Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[sıze="3"]kızlar ya ben negüzel unutmaya başlamıştım.ama nedense birkaç gündür msne eklemek istiyorum tekrar onu hem engellemiştim hemde silmiştim ama erkekler malum silmezler genelde bende ekleyim ama engelli kalsın diye düşündüm belki görürüm diye ama kendimi tutuyorum pişman olurum sonra diye.özlemeye başladım galiba.ama seviyorum diyemiyorum enazından eskisi gibi.sanırım sadece yaşananları unutamıyorum özlemeye başladım çok fena.:çok üzgünüm:[/sıze]
O maılden sonra msnede gırmıyor yok artık yanı
ondan önce gırıyordu
BITTI ARTIK HERSEY CEK GIT DIYORSUN
ARAMA SORMA DIYORSUN
HALIMI BILMIYORSUN
BILSEYDIM SANA BEN DELICE BAGLANMAZDIM
BILSEYDIM HASRETEN HER GECE AGLAMAZDIM
BILSEYDIM ÖMRÜMÜ YOLUNA HARCAMAZDIM
BILSEYDIM BIRTANEM BILSEYDIM
dagildim yine kizlar yaaa arabesk sarkilar filan![]()
iletişime geçmemek için kendimi zor zaptederken, mektupta verdiğim söz aklıma gelirken o nasıl herşeye bu kadar kayıtsız kaldı. Cevap sevmedi. Bu o kadar açıkki. Ben kör müyüm bunu neden göremiyorum. Ben hala neyi düşünüyorum anlamıyorum...
----------------------
bu sözler çok taNIDIK BANA....
ben nedense aksini düşünüyorum.
o anki koşulların da önemli olduğunu düşünüyorum.
yani şöyle..
bu adam sevmişmidir sevmiştir.
sonra başkasından hoşlanmıştır bitirmiştir. başka biri vardır bitirmiştir. ailevi sorunu vardır bitirmiştir. bi şekilde bitmiştir.
tek cevap sevmemiştir değil bence..
dışarıdan sevmemiştir demek çok kolay geliyor ama kaçak dövüşmek yani bu..
ben geçmişimi bu kadar kolay silemiyorum açıkcası..
benim iki sene önceki sevgilim evlenme teklifiyle geldi bir kaç ay önce.
tapıyordum ama bitirmek zorundaydım dedi.
hala da arar durur. seviyordum diye..
bi sene önce benden tek bir smsle ayrılan eski erkek arkadaşım dün gece benle konuşmaya çalıştı yine..
4 senelik kız arkadaşımı bırakmıştım senin için dedi.
kız okulu bırakmış başka şehre taşınmış ailesi haber alamıyordu benden yardım istediler napsaydım dedi.
seni bıraktım ama onla barışmadım dedi.
ne dersen de yaparım dedi. her gün evinin önünden geçiyordum belki karşılaşırım diye dedi. ki adam şehrin bi ucunda oturur.
sevmemiştir demek haksızlık olmuyor muki kendimize??
o kadar zamanını verip o kadar güvendiğin insanlar için gittikten sonra "ya sevmemiştir o zaman tamam"demek..