Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

prensesim ben yine birlikte olalim demedim sadece seni cok seviyorum filan dedim

ve konusma benimle dedim bitirdin ya dedim sürekli gözüne sokuyorum bunu sinir oluyor

ya oda demiyorki yine beraber olalim senağlama senağlama off yani

ama aglamayacaksin söz ver diyor yine konusuruz diyor anlamadim yani

Ya böyle çaldırma kapatma konusu açıldı ya aklıma ne geldi.
Acı bir öykü ama.
Dün tv'de izledim.

Şehit eşi bir kızcağız, yeni de bebeği olmuş canım ya.

Eşinin hattını kapatmamış.. diyo ki bazen onun telefonundan kendi telefonumu çaldırıp kapatıyorum, sonra telefonumu alıp cevapsız çağrıyı görünce, ah aşkım ya yine yetişemedim diyorum...

Ya nasıl içim ezildi biliyor musunuz? Nasıl bir çaresizliktir bu nasıl bir acıdır...
Nasıl bir teselli bulma yöntemidir...
En azından oturup kalkıp şükredelim ki ölüm ayırmadı bizi...

karisirmiki yine kafasi aaa tamam bu kiz halen seviyor ölüyor benim icin diyordur benneyaptımki

yine kafayi karistirmak lazim ama nasil herseyi b.. ettim fisfisfis

heh işte doğru söze ne denir...
hiçbişi olmamış gibi devam edeceksin şimdi..
kafasını karıştırdığınla kalmış olacaksın.

mesela genelde şey olur
bi adamı ararsın ararsın bi daha ararsın
yalvarırsın ağlarsın
mesajlar mesajlar..
günlerce ararsın.
sonra bi anda bıçak keser gibi kesersin..
o zaman adam afallar. bu sefer o kaybediyor muyum acaba diye düşünür..
onun morali bozulur..
bide ego olayı var..
bu kız benden vazgeçemez derken vazgeçtiğimizi görmek...

bu aralar nedense olayın içeriğinden koptum kızlar.. bütün resme bakıyorum..
b.. ye bakmıyorum mesela.. bi erkek olarak düşünüyorum.
ya da "of biz çok aşıktık o bensiz yapamaz"demiyorum.
ama bak şu kadar saattir aramadım ya,kesin aklına geliyorumdur "acaba unutuluyor muyum?" diye düşünüyordur diyorum.

şimdi ben buna ne bu diye mesaj atsam ..sabahtan beri sakınnnnn yazmayınn diye kızlara telkinde bulunmamın bi inandırıcılığı kalmaz değilmiii...Ele verir talkını kendi yutar salkımı olurr aynen hihoyyyt
tamam tamam sadece benimki bi fikirdi unuttummmm

benim bugüne kadar ilişkilerimi hem çok kısa sürdü hemde çok ilişkim oldu bu yüzden kendimi çok yıpranmış hissediyorum ayrıca kendimi değersiz ve eksik görüyorum acaba biz mi fazla önemsizyoruz bu erkekleri

böcügüm sen ne diyorsun bana .... dayakligim dimi klava:

hicte güclü degilmisim :çok üzgünüm:

eee şimdi ol o zaman ; bundan sonra ol...

1. yaptığın şeyler için pişman olma ; pişman olacaksan yapma...
bu yüzden de bişey yapmadan önce sakince düşün...

2. canın yansa da kendini bu acıyla yıpratma...

3. hiç öyle yerlerdeyim filan deme... değilsin çünkü... kendini güçlü hissetmek için güçlüyüm demekle başlayabilirsin işe...

4. bundan sonraki golü de yemeeeee ... vallahi seni oyundan alır; yedek kulubesine koyarız ... :mymeka:

gene kimse beni görmüyooooo

noldu canım?
seninki tatile gitti sanırım?
şimdi kendimi onun ve senin yerine koyarak düşünücem.
nolursa olsun ondan mesaj bekle..
bak sen şimdi bi mesaj atarsın ya da ararsın.
gayet geyik konuşur, sonrada havalara girer kız peşimde diye..

ama ama eğer o ararsaa, ya da mesaj atarsa
kesin yalnız kaldığı-duygusal modda olduğu bi anda atar..
o zaman da sen ağırdan satarsın.. ama çok da terslemezsin

şunu söyleyim yani.. o mesaj atmadığı sürece senin mesaj atman sana hiç bişi kazandırmaz.
iki dakikalık geyik bi mesajlaşma geçer aranızda.
nasılsın iyi sen
geziyorum eğleniyorum tatildeyim bye. gibi..

a.s. almayin beni sakin yedek külübüne filan sokmayin öksüz gibi olurum sonra :çok üzgünüm:

yani simdi yine hic birsey yapmiM O YINE BIR KAC GÜN SONRA UNUTU DIYE DÜSÜNÜR DIYORSUN ÖYLE MI UMARIM ÖYLE OLUR YAA KIZLARR :tomato: :tomato:

onsuz yasayabılırım bunun farkındayım tek hazmedemedigim benı şok etmesi herşey süper giderken bunu yapması yıktı benı yoksa onsuz devam edebılıurım evet canım yine yanar acır ama devam ederim bu arada aramış benımki ama en ıyısı beklentımı yuksek tutmamam cunku erkekler değişiyor bizim ıcın önemli olan seyler onlar ıcın önemli olmayabılıyor msjlar aramalar vs. ben zaten kestım artık aramayı ve msj atmayı sabredıyorum o da arıyo ben kactıkca arıyo bunu farkettim belkide bunaldıgı ıcın ayrılmak ıstedı şimdi onu rahat bırakıncada o ustume düşüyo bi ay önce cok sevıyorum derken şimdi duygularım azaldı demesı tek hazmedemedigim nokta

hadi kızlar ben gideyim evime evde oyalanmak için örmeye başladıgım bebek kukuletası beni bekler şimdi ...kaydirigubbakcemile3 birde feci yağmur var anlatamam ......öpüyorum hepinizi kocaman Şeniz :1hug:

oofff evet princess'im, bugün onun boşluğunu hissettim sanki,msn.de falan da yok tel.ini aramadım kapalı mı diye ama muhtemelen kapalıdır,msn.e girmediğine göre,çünkü telden giriyo msn.e.24 saat msndedir konuşmasak bile ordadır yani ne bilim özledim gibi oldum zaten ben arasamda söyleyecek bişeyim yok herşeyi mailde anlattım,artık top onda

yani simdi yine hic birsey yapmiM O YINE BIR KAC GÜN SONRA UNUTU DIYE DÜSÜNÜR DIYORSUN ÖYLE MI UMARIM ÖYLE OLUR YAA KIZLARR :tomato: :tomato:

aynen canım.. iki güne unutur..
ben valla son konusmamdan bi hafta geçtiğinde bile rezil oldum gücsüzdüm diye düşünmeyi kesmiştim.
o düşünür çünkü o noktada.. niye aranmıyorum diye..
çünkü beyfendi kaf dağında yaşıyor ya..
aranmalı her an..

telefondan giriyorsa gelir msne bence..
ben mesela tatildeyken geceleri cepten msne girerim.
tv izlemekten falan hoşlanmam akşamları..
cebini de özelden falan arayıp bakma sakın kapalı mı diye..
özelden arayınca bile insan anlıyor kimin aradığını..

not: şahsen ben b.. yi ayrıldığımızdan beri bi kere bile özelden aramadım.
çünkü anlar.. kesin anlar..
erkek sonuçta kim ararki bunları özelden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…