Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hediye olayı komik gerçekten... ben de karşılaşsam büyük ihtimalle benim verdiğim t-shirtlerden bir olacak üzerinde... hepsini çok severek giyiyordu çünkü aptal... acaba onları kullanırken hiç mi akıllarına gelmez yaaa Çok üzgünüm çoook

birde utanmadan daha o kiyafetleri giyiyor pis mikrop

diyebilirm dimi egedenizi utanmaz adam

delikafadulden

bizde hep beraber gidip oynuyormusuz :lepi:

ayy süper olur yaaa... ben izmirdeyim zaten... olmadı organizasyonu ben yapayım... artık aksaklık filan çıkarsa napalım o da onun kaderi ; başka bir şirketle anlaşsaydı değil mi kaydirigubbakcemile3

inşallah canım :1hug:

böcükcüğüm günaydın nasılsın

iyiyim tatlım sen nasılsın ?
herşeyi bir okuyayım öle geleyim dedim...
yine biz sabahçılar burdayız... ayy bu gececiler uyku ne bilmiyor valla -tatlicadiarzu-

ama onlar çalışmıyorlar tatlım çoğu,bende çalışmazdan önce böleydim,sabaha kadar oturur,akşama kadar uyurdum,nekadar boş ne kadar bunalımlı günlerdi yaa,günaydın bu arada,bende bi gelişme yok,artık beklemiyorum da zaten msn.de duruyoruz öle,bu arada forumdaki en çok sayfa sayısı bizim topicte galiba,1100 olma yolundayız,

kızlar günaydın ..akşamdan beri yazılan sayfaları okuyorum yeni insanların gelmiş olmasından bayagı rahatsız olan arkadaslar var dostluklarının bozulacagını düşünen ..
bende buraya yeni gelen biri olarak gercekten rahatsızlık verdigimi düşünerek üzüldüm ..buraya gelirken buranında diğer topikler gibi herkese açık oldugunu düşünerek gelmiştim ..
bir gruplaşma oldugunun farkında degildim..
bana destek olan elinden geldigince yardım etmeye çalışan yorumlar yazan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ..başka topiklerde görüşmek üzere ...

ya mavigül arkadaş öyle demek istemedi lütfen burda hepimiz biriz gruplaşma asla olmaz lütfen canım alınma sadece sizinle ilgilenince biraz kıskanıldınız galiba

aman yaaa ... yapmayın nolur ... oldu mu şimdi... :1no2:
üzmeyin sabah sabah ... nedir bu zaten hepimizin derdi var...

ben dün anlattım canım ... normal bu ; sonuçta ilk baştan beri olanlarda hem zamanın geçip acının azalması ; hem de tekrar tekrar aynı şeyleri anlatmamak adına belki en azından ben öyle yapıyorum yeni gelenlerimiz pek bilmiyor ne yaşadığımızı ... ama çok normal... ancak bir vukuatımız olacak da öyle ... zaten zaman itibariyle yeni gelenlerimizin acısı daha fazla ; daha fazla teselliye ihtiyaç oluyor ... ee bir de tabii acı çekmek konusunda biz daha tecrübeliyiz ...

gruplaşma filan yok ... geri gel bakıım kaydirigubbakcemile

böyle düşündüğün için çok üzgünüm,evet bunu ben yazdım ama kastettiğim o değildi,gruplaşma falan da yok, bizler hepimiz aynı acıyı yaşıyoruz ve buraya paylaşmaya geliyoruz,tabiki bu topic herkese açık böyle düşünmen çok üzdü beni, bak şimdi daha da üzüldüm,çok yanlış anlaşılmışım :çok üzgünüm: burda hergeleni herkes bağrına basıyor,hepimiz aynı dertten muzdaribiz çünkü,ve burda acılarımızdan güzel dostluklar oluşturduk, oluşturmaya da devam ediyoruz, anlıyorum sen hepimiz gibi hassas bi dönemindesin ve kırılgansın ama inanki öyle demek istemedim ben,çok güzel dostluklarımız oldu ve bi an o duygusallıkla uzaklaştığımızı düşündüm ama sebep yeni gelenler sen o veya bu değilki,lütfen böle bir anlam çıkarma gülüm,bizler çıkarsız paylaşımlar için burdayız,herkes birbirinin yanında burda,hergelene topic açık tabiki, kimsenin böle bir hakkı yok yani,sen de bizlerden birisin,hergelene hepimiz yardıma hazırız gerçekten üzüldüm ne kadar yanlış anlaşılmışım ben herkesi çok seviorum oysa :çok üzgünüm:

