Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

slm kızlar nasılsınız benım basım agrıyo
dun gece aglayark uyudum elımde resmı
ama aglasamda sızlasamda bıse degısmıyo ısate

selın mutluynus allah bozömasın canım
blackgırl de ole masalah

umudum kız naptın sen
ne kadar cesaretlısın

nılım konun benımkıne benxzıyo bende kacmadım aılem vermedı ayrıldık
baska kımsede bıse yok galıba

bocukcum sen nasılsın
bugun ayın altısı ve ayrılık gunumuz benım 5ay bttı bugun senın 3 yanlıs hatrlamıyıopsam
daha ne kadar sayıcaz bılmıyorum

kızlar bana kızmayın tamammı,ben benim laleyi özledim galiba, tatile gittiğini biliyorum ya msn.de falan da yok sanki bi hafta uzun bi süreymiş gibi geliyo bi hafta izinli çünkü..biliorm bi mantığı yok ama boş hissettim birden msnde falan da olmayınca.aramakda istemiyorum zaten tel.kapalıdır.yani onun bi sonuca ulaşıp beni araması gerekiyor,benim değil... offff

selamlar kızlar,kucukböcuk ben sana bişe soracagım durumlarımız benzıyo demiştin ya hani senınkıde mi duygularından emin olmadıgını sölemişti sana,yaa benımkıde öle dedi ama şimdi sevıyorum dıyo ustune basa basa eminmisin dıyorum evet dıyo o zaman cabala dıyorum elimden geleni yapacagım dıyo sımdı sınavları var cok önemli ustune gitmek ıstemıyorum daha pek bi cabasını göremedım acıkcası sizce bulusunca acık acık senın bı caban yok dıyıp kestirip atayımmı yoksa sınavlarının bitmesını mi bekleyim cunku önemli sınavlar napmalıyım sizce kızlar nolur yardım edin desteginiz cok lazım nolurrsenağlama

ben cok aptalim dün ona gece msj attim

cok kötüyüm diye birsey yazmadi sonra

dedim umrumda degil dimi benim ne hale oldugumu bu gece ölmek istiyorum dedim

sonra cagri yapti msj atti arkadasimdan kontör aldim lütfen msne gel konusalim dedi bende yok dedim gücüm yok dedim

sonra girdim konustuk sabah dörde kadar

ama sürekli beni sucladi sen söyledin böyledin beni kirdin bu hale geldik

bende agladim halen seni seviyorum dedim

ya cok kötü oldu hic iyi degilim

yine kendimi düsürdüm yani kizlar cagirdim agladim konusuyor benimle yine konuscaz diyor
ama benim canim aciyor sen bitirdin bitirdin diye agladim

ne gurur kaldi ne bisey iyice yerin dibindeyim cok seviyorum diye ne hale geldim

bende aynı haldeyim bılıyo musun onlar böle sakin kalabiliyolar evet belki karşımızda aglıyolar edıyolar ama sakin kalabiliyolar nasıl basarıyolar bılmıyorum ama o ınsanı daha da cileden cıkartıyo bi öle bi böle davranıyolar en kotusu belirsizlik önümüzü göremıyoruz olcak mı olmıcak mı onla tekrar bilemıyoruz net bişe de sölemıyolar sadece uzuyolar onla da onsuzda uzgun oluyoruz ondan sora eskisi gibi olması ıcın caba beklıyoruz göremeyınce ıyıce uzuluyo sora kendı gururumuzu hiçe sayıp sevgimizi haykırıyoruz niye böleler nıye böleler bunlar:1no2:

De mona ne düsünüyorsan söyle

yıne bırılerı kafama vurması lazım

bunu ablama anlatsam benı döver herhalde

halen ne konusuyorsun dıye

tabı kımse bılmıyor

AYNEN CANIM

SU AN KENDIMI COK YERIN DIBINDE HISSEDIYORUM

O TABI COK YÜKSEKLERDE YINE TABI BENIM SAYEMDE klava: :çok üzgünüm:

Ben sensız bır hayat ıstemıyorum dıye agladım dün

ya cok kötü hıssedıyorum kendımı cok asaglardayım

sevdım ne hale geldım yaa tam yerın dıbındeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…