Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ben de kendimi güçlü sanırdım... tey teyyy...
Benim durumum tıpkı şuna benzedi... ele verir talkını kendi yutar salkımı...
Allah beni bildiği gibi etsin.. ne diyim...

ben tam salak icimdeki aski sevgiyi hic icimde tutamam askim canim diye her gün her gün siirler sarkilar yollardim hediyeler alirdim

ne oldu ne oldu degdimi kizim sen kizsin niye yapiyorsun erkek yapsin dimi ama yok iste seviyoruz yaaa
icimde tutamiyorum ben gösteririm

canım benim ; inan sonuna kadar hak veriyorum...
ama olmuyor işte ... oyun istiyor bunlar ... başka türlü olmuyormuş :sm_confused:

nerdesin sennnnn
gözüm yollarda kaldı beee
saza niye gelmedin hadi saza gelemedin kadın söze niye gelmedin
alla alla

yok yok artık ben kovalamıcamm zaten zamanında yaptım artık o yapsın eger yapmıyosada sevmıyodur zaten anlayamıyorum cokmu şansızım dıyorum nıye benı kimse sevmıyo diyorum cokmu cirkinim yanı sevilmicek ne yanım var dıyorumda askı aazalıyo hayır kendıme guvenımı tamamen kaybetmiş durumdayım artık bana kimsede bakmaz dıyorum resmen yaa durumum vahim yani

ya öyle düsünmee bak ben öyle düsünmüyorum benim gibi kizi kaybeti diyorum kendimi cirkin filanda hissetmiyorumm aynaya baktiginda salak beni biraktin diyorum ya belki ukala diyeceksiniz ama yani beni kaybeti o yaaaa

ne oluyor kizlar ya hepinize
mona bile isyanlarda.... düsünün artik yani...

öyle düşünme tatlım... şu an gücün filan ne önemi var ...
bazen güçsüzlüğü yaşamak da gücümüzden gelir... bu acıyı yaşayabiliyorsan ne mutlu... demek ki güzel birşeyler yaşamışsın ve hala içinde güzel...

ama demek ki doğru olmayan kısımları da varmış ki bu kararı verebildin...

ya peki bişi sorucam anlatmak istersen tabii sen kararını söyleyince o ne dedi...
tamam sonuçta karar verdin dediği değiştirmez belki durumu ama hani en azından kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak bişiler söylemiştir de sen bunu göremiyosundur... hani ağlamaktan şiştiyse gözlerin açılmıodur yerimseniben

nerdesin sennnnn
gözüm yollarda kaldı beee
saza niye gelmedin hadi saza gelemedin kadın söze niye gelmedin
alla alla

Buradayım.. sabahın sekizinden beri kendimi oyalayacak şeyler peşindeyim.
Kuaför, manikür, pedikür, temizlik... yok yok yok...
İçimdeki sıkıntıyı atamıyorum.

Kızlar nolur bana geçecek, atalatırsın, iyi olacak vs. vs. şeyler yazmayın olur mu?
Bunların hepsini biliyorum ben zaten.
Evet olacak biliyorum.
Sadece şu aşamada bunları duyacak dinleyecek gücüm yok.
37 yaşındayım ya ben daha ne ara birini bulacam da sevecem de o da doğru adam olacak da... peeehhhhhhhhhhhh.....
Daha bu saatten başladım içmeye, içeyim içeyim de sızıp uyuyayım diye...
Elleşmeyin...

onu ben de yapıyorum tatlım... aynaya bakıp ya diyorum şu kocaman masum gözlere bak... nasıl da güzel bakıyorlar... ona da ne güzel bakarlardı... benim gibi hatunu kaybetti aptal diyorum... aptalsın sen sevgilim ahh ahh diyorum... ama senin kararın napalım diyorum... sonra da iyi de ben de sevgilii yitirdim diyorum o masum gözler hafiften doluyor...

sonra tekrar hırsla aptal diyorum ... kaydirigubbakcemile3

ya zaten bence kacmakta ıcten gelen bısedır
ıcımızden tamaen bıse gelse yaparız bence
o an canımız karsıdakıne bıse yapmak ıstemıyodur
kolumuz kalkmıyodur
bu durumda o bıse yaparsa bız kacmıs oluyoruz yoksa kasıtlı sevrken oyun oynanmaz arda bıse yokken yapılmaz yanı
uzak olamassınkı zaten

senin ilişkin düzelmişti dimi Allah bozmasın
içimdeki sen

evet canim simdi hersey yolunda...
ama beni cok büyük bir sinav bekliyor...
bu yaz hersey belli olucak diyebilirim yani...
eger yine birsey istedigimiz gibi olmazsa bu sefer tamamen kaybetmis olucaz...
insallah hersey yolunda gider...

benim net cok yavas giremıyorum yaa surekli offson yazılanları okudum kaçıp kovalamak yoruyo ama yapmak lazım maalesef bende huzur ıstıyodum ama işe yaramadı şimdide bide pişmanlıgı eklendi kaçıp kovalamadım zamanında diye gerçi o adam benım kısmetim ise gelir bulur benı naparsam yapayım kısmetim diilsede gider işteebenneyaptımki

ben biraz yürüyorum buz gibi havada.....

kendinize iyi bakin hepimiz ayni seyleri yasiyoruz....

GÖRÜSÜRÜZ PRENSESLER :)

------------------------------------------------------------

EZDIRMEM SANA KENDIMI...

benim ev arkadaşım da böyleydi... hiç teselli edemezdim ... herşeyi biliyordu çünkü...
o zaman bil ki acını biz de içimizde hissediyoruz...

kendin için yapamasan da bizim için birazcıcık da olsa toparlanmaya çalış... ama şimdi değil tabii ... valla kızıcaksın diye korktum ...

canım benimmm a.s.

ben de jelibon gibi düşünüyorum canım... dürüst bir ilişki yaşamak istedim... ama sonunda üzülen ben oldum... bir de oyunlu deneyelim bakalım... belki işe yarar :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…