Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ahhh be jelim... sana demedik mi şimdi güçlü olma zamanı diye...
ne diye tüm çabaları boşa harcadın...

sevgi emek ister değil mi... senin de böyle emek vermen gerek ; sabrederek...

sen ona seni seviyorum dedin bak adam seni suçlamaya başladı... aç gözünü tatlım... sen güçlü dururken o sana seviyorum diye ağladı değil mi... unutma bunları jeli... habersiz yaşadığın o 2 haftayı unutma... güçlü ol nolur... ya bak elbet bilemeyiz ne olur sizin durum ama 1-0 öndeyken sen ilk golü yedin ... şimdi 2. geliyor haberin olsun ... ona göre savunmanı kuvvetlendir ve golü atmak için atağa geç... yerimseniben

ay ben vermem para falan banane en son gelenlerden alın para
ya kim demişti bu topici sabitleyelim diye hiç sabitlemeye gerek yok mubarek topiç çakılı kaldı

Princesss... seni görüyoruz... ses ver çabuk... nasılsın?

iyidir valla monacım..
yani eskiye göre kıyaslayınca iyiyim gerçekten..
kafama bişiler dank etti sanırsam..
forumu artık takip edemiyorum o kadar kalabalığızki..
o yüzden girip okuyup çıkıyorum. mesela şu an okumadığım 30 sayfam varmirmirmirmir

biz eski müşterilere bir kolaylık yaparsın değil mi monacım...
ayy sevgilimi kaybettim bir de üstüne paracıklarım gitmesin zira burdan çıkmaya pek niyetim yok kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

cok ama cok tşk ederim dikkate alıcam bunları mesela dun aramadı kendımı yedım bitirdim meger uyuyormuş bende takmıcam gerı cekıcem kendımı gecen gun telimi kaptıp bekledıgım zaman ustume ustume geldi kacıcam adeta hemde tavrını görmuş olucam aslında kacmayı basarabılırım ama şöyle bişe var eger kacarımda o gelmezse naparım dıyorum yanı benı sevmıyorsa bunu görmeye henuz hazır diilim ne yazıkki butun durum bundan ibaret ama bunu basarmalıyım gercegı bi an önce görmelıyım ne yazıkki

monacigim evet dayakligim öyle yani

nasil sevmisim iste mantik filan gidiyor

desteginize ihtiyacim var

jeliciğim yaptığın şey o kadar da kötü değil yaa..
şu an için öyle hissediyorsun..
bak ben son gün neler yaptım aklın almaz.
geceden başladım aramaya.. sabaha karşı beşte başladım. gün boyu aradım.
telefonu açtı tabii. hep açtı sağolsun her aramamda açtı dinledi tamam anlat dedi.
ağladım ağladım yalvardım seviyorum ölüyorum herşeyi dedim.
sonra baktım msne girmiş akşam 9da falan. ki o saate kadar hep aradım mesaj attım.
9da girdim gene- seviyorum falan diye başladım.
ondan sonrada ağzıma geleni saydım. sen karaktersizsin şöylesin böylesin..
ama şimdi bak aradan bir ay geçti...
hiçbirinin esamesi okunmuyor..
sadece yaptığımla kaldım..

yani şuan bugün kendini kötü hissetmen normal.
ama iki üç gün aramazsan görüşmezsen gene normale dönersin merak etme..
yani bu yaptığından sonra susarsan gene sıfırdan başlamış olursun.
hep öyle oluyor..
iki gün sonra unutulcak bu konuşman merak etme..
iki gün sonra gene acaba beni unutuyor mu bu kız diye düşünecek.. bi rahat ol..

006.... ya kızım bi rahat dursanıza... aaa azınca hepiniz birden azıyosunuz.
Sıra dayağından geçirecem sizi he.
Sabah umudumla açtık sahneyi, ardından jelibon, şimdi sen... bak valla ben de mesaj atarım ha.. atiim miii... bak atıyorummmmmmmm....

...tehdide gel... :roflol:

biz eski müşterilere bir kolaylık yaparsın değil mi monacım...
ayy sevgilimi kaybettim bir de üstüne paracıklarım gitmesin zira burdan çıkmaya pek niyetim yok kaydirigubbakcemile3

Eski üyelere elbette kolaylık sağlayacaz canım.

Promosyanlar da olacak.

