acele etme zaten hiçbir şey için...
peki bu söylediğiyle neyi kastediyor ?
"sana cevap veremiyorum çünkü ne konuşsam sana boş geliyor hep sen bildigin gibi konuşuyosun ve kendi söledigine "
ne anlatıyor yani sana ? aslına bakarsan evet bazen kendi doğrularımızdan şaşmamak adına ya da tükürdüğümüzü yalamamak için daha kaba tabirle karşı tarafı dinlesek de anlamak istemiyoruz ya da anlamayı beceremiyoruz ... öyle bişey olabilir mi acaba :uhm:
ya bu arada mavicim ;
sölemesi ayıp çok tatluyumdur ben ; tadumdan yenmem ama ...
beni bi benim ki çok sevemedi ahh ahh ... kaydirigubbakcemile3
bizim beraberliğimizde aldatılma olmadı ikimizde cok sevdik belki imkansızlıklarımız vardı belki elinden geleni yaptı ama olmadı belkide hiçbirşey yapmadı .o Allah ile onun arasında artık ..ama ne kadar sevsemde beklentilerimi karşılamadı ..o kadar beklememe ragmen ödülünü göremedim ..evlenip ayrılmaktansa şimdi üzülmem daha iyidir diye düşünüyorum ..haa şimdi kendimi hemen başkasının kollarınamı atıcam tabiki hayır ama bu süreç benim için daha etkili olacak .. belki bu ona acı verecek kaybetme korkusundan bişiyler yapacak ..belkide ohh bee kurtuldum diyip o çok sevdigi işi ile ömrünün sonuna kadar devam edecek ..belki bana kızanlar vardır o işini seviyodur mutludur başka iş yapamaz diyenler vardır ama ben tepkimi yıllar önceden ortaya koymuş hep degiştirecegim vaadlerini duymuştuum oyuzden böyle davranmaya hakkım var diye düşünüyorum ..şimdi kendimi avutmak için beni üzdügü davranışlarını mutsuz anlarımı düşünüyorum biliyorumki mutlu anlarımı deli gibi sevdigim anlarımı düşünsem asla başaramam ... bana kızmasın kimse bu nasıl sevgi diye biliyorumki sadece aşkla peynir gemisi yürümüyor.. işteeee böyleee ..
demekki o ağzının tadını bilmiyomuşum canım üzülmee hihoyyyt
ayy bu arada yeni iletisi
--- is sonun başlangıcı ya da başlangıcın sonunda...
vallahi pek dertli bu aralar...
arkadaşım söyledi yine vallahi ben bakmıyorum... sabah sabah uyuz etti beni yine ... söyleme diyorum ama nerdee heyecan yapıveriyor ...
neyse 1 şubatta arkadaşım kendisini facebooktan silmeye karar verdiği için rahata ereceğim sonunda sanırsam ... kafamçokkarıştı
dertliymiş ,sürünsünler mikroplar..kötükedihüso
kızlar şu dakika itibari ile ben cebimide kapatmış bulunuyorum ..aman Allah ım ne kadar kararlı bi insan oluverdimm şakkıdı
hadi bakalım... öğleden sonra açma da :roflol:
açmam inşallah
....................
öncelikle şu fazlalık kilolarımı atmak saçımda başımda değişiklikler yapmak istiyorum ..bi süre sonra karşılaşırsak anammmm ben ne kaybetmişim desinnn sırnaşık şey :roflol:
hem bu senin psikolojine de iyi gelir bence,kendinle ilgilenmek,tarzında değişiklikler yapmak ve alışveriş çok iyi oluyor,ben mesela küçücük bişi de alsam bu beni biraz olsun mutlu ediyor,ya da saçımı başımı yaptırdığımda tarzımda değişiklikler yaptığımda mutlu oluyorum,hem birşeylerlede meşgul olmuş olursun hemen bugünden tezi yok başla bence güçlü olmana çok faydası olur özgüvenin gelir yerine,terkedilince özgüvenimiz herşeyimiz gidiyor,gücümüz gidiyor,gücümüzü yitirmememiz gerek kk'da imaj topiğindede bişiler var,belki fikir olur sana
bence bi değişikliğin vakti gelmiş böcükçüm güzel köklü bi değişim,ten rengine göre değişik bir saç rengi tabiki küpeler delikafadulden bunun yanında başka takılar kolyeler falan bilmiyorum kullanıyomusun ama.bikaç tane değişik tarz kıyafet şimdiki tarzından farklı yani. bigün böle beni arkadaşım bi soktu kuaföre,saçlarım kızıldı,röfle attırdık,yeni kıyafetler aldım lens taktım benimkinin karşısına çıktım adamın dili tutuldu görünce farkettim ama genede nuh dedi peygamber demedi ailesi o ara yine buna kız buluyodu,kalkmış yengesini arıyo benim yanımdan,kızın annesi ne diyo falan diye,ne anlam çıkarırsın şimdi? ama bakma benimkine benimki normal değildi,herkes öle olmaz,senin değişikliğinde önce seni mutlu eder,sonrada karşındaki adam böle olur :1shok::1shok: vay bee der
yok anacım ben saçımı boyatmak istemiyorum hiç boya yaptırmadım ..ama su dalgası istiyorum bu aralar ..birazda kıyafet tarzımda degişiklik yapayım .. sengözlerimebaksanab cumartesi çarşıya gideyim ben hemen ..bu krizde ayrılmak pahalıya patlayacak bize sanırım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?