Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Hanı yazıyorsunuz yakızlar ıste telımı degıstım msnden sıldım bıttı artık dıye

bende nerde yürek

halen salak gıbı bıseyler beklıyorum ondan

Ben sensız bır hayat ıstemıyorum dıye agladım dün

ya cok kötü hıssedıyorum kendımı cok asaglardayım

sevdım ne hale geldım yaa tam yerın dıbındeyım

bi süre sabredıyo ınsan ama sora dayanamıyo boşver cnm yaa bence o senı bıraktıgı ıcın o yerın dibinde olmalı şimdi kendılerını yukseklerde göruyolar ama bence cok daha aciz ve korkaklar ne yazıkki cesur diiller bikere

kızlar lütfen kendinizi bu kadar perişan etmeyin artık ..üzülmeyin diyemiyorum tabiki üzülecegiz ama birazcık dik durmayı deneyin nolurr ..en azından ağladıgınızı onların hayatınızın merkezine koydugunuzu hissettirmeyin lütfeeeeennnnnn

Ya jelibon lütfen kendine gel o olmadanda hayatına devam edebilirsin şahsen ben kendi adıma konuşursam onu tanımadan önce daha mutsuydum sevgilisiz ve şimdi de onsuzda yaşayabiliyorum ve inan bana en fazla üç sonra kendini alıştırıyorsun onsuz yaşmaya sadece gecelerin canın yancak ama zamanla oda geçecek sil onu ya neler çektirdi sana birdaha konuşma o aptala aklınca senden intikam alıyor

Ya jelim kendine haksızlık etme bende bekliyorum insanın içindeki o umut asla bitmez ama güçlü olman lazım kendini ezdirme ona o sürünsün

ah bir dik durabilsek ben gözum telefonda aramasını beklıyorum aramazsa sarılıyorum telefona sanki ben onu aramasam o gidecek gibi gelıyor ya aramazsa dıyorum evet aramazsa benı sevmedıgını anlıcam en ıyısı olcak ama bunu kaldırcak gucu su an kendımde bulamıyorum gururumuda ayaklar altına alıyorum ne yazıkki senağlamasenağlama

eet tatlım tam 3 ay bitmiş bulunuyor bugün...
sanırsam izmir benim yerime ağladı bugün ... :çok üzgünüm:

Jeli sana ne diyeyim ki tatlım.
Sen zaten tahmin ediyorsundur, kızdın mı diyorsan evet kızdım sana aslında.
O kadar da yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, ipler senin elindeydi artık... yine verdin onun eline...
Ama yargılayamam da seni, aşk maalesef böyle b....n bir şey işte.
Pofff... kuzum yaaaaaa.... ah jelim yaaa...
Bu tavrını sürdürme en azından. Toparlan.

velved sende hoşgeldin offf ya artık kimse gelmesin buraya ayrılmasın
ya jelibon senin baytarı ankaraya gidip dövcem gıcık oldum ha

toparlanamiyorumki bu ayrilik beni maf etti ya

yanlis yaptigimi biliyorum elimde hic bisey yok

kendimede kiziyorum

bir türlü silemiyorum cokta istiyorum yine kendimi düsürdüm ya

kötü hissediyorum kendimi odamdayim kimseylede konusmuyorum

nasil iyi olurum yine bilmiyorum onsuz

Var ya kızçeler...

Hiç kendi kıymetinizin farkında değilsiniz, hiç.... bi bunu anlasanız, bi fark etseniz, hayat nasıl daha kolay olacak biliyor musunuz?

bak canım benim ki seninki gibi kararsız değildi... elbet beni gördüğünde kafası karışmıştı ama düşünme payı sonunda kararını verdi.. öle hemen sölediği günün akşamı değil...

mutlaka incindin biliyorum... ama çok düşünüyorsun... bi kere sen zaten böyle üzerine düşerek ; onu onun sevdiğinden daha çok seviyoru ona hissettiriyorsun...bunu hissettirmemen lazım... senin bunları yaparken yaşaman da lazım... yani arama bekle ama beklerken de kendini yıpratma...

neden dersen ben de mesela arkadaşlarıyla buluştuğunda dönünce beni arasın diye beklerdim... bazen geç oldu uyandırmak istemedim diye aramazdı... tabii ben uyuyamazdım sinirden ; sonra ben aradığımda bunu söylerdi... ama o saatler hiç geçmezdi... bana derdi ki neden kendini yıpratıyorsun... çok haklıymış... zamanla ben de vurup kafayı uyumayı öğrendim... ha ertesi gün suratımı yaptım ama... yapmasam da olurmuş şimdi düşününce... ama şimdi bak bana 3 aydır hiç görüşmedik... yani ölmüyorsun aramazsa...

rahat bırak ; onu da kendini de... ve bunu hemen öyle al sana 1 hafta düşün ver kararını diye yapma... ben ona düşünme payı verirken dedim ki ; kararını verdiğinde bana haber ver bunun ne zaman ve ne olduğunun önemi yok sadece bilmek isterim dedim...

