Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

günaydın millet sabah sabah açılışı ben yapayım ben sinir krizi geçirdim o kadar zamandan sonra dayanmadım ya kendimden nefret ediyorum nişanlı adama mesaj çektim offfffff bir pişman oldum

Şekercim?? Naaptın naaptın?
Bi tepki geldi mi?

Günaydin kızlar Pozitif düsünün bugün Önce gülümseyin Sonra gülün Kahkaha atın Ve hatta, Ve hatta... Katila katila Gülün korkmayın Siyah renk gidecek.. önce Günümüz pozitiflesecek Gökkusagi gibi aynen renk renk ...Bilin ki 7 renkten olusan renk Beyazdir... Ve gülmek bulasicidir Haydi, bulastırın :1hug:a.s.

pek iyi bir mesay değildi monam ağlarken madem benim moralim bozuk onunda canı sıkılsın diye düşündüm ne akla hizmetse bir tepki gelmez pek iç acıcı bir mesaj değildi

pek iyi bir mesay değildi monam ağlarken madem benim moralim bozuk onunda canı sıkılsın diye düşündüm ne akla hizmetse bir tepki gelmez pek iç acıcı bir mesaj değildi

hımm... o zaman bir beklentin yok değil mi canım ?
önemli olan beklenti içinde olmamak sanırım... bittiğine inanıp yolumuza devam etmek...

elbette bazılarımız savaşmalı ebru gibi mesela...

ama karşı taraf istemiyorum dediketn sonra bir durmamız gerekiyor canım... bizi istemeyen birini istiyor olmak ve bunun yüzümüze vurulmasına nasıl can dayanır yaaa...
:sm_confused:

benim hiç o kadar gücüm olmaz... :1no2:

selam canlarıım nasılsınız bugün biraz geç girdim işyerinde yoğunluk var biraz,galiba kimselerde yok,bari dünküleri okuyayım a.s

canım öyle geri gelli bir mesaj değil biz ayrıldık bişey diyemedim işte sinirle birazcık vicdnaı sızlasın diye mesaj bir beklentim yok tabikiebru savaşmalı sana dedim ya ayrılınca bile geri dön demedim ama içimde kaldı napım onun için çok şeyden fedarlık yaptım parkta oturma dedi oturmadım konsere gitme dedi gitmedim hemde tarkanın konserine yanarımda ona yanarım off be ben onlaykende mutlu değildim onsuzda ne biçim hayatsenağlama

selam kızlar mrb naslsınız bakalım ben biraz hastayımm..sesim felan gitmiş iyice((((((((((((((ne var ne yok havadıslerınız var mı bakım....

oooooo kimler gelmişşşşşşş kız black dayağı hakettin he,hade selin arada uğruyo sen hiç uğramıon niye vefasızlık yapıosun bakim kız :mymeka:

oooooo kimler gelmişşşşşşş kız black dayağı hakettin he,hade selin arada uğruyo sen hiç uğramıon niye vefasızlık yapıosun bakim kız :mymeka:

walla haklısın tatlım ne desen
dün ben onu öpüşmekle ilgili bir topikte bastım valla kaydirigubbakcemile3

kız dur utandırma benı delikafadulden delikafadulden
ben çok mutluyum:))))))))))))))))sevgülümden dolayı:)))))))))))))))

cok sewındım canım sendemı barıstın

nasılsınz kızlar? ben bugün bizimkinden ayrdımına ihtiayacım var. istesemmi sizce? ben işimden menun değilim ona hergün ağlarken üzülürken bide ahmetin ayrılması vurdu beni. yani ahyatımda tutuanacak kolum kalmadı. iyice yıkıldım. dün maaşlar 600 lira düştü. bu kuruımdan ayrılamam acil oldu. bizimkisi siyasi gücü olan biri. tayyip erdoğanın avukatı. ve ondan şu ana kadar yardım istemedim bu konuad artık mecburum. yapayımmı sizce? gururrumu ayklar altıan alıp istesemmi. çünkü bari ahyatımda o alanı düzletirim. akıl verin.

ya yazı yazmayı bike unuttum. ya klavyeye alışamadım daha. özür kızlar.

canım üzüldüm ama belirsizlikten iyidir
sağol çok güzeldi

herkezin içinde umut var o umut olmasa yaşanmazdı:))

dün ben onu öpüşmekle ilgili bir topikte bastım valla kaydirigubbakcemile3

ay çok güldüm yakalndınn blakksırnaşık şey

hoşgeldin black

Valla güzelim, bu konuda son kararı senin vermen gerek, biz ne desek yanlış olur.
Ben olsam şahsen istemezdim. Hiçbir şekilde ona bir şeyler için bağlı kalmak, müteşekkir olmak bana uymazdı.

Ama sen bana bakma tabii, ben bu konularda gereksiz gururlu bi kadınım.
Ekmek parası bu. Kolay değil, geçinmek zorundayız.
Gerçekten başka yolum kalmadı diyorsan ve sana yardımcı olacağını düşünüyorsan sen bilirsin, neden olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…