Öyle oldu galiba ama o anı bir de bana sor...Elim ayağım boşaldı onu görünce...
Ama bu durumu farkettirmedim ona...
Bir şeyi farkettim,benim ona aldığım hediyeleri kullanıyor halafarketti benim gördüğümü;toparlanmaya çalıştı da geç olmuştu :roflol:
birde utanmadan daha o kiyafetleri giyiyor pis mikrop
diyebilirm dimi egedeniziutanmaz adam
bizde hep beraber gidip oynuyormusuz :lepi:
pazar gunu ayrıldık sanırım
o gün ve ertesi gün çok ağldımburaya üye oldum
ama söylemiştim benimki çok uzun ve yapmadım diyebileceğim birşeyim yok.
bakalım
allah hayırlısı nasılsa onu yazsın bana
dilerim gönümdeki olsun hayırlısıyla
böcükcüğüm günaydın nasılsın
kızlar günaydın ..akşamdan beri yazılan sayfaları okuyorum yeni insanların gelmiş olmasından bayagı rahatsız olan arkadaslar var dostluklarının bozulacagını düşünen ..
bende buraya yeni gelen biri olarak gercekten rahatsızlık verdigimi düşünerek üzüldüm ..buraya gelirken buranında diğer topikler gibi herkese açık oldugunu düşünerek gelmiştim ..
bir gruplaşma oldugunun farkında degildim..
bana destek olan elinden geldigince yardım etmeye çalışan yorumlar yazan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ..başka topiklerde görüşmek üzere ...
kızlar günaydın ..akşamdan beri yazılan sayfaları okuyorum yeni insanların gelmiş olmasından bayagı rahatsız olan arkadaslar var dostluklarının bozulacagını düşünen ..
bende buraya yeni gelen biri olarak gercekten rahatsızlık verdigimi düşünerek üzüldüm ..buraya gelirken buranında diğer topikler gibi herkese açık oldugunu düşünerek gelmiştim ..
bir gruplaşma oldugunun farkında degildim..
bana destek olan elinden geldigince yardım etmeye çalışan yorumlar yazan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ..başka topiklerde görüşmek üzere ...
ya mavigül arkadaş öyle demek istemedi lütfen burda hepimiz biriz gruplaşma asla olmaz lütfen canım alınma sadece sizinle ilgilenince biraz kıskanıldınız galiba
napıyorsunuz bakımmmm hatun kızlar günaydın..........:)))))))))))))))))
ya ne kıskanması öle şey olurmu güzelim yaa, tamam diyen gitti, o anki duygusallıkla söylediğim birşey bu,neden kıskanayım herkes acısını paylaşmaya geliyor buraya,bende elimden geldiğince okuyup yardımcı olmaya çalışıyorum çünkü aynı acıyı bende yaşıyorum burda kıskançlık gibi bi duyguya yer yok, burası bi paylaşım topiği.dahada bişey demiyorum yeterince anlattığımı düşünüyorum
saolun bitaneciklerim hepiniz çok iyi insanlarsınız .insan burada dışarıdaki arkadaslarına bile anlatamadıklarını anlatıyor daha rahat ve içten oluyor ..ama hepimizin hassas bir dönemi oldugu için yine nazımızı birbirimize yapıyoruz sanırım ..bende bu sebepten biraz alınganlık gösterdim galiba ..hepinizi gercekten tanımasamda cok sevdim ..bu konuyu unutalım o halde kimseyi üzmek kırmak istemem ..hepimiz için günün geri kalanı güzel olsun inşallah ...
şimdi oldu ... sölesene barıştın mı yoksa kız sengözlerimebaksanab
barışsam sabah sabah gelip size sararmıydım
akşam gec saatte ne söylememi istiyosun yazmış (dünkü mesajımdan sonra )
bende benim duymak istediklerim degil senin söyleyeceklerin önemliydi ..gercekten bu mesajından sonra herseyi dahada iyi anladım dedim ...sana cevap veremiyorum çünkü ne konuşsam sana boş geliyor hep sen bildigin gibi konuşuyosun ve kendi söledigine inanıyosun o yuzden kendim konuşup kendim dinliyor gibi olmamak için cevap vermiyorum demiş.
BENDE KISACA PEKİ YAZDIM ..
VE BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKTIM DÜNKÜ GİBİ CANIM YANMIYOR ASLINDA ..SANIRIM BU BİLİNMEZLİKLER YORMUŞ BENİ .SEVMİYORMUYUM EVET SEVİYORUM ONUNLA KURDUGUM HAYALLERİN YERİNE BAŞKASINI OTURTAMIYORUM AMA ZAMANA İHTİYACIM VAR .:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?