Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım bana başka bir iş kurmanın zorluklarını v.s anlatıp durur bu ..ama ben hiç düşüncelerimden taviz vermedim hep bak ben bekliyorum sende tamam degiştirecegim diyorsun o yuzden bana imkansızlıklardan bahsetme diyorum ..dışarda onlarca seni böyle kabullenen kızlar var bana mecbur degilsinki diyorum ..haa illa ben olacaksam benimde şartlarım var ben kendini bilmeyen aşktan gözü hiçbirşeyi görmeyen biri degilim ..oda benim kendisini öyle kabullenmemi bekledi sanırım hep kaydirigubbakcemile3
aman ne bilim gercekten bi garibim sanki şimdi üstümden dağ kalkmış gibi ..belki olayı tam olarak idrak edemedim bikaç güne çıkacak acısı ama bilemiyorum yaa ...yani bugun ağlayıp bagırasım üzülesimde yok biz bişiyleri tükettikmi acaba kızlar yaa sevgimizmi bitmeye yüz tuttu acaba ...

elbette canım sadece sevgi yetmiyor ; ciddi düşündüğün bir adamın işi de seni etkiler... kaldı ki sen bu duruma olan rahatsızlığını dile getirmişsin... evet bence de bu süreçte sen yine ister istemez beklemede olacaksın ; bakalım ne olacak tepkisi... bilmiyorum daha önce de böyle evreleriniz oldu mu ama bu sefer kararlı olduğunu hissetsin ... belki durumun önemini anlar artık ...

Valla ben sana hiç kızmıyorum Mavi'cim. Hem de hiç.

Ben birisine yıllar önce, ta en başta tavrımı koyacağım, şartlarımı belirleyeceğim, o da ağzıma bir parmak balı çalacak, olacak diyecek, tabii diyecek, kabul ediyor görünecek vs. vs., senelerimi alacak benden, ben bekleyeceğim öyle umutla ha bugün ha yarın diye diye.... sonra çıkıp ya pardon olmuyor diyecek.....

Kimse kusura kalmasın, ben olsam bin beterini yapmıştım... insaflıymışsın, az bile yapıyorsun...

demekki o ağzının tadını bilmiyomuşum canım üzülmee hihoyyyt

ayy bu arada yeni iletisi

--- is sonun başlangıcı ya da başlangıcın sonunda...

vallahi pek dertli bu aralar...

arkadaşım söyledi yine vallahi ben bakmıyorum... sabah sabah uyuz etti beni yine ... söyleme diyorum ama nerdee heyecan yapıveriyor ...

neyse 1 şubatta arkadaşım kendisini facebooktan silmeye karar verdiği için rahata ereceğim sonunda sanırsam ... kafamçokkarıştı

dertliymiş ,sürünsünler mikroplar..kötükedihüso

kızlar şu dakika itibari ile ben cebimide kapatmış bulunuyorum ..aman Allah ım ne kadar kararlı bi insan oluverdimm şakkıdı

hadi bakalım... öğleden sonra açma da :roflol:

açmam inşallah ayy bide hattımda onun adına ilk çıkmaya başladığımızda eski hattımı kıskanmışta degiştirmişti gamyoncuiremsu

ya benim içimde acayip bi degişim istegi olmaya başladı bu demek oluyoki depresyonamı girdim mirmirmirmir

öncelikle şu fazlalık kilolarımı atmak saçımda başımda değişiklikler yapmak istiyorum ..bi süre sonra karşılaşırsak anammmm ben ne kaybetmişim desinnn sırnaşık şey :roflol:

hem bu senin psikolojine de iyi gelir bence,kendinle ilgilenmek,tarzında değişiklikler yapmak ve alışveriş çok iyi oluyor,ben mesela küçücük bişi de alsam bu beni biraz olsun mutlu ediyor,ya da saçımı başımı yaptırdığımda tarzımda değişiklikler yaptığımda mutlu oluyorum,hem birşeylerlede meşgul olmuş olursun hemen bugünden tezi yok başla bence güçlü olmana çok faydası olur özgüvenin gelir yerine,terkedilince özgüvenimiz herşeyimiz gidiyor,gücümüz gidiyor,gücümüzü yitirmememiz gerek kk'da imaj topiğindede bişiler var,belki fikir olur sana

ayy ben de öyle düşünerek saçıma biraz kızıllık vermek istemiştim hani daha çekici olayım diye ... sonra vazgeçtim ve iyi ki yapmamışım dedim çünkü ben pek boyatma taraftarı değilim...