şimdi tamam bir hafta süre sonunda seni seviyorum demesi saçma geldi bana... çünkü zaten çocuk akşamında gelmiş... o yüzden bence hani kararın ne diye sorma... sıkma...
bak genel hareketlerine ; davranışlarına ve çek kendini biraz ... o zaman zaten anlayacaksın... bu şekilde eziyete çevirme...

ama ben senin durumunu öyle vahim görmüyorum... sen de abartıp durumu tersine çevirme yerimseniben

ah monam nasilda maf ediyor beni dün hic birsey olmamis gibi konusuyor benimle
ankarada görüsücegimi saniyor

ya sen bitirdin

neler yapiyorsun ailen nasil yegenin nasil böyle soruyor

ama askim filan demiyor

buda benim canimi acitiyor

Gel şekerim gel.... herkese yer var bizde.
Keşke gelmek zorunda kalmasaydın ama dilerim bir an önce gidersin gerisin geri.
Sıkışın kızlar..velved de otursun...

ayy evet ya sıkış tepiş dolacak burası yakında... :bbo:
monam yaaa açarken de noluyoruz diyerek açmıştın topiği şimdi şu hale bak ya;

noluyoruz yaaaa... :sm_confused:

benim onu msnden silmem lazim
hic birsey beklemem lazim
asla konusmamam lazim
yoluma devam etmem lazim
güclü olmam lazim
artik o benim degil
ben yanlizim artik

alismam lazim

keske böyle olmasaydik niye böyle olduk nasilda inandimben ona diye düsünüp kafayi yiyorum

Ya Jeli biz son olan bitenden sonra zaten sana vazgeç demedik ki, olumlu gidiyodu her şey. Paşa hazretleri aklını başına alıyo gibiydi. Şimdi yine ne düşünüyodur biliyosun di mi?

Ooooo ben naaparsam yapayım bu kız beni bırakamaz nasılsa...

Ya bak kızacaksın bana üzüleceksin bu söylediklerime biliyorum ama erkeklerin doğası bu gülüm. Al yüreğimi tepe tepe çiğne dedin sen ona. Bu kadar. Kulunum kölenim dedin.

Değilsin oysa. Ya kimsenin kimseyi bu kadar mutsuz edip de sonradan hiçbir şey yokmuş gibi gelip yeniden yönetmeye hakkı yok. Senin onun istediği gibi şekillendireceği bir parçan değil de bir birey, bir insan olduğunu anlatmaya çalışıyoduk biz ona sadece.

Sen oyun hamuru değilsin ki... neler etti sana hepimiz biliyoruz.

Ama şimdi işler yine değişti. (

Neyse du bakalım... biz bunun da altından kalkarız üzme kendini çok.
Aşkını söylemek ayıp falan değil, söyleyemeyenler utansın asıl ama aşkını dik bir şekilde söylemek asıl mesele... neyse.. du bakalım... Allah büyük...

Bu konuyu tez vakit masaya yatırmak lazım kızçeler.... :) Ulen Jeli.. tam dayaklıksın :roflol:
Ağlama kız... gel öpücem.. Şeniz

birazcık toparlandıktan sonra ahhh keşkee yapmasaydım diyeceksiniz ama şimdi biz ne söylesekte boş geliyor biliyorum ..ama bizde geçtik bu yollardan bizde terk edildik ama sonrasında geri döndügünde ona seninle asla demenin zevkini yaşadım .:1closedeyes:.imkansız gibi gelmesin yeniden sevmek yeniden başlamak ..zaman alacak ama hayatta bitmeyecek , hergün daha da güzel doğacak gün..ama biraz sabır ...Çok üzgünüm çoook

3 senenin sonunda evlilik beklerken beni terk edip başkası ile evlendi benim kadar ağlayan üzülen olamaz ama sonuç ne oldu üzüntüden stresten bir egzemam, saçımda birden beliren beyazlar , kaybettigim güvenim kariyerimi erteledikçe ertelemem ve hayata herkesten çok geç başlamam oldu ..yani anlayacagınız ne yaptımsa kendime yaptım ..ama şimdi tekrar aşığım seviyorum haa şuanda küsüz ayrıyız ama olsun yeniden başlamış olabilmem güzel :teytey: delikafadulden

ayy evet ya sıkış tepiş dolacak burası yakında... :bbo:
monam yaaa açarken de noluyoruz diyerek açmıştın topiği şimdi şu hale bak ya;

noluyoruz yaaaa... :sm_confused:

Ay bilmiyorum böcük... hani ilgi çeker falan diye konuşmuştuk hatırlıyor musun.. ama bu denli olacağını ben de tahmin etmemiştim.

Yav ben bu kafayı accık da ticarete çalıştırsaydım parayı kırmıştım beeaaaaaa :mymeka: ama yoook.. kalktım kulüp açtımmm... daalıınnn leeeyynnnnnn paralı yapcam burayıı.. hanlarda hamamlarda yaşicamm.. paraya para demicemm.. :roflol: ayyy sağdan soldan aynı anda gelince saptıım yineeee :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…