ben de geldim kızlar, ama ii haberlerle gelmek isterdimtabi orası ayrı, hiçbigelişme yok,akşam msn.denyazmadan gitti,gidiş o gidiş şimdi açtımmsn.i msnde değil eh napim ben artık yaptım dimi yapcağımı
böcük tünaydınnnnlarr efenimmmm
hoşgeldin ebru görmemişim burda olduğunu
ayrılıklar çok değiştiriyor insanları ya... gerçi ben değişmedim ama bir arkadaşıma çok kırıldım pek görüşmek istemiyorum... neden dersen hep dertlenirdi bana ; ben de destek olur akıl verirdim... ben ona ayrıldığımızı söylediğimde ; ki bunu da yine dert dinleyecektim dinleyecek halim olmadığı için söylemiştim... bana söylediği tatile gideceği için eşya hazırlıyormuş çok yorulmuşmuş...hadi dedim kafamı dağıtmaya çalıştı ... sonraki zamanlarda da hiç nasılsın demedi.. ya benim 2 yıllık ilişkim bitmiş nefes alamıyorum bana iyimisin demeden ayy yine canım sıkkın dedi... yani o da benim için ayrılıktan sonra çok değişti diye düşünüyor olabilir ama benim bir nedenim var...
siz de buna benzer bişi yaşamış olabilir misiniz ?:sm_confused:
merhabalar kızlarr ben bugun moralim bozuk diye kursuma gitmedim bakalım benımki arayacak mı arasada acmıcam teli evde unutmuşum dicem napiim merak etsin biraz benneyaptımki zaten merak ederse sevıyo demektir
ebru, mint, 006, nilim hosgeldiniz güzeller...
hayir canim böyle birsey olmadi hic...
ben iliskisi biterken yanindaydim, onda sonrada hep yanindaydim...
hatta ben o konuyu acip konusmak isteyince ben susurdu hep bende fazla üstüne gitmedim...
o konusmak istediginde bende onu dinleyip destek olmaya calistim...
ve benim onlarin iliskilerinde hep bir rolüm vardi...
yeri geldiginde iliskilerine iyiligim bile dokunmustur belki...
tek bildigim o degisdi ve degisirken benimde degismemi istedi ama sunu unuttu ben onun arkadasiyim oyuncagi degil...
iliskisi varken erkek arkadasi istemiyor diye onun yapamadiklarini bende yapmadim onu yalniz birakmamak icin...
simdi o zaman yapamadigi herseyi yasamak istiyor ama ben istemiyorum ve hala keske biraz daha bana uysan diyebiliyor...
neyse ya kafanisi sisirmeyeyim bu yasadiklarimi haketmedim bunu biliyorum....
ama böyle olmaz ki... öle moralim bozuk diye kursa gitmemek filan olmaz...
inadına hayatına devam edeceksin... ondan başka bir yaşamın olacak... senin için harap olmuyorumu göstereceksin ona... tabii ki bu göstermelik değil gerçekten olmalı...
başka arkadaşların olacak... onun olmadığı ortamlarda görüşeceksin... mesela nasıl erkekler futbol maçı yapar sen gidemezsin öyle olacak... onun giremeyeceği arkadaş grupların olacak... anlatabildim mi canım ?
bu arada teli evde unutmuşum filan bikaç kere belki olur ama bu tarz hareketler onda da bunu söyleme hakkı yaratır ... mesela kapat telefonu... şarjım bitti anlamadım de... kurstayken de takamadım de... eve gelince bak bakalım msjı filan var mı ; aramış mı... aramamış ya da msj atmamışsa sinirlenme ; o zaman beklediğini anlar... sanki senin hiç aklına gelmemiş gibi olsun... kapiş yerimseniben
kızlar yaa bu ne şimcik
lale yok onu özlüyorum hadi bu applem nerelerde onuda özlüyorum ...
yaşlı yorgun kalbim dayanmıcak bu acılara be:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?