- 27 Ekim 2008
- 5.988
- 2.458
- 723
ya kızlar boyayın bi kere yaa,teninize uygun kendi saçınızdan çok farklı olmayan bi renkle başlayın yada gölge bi deneyin olmazsa bidaha boyamazsınız olur biter
ayy evet yaaa ...
bu arada sen kaç yaşındasın bakıım ?
ben dümdüz saçlarıma bir kere su dalgası yaptırmıştım mahvettiler saçımı yaktılar resmen... sonra bir sene sonra su dalgası gitti ... bu sefer cansız ; mat iğrenç bi saçım oldu ve ilk defa saçıma bir işlem yaptırmıştım... sonra da biraz parlaklık gelsin diye 1 tın açığına boyatmıştım... o kadar ...
bence yaptırdığın yere dikkat et canım ... boyatmadıysan filan sağlıklı bir saçın vardır...
ya benim lale pek çocuksuydu ... 30 yaşındaydı ama erkek işte... bir de o da pek iri yarı değildi yaşını göstermez yani ... ben de minyon olunca ... hani ünv. öğrencisi gibiydik ; öyle de yaşıyorduk ... beraber ps filan oynardık ; futbol ; araba yarışı filan...
hani öle kokoş kokoş gezmek zaten bir uyumsuzluk olurdu sanırım...
ama şimdi biraz daha süslü olmaya başladım sanırım... mesela topuklu ayakabı giyemem ben tabii iş yerinde sürekli koşturmaca var ... ama nedense şöyle bir alıp giyesim var... valla ilk önce annem şok olur sanırım kaydirigubbakcemile3
yok anacım ben saçımı boyatmak istemiyorum hiç boya yaptırmadım ..ama su dalgası istiyorum bu aralar ..birazda kıyafet tarzımda degişiklik yapayım .. sengözlerimebaksanab cumartesi çarşıya gideyim ben hemen ..bu krizde ayrılmak pahalıya patlayacak bize sanırım kaydirigubbakcemile3
Bacım boya, gölge, röyle, perma, balyaj, ot, püsür, kıl, tüy... ne varsa yaptırdım bugüne kadar saçıma. Bi ara ahanda buna benziyodum. -tatlicadiarzu- Bunalıma girdikçe değiştirdim.
Nihayetinde mavi-siyah'a boyattım saçımı ve budur olay dedim... kestirmiyorum da artık, ta belimde saçlarım, daha da sittin sene değiştirmeyi düşünmüyorum. Aralara renk renk postiş alıp takıyorum o incelerden. Ohh kafam rahatladı..
Saç baş konuşuyodunuz da konuya kafadan dalayım, eksik kalmayayım aman aman dedim şakkıdı
Ayyyy aranızda kokoş biri varsa o benim sanırsam kaydirigubbakcemile3 desenli çoraplardan, topuklu ayakkabılardan, şıkır şıkır elbiselerden, takılardan vs. vs. hayatttttaaaa vazgeçemem. Hepisi ölçülü, ayrında tabe..Markete falan giderken, gündelik ev hayatında spor takılırım ama onun dışında ı-ıh. Enaam siz beni akşam çıkarken falan görseniz :roflol: iki dirhem bi çekirdek, buna rağmen koca bulamıyorum ya ne diyim zuahahahaaaaaaaaaaaaaa.... kara bahtım kör talihim :roflol:
oofff monaaaaaaa süpeeerrrr :sm_cool: mavi/siyah süper güzel ve seksi bi renkkk hele bide seninki gibi uzunsaa,ay senin salak laleye ne diyim ben şimdiiiiiiiiiiiiiiiii elindekinin kıymetini bilememiş laleeeee
Ayyyy aranızda kokoş biri varsa o benim sanırsam kaydirigubbakcemile3 desenli çoraplardan, topuklu ayakkabılardan, şıkır şıkır elbiselerden, takılardan vs. vs. hayatttttaaaa vazgeçemem. Hepisi ölçülü, ayrında tabe..Markete falan giderken, gündelik ev hayatında spor takılırım ama onun dışında ı-ıh. Enaam siz beni akşam çıkarken falan görseniz :roflol: iki dirhem bi çekirdek, buna rağmen koca bulamıyorum ya ne diyim zuahahahaaaaaaaaaaaaaa.... kara bahtım kör talihim :roflol:
etegi saçı falan geçtimdeee azcık ağzımı tutsammm şu 5 kilom bi gitse aylardır yaapıştı kaldı ....eski günlerime dönsemmmm salınsamm şölee bi ortalıkta sositososito
benimki kıskançlık krizine girer..bende küpe takmazdım hiç alerji oluyorum diye ..sonra yavas yavas alıştırdım kulaklarımı küpe takmaya başladım haftalarca basımın etini yedi .sen sevmezdin neden takmaya başladın yoksa birisi seni görüp küpe yakışmışmı dedide sen takmaya başladın v.s birazcık kıskançlık konusunda psikopat o nedenle doğru yol olabilir :1closedeyes:
ha ama barışırım barışmam bilemiyorum azcık uyuz olsun yeeter
etegi saçı falan geçtimdeee azcık ağzımı tutsammm şu 5 kilom bi gitse aylardır yaapıştı kaldı ....eski günlerime dönsemmmm salınsamm şölee bi ortalıkta sositososito
evet canım o zaman öncelikle kilolardan başlıyoruz demektir buu,düzenli bir yemeyle halledebilirsin gibime geldi,5 kilo ne ki millet 80 100 kilo veriyo yaa,geçen tv.de gördüm hayret ettim. hadi harekete geçme zamanı :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?