Eski sevgiliyi min. 1 hafta aramamayı başaranlara %15 tenzilat var mesela.
Msn'de silenlere %10 tenzilat üstü 5 mesaj bedava.
Hem msn hem telefondan silenlere hafta sonları bedava yapacaz.
vs. vs.

Yeni sevgili bulanlar direkt Gold Üye zaten...

jelibonum örneğim galiba pek bizi sonuca götürecek bi örnek olmadı..

örneği değiştirmek istiyorum.

iki senelik erkek arkadaşımla ayrıldığımızda (ki buda uzun bi zaman aldı 1 aya yakın ayrılmaya çalıştık)
sonunda attı telefonunu kırdı.
ben deli gibi ağlar bi daha ulaşamıcam falan..
evini aradım en son.. ağladım yalvardım. intihar ediyorum içiyorum ilaçları dedim
annesine söylemiş
annesi beni aradı. yavrum yapma bilmemne..
düşün rezilliği..
yürümüyorsa bitirin falan...

eöh 2.5 ay ancak geçmişti çocuk beni aramaya başladı..
bi kaç ay önce evlenme teklifiyle geldi. ( ki asla dedim.. seni tanımıyor olsam karakterini bilmesem belki dedim)
annesi beni aradı mesela teyzemin olayında.. sen hala benim kızımsın.. istediğin zaman gel. benim oğlum bi hata yaptı vs..

yani ilişkilerin sonu böyle bitebiliyor sonrasında biraz zaman geçince unutuluyor...

artı düşün sadece çocuk unutmadı yaşananı.. annesi bile unuttu. 2.5 ay ya çok bişi değilki..
17 aralıkta ayrıldık 21 şubatta aradı..

ayyy benimki kafayı sıyırdı sanırım bende fazlamı kendimi agırdan sattım ne .sengözlerimebaksanab .mesaj geldi romantik bir mesajdır diye bir heves actımm mirmirmirmir

DENEME 1-2 yazıyor kafamçokkarıştı

ne şimdi bu ne demek anlayan bide bana anlatsınnn lütfennnn

ya kızlar benimki bir anlıktı hem imtikam içindi aaaa geçti bitti ben eminimki benimkinin o sözlere canı feci yandı neden o sözleri hiç sevmiyor gerizekalı salak falan desem hiç koymaz ama onları söyleyince onun midesine oturuyor arada kendimi hatırlatmam lazım hem içimide döktüm biraz

tatlım sen niye çabalasın istiyorsun ? çok sevdiğinden emin olmak için değil mi?
o yüzden kaçarsan ve o kovalamazsa zaten çok sevmiyordur o zaman sen kim için üzüleceksin ? o yüzden sen bu durumu zamana bırak... bence hiç kararın ne diye de sorup eşşeğin aklına karpuz kabuğunu getirme... eğer sana karşı davranışları senin için yeterli değilse üzülme çünkü inan bu şekilde elinden bir şey gelmez...

ama lütfen beklentini de çok yüksek tutma... ben şunu anladım biraz yakın erkek arkadaşlarımla da konuştuktan sonra... onlar erkek ve onlar bizden daha çok birey olarak yaşamayı seviyorlar... biz istiyoruz ki birileri bizi korusun kollasın; bitişik yaşayalım ; hiç ayrılmayalım ; onlarsız bir sn geçmesin... öle değil ama ben 3 aydır onsuz yaşıyorum her saniyemi... yaşayabiliyorum demek ki...

o yüzden sıkmaya gerek yokmuş bunu anladım... kendi zevklerimiz ; arkadaşlarımız ; onlardan bağımsız ; hatta onlardan uzak başka bir hayatımız olmalıymış...

yani nilcimmm bolur geç olmadan sen de bunların farkına var...

:roflol: :roflol: zuahahahaaaaaaa ay maviii... yarıldım kızzzz.... ahuahauahuahaaaaa...

kücük bocükcüm sen ayrılalı 3 ay olmuş ya gün itibariyle..
ben ayrılalı da baya olmuş beaa
şu an hesaplayamadım :jeyyar:

eeee o zaman ;

eski sevgiliyi anında msnden silen ; 3 aydır arayıp sormayan ; telefonunu rehberden silen ama henüz hafızadan silemeyen ; arakadaşlarının numaralarını silen ; arkadaşlarını msnden ve facebooktan silip ; kendi arkadaşlarına da sildirmek üzere olan ; aradığında açmayan böcüğeee beleş olcak sanırsam :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…