bişiler öğrendin...
böyle düşünmemeyi de öğren canım...

elbette birini severken başkasını düşünmek mümkün değil... sen sadece bu hayatın senin olduğunu ve bir başkası için dolu dolu yaşamaktan vazgeçmemen gerektiğini unutma...

sen de arkadaşlarınla gez ; bir yerlere üye ol... ondan başka hayatı olsun... çünkü o bir erkek ve onun mutlaka senden ayrı bir arkadaş grubu ; sevdiği spor ; senin içine giremediğin bir ailesi var ... sen de böyle yaşamalısın ki ilişkiniz daha güzel olsun... yerimseniben

Jeliş böcüğün yazdığı bir yazıyı mail olarak lalesine attı...

Aptal baytar sen doktora gittin mi diye yanıt vermiş ama klava:

hıhhhhh baytar efendiden beklenen davranış biçimi
sanane lale doktora giderim gitmem
bu adamın bana garezi var bunu anladım heee
sinirimi ziplatmasa şaşcam artıkın
üzülme bonbon zaten beklentin yoktu

ii geceler canlarım.bıktınız büyük ihtimalle ama size birşey anlatıcam ve yorum beklicem.ya cidden çok ihtiyacım var.biraz da uzun olcak.bana yardımcı olucak olan var mı aranızda.yorum yapar mısınız olayıma.kafam çok karıştı.hani böle insanın içi kapkara olur öyleyim.eğer destek gelecekse yazıyım.:) bıktırdım çünkü artık herkesi.arkadaşlarım bile yeteeeerrr!!! diolar.

sanada selam bir numaralı ajanım :)))
aman bırak şu laleyi prenses yeni sloganımıza dahil ol sen gez o seni evde zannetsin
takma şu laleyi :))

icerdeydim minti iste aynne öyle böyle egedenizind dedigi gibi

ya belki daha güzel bisey yazar diye bekledim resmen sok oldum ve herkes sastim kaldim yani

neler yazdim

bi tek sen doktora gittinmi cvp ver lütfen bu nedir sen anlat

006 ne oldu son durum? msn de güneşleniyo mu nedir senin lalekaydirigubbakcemile3

macın 30.dakkası hava şartları ve zemin müsait, ama durum halen 0-0 kaydirigubbakcemile öle duruyoruz karşılıklı,durumunu bi meşgul yapıyo bi çevrimiçi oluyo,ama ben yazmıcam kararlıyım zaten yazsamda ne yazcam herşeyi maile yazdım.o ne diyceğini düşünsün bence bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…