ayyy benimki kafayı sıyırdı sanırım bende fazlamı kendimi agırdan sattım ne .sengözlerimebaksanab .mesaj geldi romantik bir mesajdır diye bir heves actımm mirmirmirmir
DENEME 1-2 yazıyor kafamçokkarıştı
ne şimdi bu ne demek anlayan bide bana anlatsınnn lütfennnn
ayyy benimki kafayı sıyırdı sanırım bende fazlamı kendimi agırdan sattım ne .sengözlerimebaksanab .mesaj geldi romantik bir mesajdır diye bir heves actımm mirmirmirmir
DENEME 1-2 yazıyor kafamçokkarıştı
ne şimdi bu ne demek anlayan bide bana anlatsınnn lütfennnn
eeee o zaman ;
eski sevgiliyi anında msnden silen ; 3 aydır arayıp sormayan ; telefonunu rehberden silen ama henüz hafızadan silemeyen ; arakadaşlarının numaralarını silen ; arkadaşlarını msnden ve facebooktan silip ; kendi arkadaşlarına da sildirmek üzere olan ; aradığında açmayan böcüğeee beleş olcak sanırsam :jeyyar:
:roflol: :roflol: zuahahahaaaaaaa ay maviii... yarıldım kızzzz.... ahuahauahuahaaaaa...
kücük bocükcüm sen ayrılalı 3 ay olmuş ya gün itibariyle..
ben ayrılalı da baya olmuş beaa
şu an hesaplayamadım :jeyyar:
sositososito töbeeee töbeeee ayyy dayanamiciimmmmm meraklandım ama şimdi ne demek bu dersemde hemen yüz bulurr ..en iyisi ben yine sesimi çıkarmayayım belliki ilgi istiyo ..anca bunu yapabiliyolar işte yaratıcılık sıfır kaydirigubbakcemile3
ya senin hikaye ne yaaa... anlat bakıım... uzun diyorsun ama ... :sm_confused:
ama kırılıyorum sen benle hiç ilgilenmiyosun böcük senin için kaç defa yazdım amauzun demedim kuzucum her seferinde yazdım .. gamyoncuiremsu
hani 5 senedir cıkıyodum hani işi dolayısıyla ayrıldım ..sende beni tebrik etmiştin afferim sana ne istedigini bilen birisin demiştin kaydirigubbakcemile3
ben yine kendimi düsürdüm diye cok kötüyüm umarim toparlanirim
tamda adimlar atmaya baslamisken güclüylen yine maf ettim herseyi
prensesim okudum yazilari bi ara banyoya gidip agladim okuyamadim burda degildim
nasil sevmisim bu adami yaaa vayy beeeee
sositososito töbeeee töbeeee ayyy dayanamiciimmmmm meraklandım ama şimdi ne demek bu dersemde hemen yüz bulurr ..en iyisi ben yine sesimi çıkarmayayım belliki ilgi istiyo ..anca bunu yapabiliyolar işte yaratıcılık sıfır kaydirigubbakcemile3
ben yine kendimi düsürdüm diye cok kötüyüm umarim toparlanirim
tamda adimlar atmaya baslamisken güclüylen yine maf ettim herseyi
prensesim okudum yazilari bi ara banyoya gidip agladim okuyamadim burda degildim
nasil sevmisim bu adami yaaa vayy beeeee
Onu ben demiştim kuzuuuu kaydirigubbakcemile3
Mavi.. sen cevap yazsana.. deniycemm işte deniyceeemmm alala yaaaa sana ne yaaa diye :roflol: ayy halen gülüyorum ilahi yaa...
ama kırılıyorum sen benle hiç ilgilenmiyosun böcük senin için kaç defa yazdım amauzun demedim kuzucum her seferinde yazdım .. gamyoncuiremsu
hani 5 senedir cıkıyodum hani işi dolayısıyla ayrıldım ..sende beni tebrik etmiştin afferim sana ne istedigini bilen birisin demiştin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?