- 27 Ekim 2008
- 5.987
- 2.456
- 723
bana iki haftada içindeki duyguların azaldıgını söleyincee kaçmaktan korkar oldum ya kovalamazsa diyee ama kovalamazsada sevmedigini erkenden anlamış olurum diilmi offf offf:çok üzgünüm:
yine basa sariyorum galibaa... :çok üzgünüm:
aman prenses en güzel yaşlar bu bence her yasadığım yaş güzel benceeh ben de 30 oldum yaşlanıyoruz tatlım, ajanlık da gençlik gerektiren bi meslek ne de olsa,arada böle kaçıyo işte
BILMIYORUM ICIMDEKI SEN DÜN AKSAMDAN BERI YINE BIRAKTIM KENDIMI YAA
ya hic bisey yazmazmi insan gönderdigim maili her gün belki bes kere okuyorumm
ya hic bi tepki vermezmi bi insannn insan diyorumm
ama hayvan galiba yaaaa ne diiym artikkkk
angut bi kus
bu kus esi ölünce bile hep yaninda dururmus bi yerde okumustum
yani angut bile degil bu adam
saolasın lalenin mucidi iyiyimde şu jeliye bi çözüm bulamıyorum;
sen nasılsın egedenizi ?
egedenizi hosgeldin bebekim....
gördügün gibi yine dertler dökülüyor iste..
sen nasilsin canim?
hosgeldin egedenizim
nefret ediyorumm bizim gibi kizlari biraktilar ama yaranmiyor iste böylesine sevmek
bundan sonra süründürmek varrrrr
canım
ıkı haftada bunu dıyen bı ınsanı nıye kovalıcan solesene
ne gerek var
gom ıcıne sevgını bakma gerıye
bak sen sazetn bıse yaopmasan o azıcıkta bısey varsa ıcınde gelır zaten gemesedee yol ver gtsın
yok yok artık ben kovalamıcamm zaten zamanında yaptım artık o yapsın eger yapmıyosada sevmıyodur zaten anlayamıyorum cokmu şansızım dıyorum nıye benı kimse sevmıyo diyorum cokmu cirkinim yanı sevilmicek ne yanım var dıyorumda askı aazalıyo hayır kendıme guvenımı tamamen kaybetmiş durumdayım artık bana kimsede bakmaz dıyorum resmen yaa durumum vahim yanibenneyaptımki
canım
ne gerek var
bak sen sazetn bıse yaopmasan o azıcıkta bısey varsa ıcınde gelır zaten gemesedee yol ver gtsın
yok yok artık ben kovalamıcamm zaten zamanında yaptım artık o yapsın eger yapmıyosada sevmıyodur zaten anlayamıyorum cokmu şansızım dıyorum nıye benı kimse sevmıyo diyorum cokmu cirkinim yanı sevilmicek ne yanım var dıyorumda askı aazalıyo hayır kendıme guvenımı tamamen kaybetmiş durumdayım artık bana kimsede bakmaz dıyorum resmen yaa durumum vahim yanibenneyaptımki
evet yapmıyosa bosver kendını uzme
bıkere kendınle ılgılı dusuncelerını degıstr ve kendını onemse ve kendıne guven
kım bılır senın esas askın nerde mutlaka bıyerde senı beklıyodur
blekı sen farkında degılsındır
canım
ne gerek var
aslına bakarsan aşkları böyle kaçan kovalanır ,veya benzeri oyunlarla ayakta tutmaya çalışmak pek sağlıklı yöntem değil sanki
kendimden paybiçersem böyle olmaktansa sahici gerçekten her aklımdn geçeni anlatabileceğim bi ilişki ve partneri tercih ederim ben
aslına bakarsan aşkları böyle kaçan kovalanır ,veya benzeri oyunlarla ayakta tutmaya çalışmak pek sağlıklı yöntem değil sanki
kendimden paybiçersem böyle olmaktansa sahici gerçekten her aklımdn geçeni anlatabileceğim bi ilişki ve partneri tercih ederim ben
ahhh be mintciiim bak ben öğrendim bunu... aman sakın öyle düşünme... ben de öyle derdim de acı tecrübe işte... dedi ki safmısın sen böcük ; aç gözünü kaçmazsan kovalanmak ne kelime ahanda böle ortalıkta kalakalırsın...
ayrılık sahnemizde de şu replik vardı...
"ben senin peşinden hiç koşmadım... "
" kaçan kovalanır yani öyle mi ; süründürmem mi gerekiyordu seni?"
" evet sanırım öyle .. "
bu kadar dürüsttü benim sevgilim sen düşün yani... senağlama
işte aynen benim düşündüğüm şey
ay şöyle mi yapsam ay böyle mi yapsam ay kaçayım kovalasın tarzı bir ilişki bana göre değil
ben rahat olmalıyım,rahatlıkla konuşabilmeliyim,içim rahat olmalı,bu tür bir ilişki bana aşkı,tutkuyu verdiği kadar huzuru da vermeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?