ya mavigül arkadaş öyle demek istemedi lütfen burda hepimiz biriz gruplaşma asla olmaz lütfen canım alınma sadece sizinle ilgilenince biraz kıskanıldınız galiba

ya ne kıskanması öle şey olurmu güzelim yaa, tamam diyen gitti, o anki duygusallıkla söylediğim birşey bu,neden kıskanayım herkes acısını paylaşmaya geliyor buraya,bende elimden geldiğince okuyup yardımcı olmaya çalışıyorum çünkü aynı acıyı bende yaşıyorum burda kıskançlık gibi bi duyguya yer yok, burası bi paylaşım topiği.dahada bişey demiyorum yeterince anlattığımı düşünüyorum

Günaydın arkadaşlar.

Bu topiği açarken tek düşündüğüm şey hayatta edindiğim tecrübeleri benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarımıza da aktarmak onlara bir nebze olsun yardımcı olmak, yol göstermekti.

Halen de amacım aynı. Ama 5 kişi, ama 10 kişi ama 100...

Buraya gelen herkesin sıkıntısı üç aşağı beş yukarı aynı. Aşk...

Topiğin başından beri devam eden arkadaşlarımız haliyle birbirini daha iyi tanıyor, daha kolay fikir yürütebiliyor. Yeni gelen arkadaşlarımızı tanımaksa biraz sürüyor tabii. Ve biz yeni arkadaşları tanımaya çalışırken eskiden gelenler belki birbirimize biraz daha az ilgi gösteriyoruz. Bu çok doğal.

Bundan hiçbir arkadaşımızın da gocunacağını ya da gocunduğunu sanmıyorum.
Gruplaşma diye bir şey herkese açık ve binlerce üyesi olan bir forumda söz konusu bile olamaz zaten.

Mavişim alınmış bu duruma ona özelden de yazdım ama böyle düşünülmesini istemem.
Sadece birbirini daha çok ve daha az tanıyan insanlar var, ama zamanla hepimiz kaynaşıyoruz.
Elbette 5 kişinin durumunu yorumlamakla 20 kişinin durumunu yorumlamak farklı... arda mesajlara verilen cevaplarda gecikmeler oluyor ve belki hassas bir dönem geçirdiğimiz için hepimiz biraz kırılgan davranabiliyoruz.

Ama kimsenin kimseyi dışladığını asla düşünmedim. Düşünmek de istemiyorum.
Öyle bir şey hissetsem zaten anında kilitlerim forumu... (tehdide gellll :))

O yüzden Mavicim, senin şahsında tüm arkadaşlara sesleniyorum.. sakın burda kimse bana el uzatmaz demeyin, buradaki tüm arkadaşlarım (eski-yeni) taa yüreklerinden herkese yardımcı olmaya çalışıyor.. hepsinin yüreği çok güzel ve hepsi çok yardımsever.

Tekrarlıyorum ki gruplaşma diye bir şey söz konusu değil, olsa olsa birbirini daha az-daha çok tanıma söz konusu.. o kadar.

Hadi Mavicim... daha deneme yapıcaz :) .. kırma bizi... a.s.

mavilim mavişeliiimmm ....
öyle kolay mı kaçmak ... ancak sevgilinle barışırsan gitmeye izin var ...yasakkelime

haaa yoksa barıştın da söylememek için mi kaçıyosun ... :mymeka:

düştün bi kere kızıııım ; yok kurtuluşun hahahaaahaaa ... ( bu kötü adam gülüşüydü )
kaydirigubbakcemile

bu da çoşkunn şakkıdı hahahahaaa

sen de üzülme anacım ; olur böyle şeyler... :teselli:
sonuçta birbirimizi görmüyoruz ; ses tonumuzu ; mimiklerimizi doğru yorumlamamız mümkün değil ...

olur öle hatalar polis bizi yakalar ... delikafadulden

saolun bitaneciklerim hepiniz çok iyi insanlarsınız .insan burada dışarıdaki arkadaslarına bile anlatamadıklarını anlatıyor daha rahat ve içten oluyor ..ama hepimizin hassas bir dönemi oldugu için yine nazımızı birbirimize yapıyoruz sanırım ..bende bu sebepten biraz alınganlık gösterdim galiba ..hepinizi gercekten tanımasamda cok sevdim ..bu konuyu unutalım o halde kimseyi üzmek kırmak istemem ..hepimiz için günün geri kalanı güzel olsun inşallah ...

