ya jeli aslında ben anlamıyorum sanırım ya
şimdi bu adamla ayrısınız bunu biliyoruz.
e senle konuşuyor bitirdim ama senleyim diyor.
sen konuşuyorsun bitmesin ama senle değilim falan diyorsun
kafam allak bullak oldu.
yani sen dedin mi tekrar birlikte olmak istiyorum gibi bir şey??
ya da o dedi mi biz ayrıldık bitti artık diye? (dün yani)
tamam canım sen ver telini arada canım sıkılınca deneme diye ben sana yazar gönderiririmbence komiklik yapıp yumuşatmaya çalışıyor... ama benim hoşuma gitti...
ayy biri de bana yapsa keşke deneme kaydirigubbakcemile3
gene kimse beni görmüyooooo
Aa Jeli tamam ama ağlamak falan yok, yavrus aşk bu süründürüyor böyle işte.
Tamam olan oldu ama büyütülecek bi şey yok o kadar da.
Sen eski tavrını sürdür hiçbir şey olmamış gibi... karışsın kafası azıcık önemli değil...
Panik yok
Aa Jeli tamam ama ağlamak falan yok, yavrus aşk bu süründürüyor böyle işte.
Tamam olan oldu ama büyütülecek bi şey yok o kadar da.
Sen eski tavrını sürdür hiçbir şey olmamış gibi... karışsın kafası azıcık önemli değil...
Panik yok
böcügüm sen ne diyorsun bana .... dayakligim dimiklava:
hicte güclü degilmisim :çok üzgünüm:
tamam canım sen ver telini arada canım sıkılınca deneme diye ben sana yazar gönderiririm
gene kimse beni görmüyooooo
eee şimdi ol o zaman ; bundan sonra ol...
1. yaptığın şeyler için pişman olma ; pişman olacaksan yapma...
bu yüzden de bişey yapmadan önce sakince düşün...
2. canın yansa da kendini bu acıyla yıpratma...
3. hiç öyle yerlerdeyim filan deme... değilsin çünkü... kendini güçlü hissetmek için güçlüyüm demekle başlayabilirsin işe...
4. bundan sonraki golü de yemeeeee ... vallahi seni oyundan alır; yedek kulubesine koyarız ... :mymeka:
heh işte doğru söze ne denir...
hiçbişi olmamış gibi devam edeceksin şimdi..
kafasını karıştırdığınla kalmış olacaksın.
mesela genelde şey olur
bi adamı ararsın ararsın bi daha ararsın
yalvarırsın ağlarsın
mesajlar mesajlar..
günlerce ararsın.
sonra bi anda bıçak keser gibi kesersin..
o zaman adam afallar. bu sefer o kaybediyor muyum acaba diye düşünür..
onun morali bozulur..
bide ego olayı var..
bu kız benden vazgeçemez derken vazgeçtiğimizi görmek...
bu aralar nedense olayın içeriğinden koptum kızlar.. bütün resme bakıyorum..
b.. ye bakmıyorum mesela.. bi erkek olarak düşünüyorum.
ya da "of biz çok aşıktık o bensiz yapamaz"demiyorum.
ama bak şu kadar saattir aramadım ya,kesin aklına geliyorumdur "acaba unutuluyor muyum?" diye düşünüyordur diyorum.
tatlım sen niye çabalasın istiyorsun ? çok sevdiğinden emin olmak için değil mi?
o yüzden kaçarsan ve o kovalamazsa zaten çok sevmiyordur o zaman sen kim için üzüleceksin ? o yüzden sen bu durumu zamana bırak... bence hiç kararın ne diye de sorup eşşeğin aklına karpuz kabuğunu getirme... eğer sana karşı davranışları senin için yeterli değilse üzülme çünkü inan bu şekilde elinden bir şey gelmez...
ama lütfen beklentini de çok yüksek tutma... ben şunu anladım biraz yakın erkek arkadaşlarımla da konuştuktan sonra... onlar erkek ve onlar bizden daha çok birey olarak yaşamayı seviyorlar... biz istiyoruz ki birileri bizi korusun kollasın; bitişik yaşayalım ; hiç ayrılmayalım ; onlarsız bir sn geçmesin... öle değil ama ben 3 aydır onsuz yaşıyorum her saniyemi... yaşayabiliyorum demek ki...
o yüzden sıkmaya gerek yokmuş bunu anladım... kendi zevklerimiz ; arkadaşlarımız ; onlardan bağımsız ; hatta onlardan uzak başka bir hayatımız olmalıymış...
yani nilcimmm bolur geç olmadan sen de bunların farkına var...
yani simdi yine hic birsey yapmiM O YINE BIR KAC GÜN SONRA UNUTU DIYE DÜSÜNÜR DIYORSUN ÖYLE MI UMARIM ÖYLE OLUR YAA KIZLARR :tomato: :tomato:
oofff evet princess'im, bugün onun boşluğunu hissettim sanki,msn.de falan da yok tel.ini aramadım kapalı mı diye ama muhtemelen kapalıdır,msn.e girmediğine göre,çünkü telden giriyo msn.e.24 saat msndedir konuşmasak bile ordadır yani ne bilim özledim gibi oldum zaten ben arasamda söyleyecek bişeyim yok herşeyi mailde anlattım,artık top onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?