Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben kendimi yerine koymaya çalışıyorum.
ben olsam arar mıydım diyorum.
aramassam neyim ya..
hani b.. nin önemsemediği biri olsun..
mesela eniştesini sevmezdi. eniştesi olsun..
eöh ben yine arardım.. ölüm bu ya..

ya benim okulumdan duyan arkadaşlarım alakasız arkadaşlarım arayıp bişi lazım mı dedi.
evime aldığım adam bi smsi çok gördü..

çok sağol..
cidden çok sağol herşeye rağmen.. anlarsın beni eminim..

ne demek şimdi okuyunca haberm oldu.sen benım için nolursa olsun değerlisin iyi kötü hep yanında olmaya calıstım yıne olurumda sorun deil canım benım.3 günlük dunya sonucda ne desek boş:çok üzgünüm:

bende tükkan kapandı size iyi geceler gece kuşları
her gece sabahlamayın hasta olursunuz valla
seviyorum sizi
jeli yumurtam rafdan olsun timsah öle seviyo yoksa seni yer:))9

demin bunu yazdım sonrada sildim..

işte en büyük örnek bu kızlar..
biz bebikyüzlüyle cidden iyi arkadaştık. bi kaç ay önceye kadar..
sonra benden kaynaklı koptuk.
ama ciddi kopuş.
sonrada toparlamadım. ben zaten bitiğim falan dedim bıraktım bi noktada.
onada sadece düzeldiğimde gelicem sana yazdım.
öylece bıraktık.
şimdi o bile bu küslüğe rağmen bana bunu yazdı.
ne diyim..

ben senin yüreğinin ne kadar temiz ve güzel olduğunu biliyorum canım.bizim aramızdaki küslük deil zaten.sen yeterki iyi ol huzurlu ol mutlu ol ben sana her zaman saygı duyarım görüşmek istesende istemesende.çünkü ben insanları kolay harcamam.senide çok severim bilirsin bunu sende.

Kızlar ben kaçayım
Bizimkiler ayakta olduğumu bir farkederlerse çıngar çıkar

Öptüm hepinizi...

günaydın princess..gerçekten üzüldüm canım..allah rahmet eylesin.allah geri kalanlara başsağlığı versin..demekki senin lale seni artık tümüyle çıkarmış gözden..biz böyle ince düşünürüz daima..ama onlar için kopuş noktasından sonrası yoktur..yazık ki..
duygusuzlar..
ama biz tanışıyoruz..ktü davranıyor kıymet vermiyoruz..öncekinin verdiği kuyruk acısı ile..
sonra ne oluyo..bunlar bize çok ilgi şefkat gösteriyo bu arada..sonra yine diyoruz bu galib aiyi bir çocuk baksana diğerleri gibi yapmıyor daima arıyor soruyor hep yanımda..bari yazık çocuğa iyi davranayım öbürleri gibi değil bu diyoruz..
ilgi gösteriyoruz...sonra bağlanıyoruz..ne oluyo ipleri onların eline vermiş oluyoruz..sonra küt diye bir tekme daha kibarca bize..
işte bizde oluşan evrim yeniden başa sarıyor..
monam fırtınam günaydın iyi pazarlar hepinize...

günaydın kızlar... monam uğramış kaçmışsın ; nasılsın yaaa ?

kızlar siz nasılsınız ?

princess cnm başınız sağolsun çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin.
seninkinin yaptığına da çok sinirlendim gerçekten.yapacak bişey yok.artık herşey ortada.onu tamamen silmenin artık hiç bişey beklememenin zamanı gelmiş bile.
kendine çok iyi bak.tamam mı.

ya kızlar en yakın arkadaşlarımdan biri askere gitmişti... az önce aradı ... 1 aydır konuşamıyorduk... nasıl sevindim anlatamam ... bir de son gün bi türlü denk gelmemişti konuşamamıştık çok üzülmüştüm... doğuya gitti çünkü... canım benimm ya çok özlemişim ...

arkadaş gibisi var mı yaaa...

benim için arkadaşlarım her zaman çok önemli olmuştur... ama ayrılığımdan sonra çok daha iyi anladım ne kadar önemli olduklarını ve ömür boyu yanımda olacaklarını bilmek nasıl iyi geliyor...
belki onlardan çok daha özel şeyler paylaştığımız insanlar yabancı oluyor ama onlar hep hayatımızda oluyorlar...

ben çok seviyorum arkadaşlarımı :))

bende cok seviyordum arkadaslarimi artik emin degilim onlarin duygularindan...
heralde benim en iyi arkadasim yine benim...
biz dört kiz kardesiz iki ablam ve kardesim benim en iyi arkadasim...
birde bi kuzenim var tek gectigim...
ama cok güvendigim bir arkadasimin bir ayrilik yasadi ve onun ardindan cok degisti...
ben artik onun icin eskisi gibi degilim bunu cok iyi biliyorum...
ve ne yalan söyliyeyim bu canimi yakiyor....

ayrılıklar çok değiştiriyor insanları ya... gerçi ben değişmedim ama bir arkadaşıma çok kırıldım pek görüşmek istemiyorum... neden dersen hep dertlenirdi bana ; ben de destek olur akıl verirdim... ben ona ayrıldığımızı söylediğimde ; ki bunu da yine dert dinleyecektim dinleyecek halim olmadığı için söylemiştim... bana söylediği tatile gideceği için eşya hazırlıyormuş çok yorulmuşmuş... hadi dedim kafamı dağıtmaya çalıştı ... sonraki zamanlarda da hiç nasılsın demedi.. ya benim 2 yıllık ilişkim bitmiş nefes alamıyorum bana iyimisin demeden ayy yine canım sıkkın dedi... yani o da benim için ayrılıktan sonra çok değişti diye düşünüyor olabilir ama benim bir nedenim var...

siz de buna benzer bişi yaşamış olabilir misiniz ?:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…