ama kilo vermek filan güzel şeyler aslında hep yapmamız gereken şey ; kendimize bakmak... kısmetin nerde geleceği belli mi olur :jeyyar:

tabi canım millet bakkala bile süslenipde gidiyo,bunu kendimiz içinde yapmamız gerekir hem,böcükçüm ten rengin göz rengin falan nasıl bilmiyorum ama kızıl balyaj koyu renk saça harika gidiyo,kızıldada çok güzel tonlar var ben bi ara 5 yıl falan kızıl kullandım,inanılmaz çekici yapıyor kızıl saç bayanı,şimdi röfleli saçlarım ama herkes kızıl dönemlerimi söler durur hala.

ayyy ben de yeni küpe takmayı başaran biri olarak sürekli kendime küpe alıyorum... ama çok da mutlu oluyorum valla... sırnaşık şey

bence bi değişikliğin vakti gelmiş böcükçüm güzel köklü bi değişim,ten rengine göre değişik bir saç rengi tabiki küpeler delikafadulden bunun yanında başka takılar kolyeler falan bilmiyorum kullanıyomusun ama.bikaç tane değişik tarz kıyafet şimdiki tarzından farklı yani. bigün böle beni arkadaşım bi soktu kuaföre,saçlarım kızıldı,röfle attırdık,yeni kıyafetler aldım lens taktım benimkinin karşısına çıktım adamın dili tutuldu görünce farkettim ama genede nuh dedi peygamber demedi ailesi o ara yine buna kız buluyodu,kalkmış yengesini arıyo benim yanımdan,kızın annesi ne diyo falan diye,ne anlam çıkarırsın şimdi? ama bakma benimkine benimki normal değildi,herkes öle olmaz,senin değişikliğinde önce seni mutlu eder,sonrada karşındaki adam böle olur :1shok::1shok: vay bee der

yok anacım ben saçımı boyatmak istemiyorum hiç boya yaptırmadım ..ama su dalgası istiyorum bu aralar ..birazda kıyafet tarzımda degişiklik yapayım .. sengözlerimebaksanab cumartesi çarşıya gideyim ben hemen ..bu krizde ayrılmak pahalıya patlayacak bize sanırım kaydirigubbakcemile3

ya kızlar boyayın bi kere yaa,teninize uygun kendi saçınızdan çok farklı olmayan bi renkle başlayın yada gölge bi deneyin olmazsa bidaha boyamazsınız olur biter

ya benim lale pek çocuksuydu ... 30 yaşındaydı ama erkek işte... bir de o da pek iri yarı değildi yaşını göstermez yani ... ben de minyon olunca ... hani ünv. öğrencisi gibiydik ; öyle de yaşıyorduk ... beraber ps filan oynardık ; futbol ; araba yarışı filan...

hani öle kokoş kokoş gezmek zaten bir uyumsuzluk olurdu sanırım...

ama şimdi biraz daha süslü olmaya başladım sanırım... mesela topuklu ayakabı giyemem ben tabii iş yerinde sürekli koşturmaca var ... ama nedense şöyle bir alıp giyesim var... valla ilk önce annem şok olur sanırım kaydirigubbakcemile3

benimki kıskançlık krizine girer..bende küpe takmazdım hiç alerji oluyorum diye ..sonra yavas yavas alıştırdım kulaklarımı küpe takmaya başladım haftalarca basımın etini yedi .sen sevmezdin neden takmaya başladın yoksa birisi seni görüp küpe yakışmışmı dedide sen takmaya başladın v.s birazcık kıskançlık konusunda psikopat o nedenle doğru yol olabilir :1closedeyes:
ha ama barışırım barışmam bilemiyorum azcık uyuz olsun yeeter

ayy evet yaaa ...

bu arada sen kaç yaşındasın bakıım ?
ben dümdüz saçlarıma bir kere su dalgası yaptırmıştım mahvettiler saçımı yaktılar resmen... sonra bir sene sonra su dalgası gitti ... bu sefer cansız ; mat iğrenç bi saçım oldu ve ilk defa saçıma bir işlem yaptırmıştım... sonra da biraz parlaklık gelsin diye 1 tın açığına boyatmıştım... o kadar ...

bence yaptırdığın yere dikkat et canım ... boyatmadıysan filan sağlıklı bir saçın vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…