ah monam nasilda maf ediyor beni dün hic birsey olmamis gibi konusuyor benimle
ankarada görüsücegimi saniyor
ya sen bitirdin
neler yapiyorsun ailen nasil yegenin nasil böyle soruyor
ama askim filan demiyor
buda benim canimi acitiyor
kızlar bana kızmayın tamammı,ben benim laleyi özledim galiba, tatile gittiğini biliyorum ya msn.de falan da yok sanki bi hafta uzun bi süreymiş gibi geliyo bi hafta izinli çünkü..biliorm bi mantığı yok ama boş hissettim birden msnde falan da olmayınca.aramakda istemiyorum zaten tel.kapalıdır.yani onun bi sonuca ulaşıp beni araması gerekiyor,benim değil... offff
Ay bilmiyorum böcük... hani ilgi çeker falan diye konuşmuştuk hatırlıyor musun.. ama bu denli olacağını ben de tahmin etmemiştim.
Yav ben bu kafayı accık da ticarete çalıştırsaydım parayı kırmıştım beeaaaaaa :mymeka: ama yoook.. kalktım kulüp açtımmm... daalıınnn leeeyynnnnnn paralı yapcam burayıı.. hanlarda hamamlarda yaşicamm.. paraya para demicemm.. :roflol: ayyy sağdan soldan aynı anda gelince saptıım yineeee :roflol:
Princesss... seni görüyoruz... ses ver çabuk... nasılsın?
Ay bilmiyorum böcük... hani ilgi çeker falan diye konuşmuştuk hatırlıyor musun.. ama bu denli olacağını ben de tahmin etmemiştim.
Yav ben bu kafayı accık da ticarete çalıştırsaydım parayı kırmıştım beeaaaaaa :mymeka: ama yoook.. kalktım kulüp açtımmm... daalıınnn leeeyynnnnnn paralı yapcam burayıı.. hanlarda hamamlarda yaşicamm.. paraya para demicemm.. :roflol: ayyy sağdan soldan aynı anda gelince saptıım yineeee :roflol:
bak canım benim ki seninki gibi kararsız değildi... elbet beni gördüğünde kafası karışmıştı ama düşünme payı sonunda kararını verdi.. öle hemen sölediği günün akşamı değil...
mutlaka incindin biliyorum... ama çok düşünüyorsun... bi kere sen zaten böyle üzerine düşerek ; onu onun sevdiğinden daha çok seviyoru ona hissettiriyorsun...bunu hissettirmemen lazım... senin bunları yaparken yaşaman da lazım... yani arama bekle ama beklerken de kendini yıpratma...
neden dersen ben de mesela arkadaşlarıyla buluştuğunda dönünce beni arasın diye beklerdim... bazen geç oldu uyandırmak istemedim diye aramazdı... tabii ben uyuyamazdım sinirden ; sonra ben aradığımda bunu söylerdi... ama o saatler hiç geçmezdi... bana derdi ki neden kendini yıpratıyorsun... çok haklıymış... zamanla ben de vurup kafayı uyumayı öğrendim... ha ertesi gün suratımı yaptım ama... yapmasam da olurmuş şimdi düşününce... ama şimdi bak bana 3 aydır hiç görüşmedik... yani ölmüyorsun aramazsa...
rahat bırak ; onu da kendini de... ve bunu hemen öyle al sana 1 hafta düşün ver kararını diye yapma... ben ona düşünme payı verirken dedim ki ; kararını verdiğinde bana haber ver bunun ne zaman ve ne olduğunun önemi yok sadece bilmek isterim dedim...
şimdi tamam bir hafta süre sonunda seni seviyorum demesi saçma geldi bana... çünkü zaten çocuk akşamında gelmiş... o yüzden bence hani kararın ne diye sorma... sıkma...
bak genel hareketlerine ; davranışlarına ve çek kendini biraz ... o zaman zaten anlayacaksın... bu şekilde eziyete çevirme...
ama ben senin durumunu öyle vahim görmüyorum... sen de abartıp durumu tersine çevirme yerimseniben
monacigim evet dayakligim öyle yani
nasil sevmisim iste mantik filan gidiyor
desteginize ihtiyacim var
biz eski müşterilere bir kolaylık yaparsın değil mi monacım...
ayy sevgilimi kaybettim bir de üstüne paracıklarım gitmesin zira burdan çıkmaya pek niyetim yok kaydirigubbakcemile3
cok ama cok tşk ederim dikkate alıcam bunları mesela dun aramadı kendımı yedım bitirdim meger uyuyormuş bende takmıcam gerı cekıcem kendımı gecen gun telimi kaptıp bekledıgım zaman ustume ustume geldi kacıcam adeta hemde tavrını görmuş olucam aslında kacmayı basarabılırım ama şöyle bişe var eger kacarımda o gelmezse naparım dıyorum yanı benı sevmıyorsa bunu görmeye henuz hazır diilim ne yazıkki butun durum bundan ibaret ama bunu basarmalıyım gercegı bi an önce görmelıyım ne yazıkki
ayyy benimki kafayı sıyırdı sanırım bende fazlamı kendimi agırdan sattım ne .sengözlerimebaksanab .mesaj geldi romantik bir mesajdır diye bir heves actımm mirmirmirmir
DENEME 1-2 yazıyor kafamçokkarıştı
ne şimdi bu ne demek anlayan bide bana anlatsınnn lütfennnn
Eski üyelere elbette kolaylık sağlayacaz canım.
Promosyanlar da olacak.
Eski sevgiliyi min. 1 hafta aramamayı başaranlara %15 tenzilat var mesela.
Msn'de silenlere %10 tenzilat üstü 5 mesaj bedava.
Hem msn hem telefondan silenlere hafta sonları bedava yapacaz.
vs. vs.
Yeni sevgili bulanlar direkt Gold Üye zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?