Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ayrılıktan bahsetmeden önceki hafta küstüm ölesine bi 15-20 dk sen bana küsme nolur yaa dedi bi hafta sora ayrılalım dedi,ilk zamanlar bi olay olmuştu bana ufak bi yalan sölemişti o yalanın nedenini ise soradan söledi benı bırakır gidersin diye doruyu söyleyemedım dedi ya benı kaybetmekten korkarken böle oldu şimdi ona o korkuyu tekrar hissettirmeliyim ama nasıl kaçan kovalanır taktigi yetermi bu işe sadece

bende senı yırım ıcımdeı sen:)
gercekten burası cok degısık bı sey

hosgeldın jelıcım
nıımm86
canım kovalama o senı kovalasın

selam kizlar nasilsiniz
benim moralim bozuk
biseyler bekliyorum
ona diyecek o kadar cok seyim varki

cok kizginim cook

nasıl bi duygudur anlayabiliyorum benım sevgilim geri döndu benı bıraktıgı gunun akşamı ama büyü güven hepsi bozuldu şimdi geceleri uyuyamıyorum acaba yarın benı yıne terk edecek mi diyee uff cok zor yaa cokkk:1no2:benneyaptımki:1no2:

bende senı yırım ıcımdeı sen:)
gercekten burası cok degısık bı sey

hosgeldın jelıcım
nıımm86
canım kovalama o senı kovalasın

bana iki haftada içindeki duyguların azaldıgını söleyincee kaçmaktan korkar oldum ya kovalamazsa diyee ama kovalamazsada sevmedigini erkenden anlamış olurum diilmi offf offf:çok üzgünüm:

nasil inanip güvenmisim ben ona

bu kadar inanip güvenmesedim keske...

ne cabuk vazgecti benden...

ben onunla bir ömür hayal ederken

ne kadar saf aptalmisim

niye beni inandirdi neler neler dedi birakti beniii yaaaaaaaaa bu yaninda kalmasin allahim yaa
ne sucum vardi benim

beni maf etti yaa

hepimizin mi kaderi aynı ya yasadıklarımız cok benzıyo bende öle guvendımki asla gitmez dıyodum arklarım bile bu cocuk cok iyi dıyolardı birde hiç kavgamız yokken bikez bile kavga etmemişken bıraktı benı ben onun dogum gunüne bir ay kala onun hediyelerini hazırlamışken o herşeyi bıraktı geri döndu ama ya yıne giderse ya acıdıgı ıcın geldiyse ben ona öle güzel bi video hazırlamıştımki yasadıklarımızı anlatan nıye hep biz acı cekıoruz yaa onlarda uzuluyomu acaba bölee benneyaptımki

yine basa sariyorum galibaa... :çok üzgünüm:

yapma dicem ama demesi kolay benneyaptımki bence cık dışarı hava al bişeler yap gez dolaş ama arama cunku hepsi aynı bunların hepsi aynı vaatleri verıyo hepsi ınandırıyo ömur boyu sevcem dıyo 2 hafta önce sevgilim bunu derken şimdi askım azaldı dıyo gercekten seven adam demezki bunu demezz hepsi böle işte hepsi aynı böle dusun kendını avutmaya calıs cnm demesi zor ama böle dusun

eh ben de 30 oldum yaşlanıyoruz tatlım, ajanlık da gençlik gerektiren bi meslek ne de olsa,arada böle kaçıyo işte

sagol canim belkide dolasirim yine tek basima pazar bugünde her yer kapali yoksa bi cafeye giderdim

ICIMDE BI SIKINTI

AMA BEN KENDIME ÜZÜLÜYORUMM

ONA DEGIL HIC DEGMEZMISSS HICCC

jeli bacim yapma böyle ya lütfen...
ne demek basa sariyorum...
inan bana o mailin üzerine söylüyecek bir lafi olmadigi icin doktora gittinmi diye cevap verdi...
cünkü kendide farkinda yaptigi dengesizliklerin....
sakin birakma kendini...

BILMIYORUM ICIMDEKI SEN DÜN AKSAMDAN BERI YINE BIRAKTIM KENDIMI YAA

ya hic bisey yazmazmi insan gönderdigim maili her gün belki bes kere okuyorumm

ya hic bi tepki vermezmi bi insannn insan diyorumm

ama hayvan galiba yaaaa ne diiym artikkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…