şimdi oldu ... sölesene barıştın mı yoksa kız sengözlerimebaksanab

aa çok sevindim konu aydınlağa kavuştuuuuuuuuuuuu günüm kötü başlamıştı vallaaaa,en son istediğim şey sizleri kırmakkkkkkkkkk

şimdi oldu ... sölesene barıştın mı yoksa kız sengözlerimebaksanab

barışsam sabah sabah gelip size sararmıydım
akşam gec saatte ne söylememi istiyosun yazmış (dünkü mesajımdan sonra )
bende benim duymak istediklerim degil senin söyleyeceklerin önemliydi ..gercekten bu mesajından sonra herseyi dahada iyi anladım dedim ...sana cevap veremiyorum çünkü ne konuşsam sana boş geliyor hep sen bildigin gibi konuşuyosun ve kendi söledigine inanıyosun o yuzden kendim konuşup kendim dinliyor gibi olmamak için cevap vermiyorum demiş.
BENDE KISACA PEKİ YAZDIM ..
VE BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKTIM DÜNKÜ GİBİ CANIM YANMIYOR ASLINDA ..SANIRIM BU BİLİNMEZLİKLER YORMUŞ BENİ .SEVMİYORMUYUM EVET SEVİYORUM ONUNLA KURDUGUM HAYALLERİN YERİNE BAŞKASINI OTURTAMIYORUM AMA ZAMANA İHTİYACIM VAR .:çok üzgünüm:

acele etme zaten hiçbir şey için...

peki bu söylediğiyle neyi kastediyor ?
"sana cevap veremiyorum çünkü ne konuşsam sana boş geliyor hep sen bildigin gibi konuşuyosun ve kendi söledigine "

ne anlatıyor yani sana ? aslına bakarsan evet bazen kendi doğrularımızdan şaşmamak adına ya da tükürdüğümüzü yalamamak için daha kaba tabirle karşı tarafı dinlesek de anlamak istemiyoruz ya da anlamayı beceremiyoruz ... öyle bişey olabilir mi acaba :uhm:

Son düzenleme:
Mavi niye bu kadar inat etti bu adam ya?
Yani insan ne için çalışır ki?
Sevdiğiyle daha iyi bir hayat geçirmek için, yaşamak için..
Çalışmak için yaşanmaz ki.
Senin için yaptığını söyleyip seni bu yüzden kaybedebiliyorsa oturup bunu düşünmez mi insan?
Bi dakka ya burda bi arıza var demez mi?
Valla anlamadım ben... kafası çokkarışmış anlaşılan.
Belki de cidden biraz toparlamaya ihtiyacı var düşüncelerini...

ya bu arada mavicim ;
sölemesi ayıp çok tatluyumdur ben ; tadumdan yenmem ama ...
beni bi benim ki çok sevemedi ahh ahh ... kaydirigubbakcemile3

bizim beraberliğimizde aldatılma olmadı ikimizde cok sevdik belki imkansızlıklarımız vardı belki elinden geleni yaptı ama olmadı belkide hiçbirşey yapmadı .o Allah ile onun arasında artık ..ama ne kadar sevsemde beklentilerimi karşılamadı ..o kadar beklememe ragmen ödülünü göremedim ..evlenip ayrılmaktansa şimdi üzülmem daha iyidir diye düşünüyorum ..haa şimdi kendimi hemen başkasının kollarınamı atıcam tabiki hayır ama bu süreç benim için daha etkili olacak .. belki bu ona acı verecek kaybetme korkusundan bişiyler yapacak ..belkide ohh bee kurtuldum diyip o çok sevdigi işi ile ömrünün sonuna kadar devam edecek ..belki bana kızanlar vardır o işini seviyodur mutludur başka iş yapamaz diyenler vardır ama ben tepkimi yıllar önceden ortaya koymuş hep degiştirecegim vaadlerini duymuştuum oyuzden böyle davranmaya hakkım var diye düşünüyorum ..şimdi kendimi avutmak için beni üzdügü davranışlarını mutsuz anlarımı düşünüyorum biliyorumki mutlu anlarımı deli gibi sevdigim anlarımı düşünsem asla başaramam ... bana kızmasın kimse bu nasıl sevgi diye biliyorumki sadece aşkla peynir gemisi yürümüyor.. işteeee böyleee ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…