Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kokoş olun demiyorum ki zateeen,kendinize yakışan bi tarzda yapcaksınız değişikliği,yani sen saçına balyaj atsan yanında kokoş kalmazsın,modern bi hava yaratırsın değişiklik olur. :1closedeyes: topuklu ayakkabı da giy bence,kadını kadın gibi gösteren şeylerden biri topuklu ayakkabı biraz çocuksu tarzından sıyrılıp kokoş olmadanda değişiklikyapabilirsin bence hoş da olur ayrıca iddiaya girerim o bile seni görse yeniliği hemen farkeder kadınsılığını öne çıkarmış olcaksın çünkü :jeyyar:

ya kızlar boyayın bi kere yaa,teninize uygun kendi saçınızdan çok farklı olmayan bi renkle başlayın yada gölge bi deneyin olmazsa bidaha boyamazsınız olur biter

canım ben iki kez gölge yaptırdım ilkini ankarada kuaförüme yaptırmıştım ikincisini antalyaya taşınınca burda yaptırdım adam mahvetti saçımı o yüzden sıcak bakmıyorum artık boyaya ..hem saçımıza aklar düşünce nasılsa başlıcaz boyaya en azından şimdi doğal dursun istiyorum ...yerimseniben

26 yaşında minik bir kızım

Bacım boya, gölge, röfle, perma, balyaj, ot, püsür, kıl, tüy... ne varsa yaptırdım bugüne kadar saçıma. Bi ara ahanda buna benziyodum. -tatlicadiarzu- Bunalıma girdikçe değiştirdim.

Nihayetinde mavi-siyah'a boyattım saçımı ve budur olay dedim... kestirmiyorum da artık, ta belimde saçlarım, daha da sittin sene değiştirmeyi düşünmüyorum. Aralara renk renk postiş alıp takıyorum o incelerden. Ohh kafam rahatladı..

Saç baş konuşuyodunuz da konuya kafadan dalayım, eksik kalmayayım aman aman dedim şakkıdı

Son düzenleme:

Selam kızlar ben geldim

Ya böcük ben de aynen senin gibiyim Hatta etek bile giymem doğru dürüst...Bazen eser giyerim de annem aaaa kız olduğunu hatırladın galiba der :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

Su dalgasına ben de takmış durumdayım,ama saçlarım biraz daha uzasın öyle Bonus gibi dolaşmayayım

oofff monaaaaaaa süpeeerrrr :sm_cool: mavi/siyah süper güzel ve seksi bi renkkk hele bide seninki gibi uzunsaa,ay senin salak laleye ne diyim ben şimdiiiiiiiiiiiiiiiii elindekinin kıymetini bilememiş laleeeee

Ayyyy aranızda kokoş biri varsa o benim sanırsam kaydirigubbakcemile3 desenli çoraplardan, topuklu ayakkabılardan, şıkır şıkır elbiselerden, takılardan vs. vs. hayatttttaaaa vazgeçemem. Hepisi ölçülü, ayrında tabe.. Markete falan giderken, gündelik ev hayatında spor takılırım ama onun dışında ı-ıh. Enaam siz beni akşam çıkarken falan görseniz :roflol: iki dirhem bi çekirdek, buna rağmen koca bulamıyorum ya ne diyim zuahahahaaaaaaaaaaaaaa.... kara bahtım kör talihim :roflol:

Ben de bir kere boyattım;ama kafam havuca döndü :roflol:

Şimdi kendi rengine geldi

Benim saçlarım da bal rengi,tepeden uca doğru rengi açılıyor ama Boyattın mı diyorlar

kızlaar kızlaaarr tarzlarınızı biraz değiştirinn,kadınsılığınızı biraz öne çıkarıınn,15 yaşında değiliz artııkkkkk bu da lazımmm kokoş olun demiyorumm sadece değişik bi hava yaratın en azındannn,valla sizede iyi gelecek adamlarda şaşı olcaaakk,en hoşlanmıyorum diyen erkek bile kadınsı tarzdan etkilenirr

etegi saçı falan geçtimdeee azcık ağzımı tutsammm şu 5 kilom bi gitse aylardır yaapıştı kaldı ....eski günlerime dönsemmmm salınsamm şölee bi ortalıkta sositososito

hep öle olur zaten,allah çirkin şansı versin diye boşa dememişler laelaelaelaelae

oofff monaaaaaaa süpeeerrrr :sm_cool: mavi/siyah süper güzel ve seksi bi renkkk hele bide seninki gibi uzunsaa,ay senin salak laleye ne diyim ben şimdiiiiiiiiiiiiiiiii elindekinin kıymetini bilememiş laleeeee

Valla prensesim öyleymiş, bunca yıl renk renk boşa dolanmışım ben.
Yeminle bu saça yediğim lafı gençkene yemediydim breee...
Lalenin en sevdiği renkti lakin göremeden rahmetli oldu :roflol: :roflol:

aaaaaa yazını okurken kendim yazmışım gibi hissettim ..benimde sacım belimde rapunzel derler işyerinde kaydirigubbakcemile3 elbiseler etekler tarzımız aynıı yaneeee biz buldukta nolduuu el elde baş başta kaldık yine gamyoncuiremsu

etegi saçı falan geçtimdeee azcık ağzımı tutsammm şu 5 kilom bi gitse aylardır yaapıştı kaldı ....eski günlerime dönsemmmm salınsamm şölee bi ortalıkta sositososito

evet canım o zaman öncelikle kilolardan başlıyoruz demektir buu,düzenli bir yemeyle halledebilirsin gibime geldi,5 kilo ne ki millet 80 100 kilo veriyo yaa,geçen tv.de gördüm hayret ettim. hadi harekete geçme zamanı :teytey:

ayy baya bir uyuz olacak anlaşılan kaydirigubbakcemile5

Al benden de o kadar ... benim de tam 5 kilo fazlam var...
Şu hiç gelmeyen bi Pazartesi var, o geldin de başlcam rejime...

cokacimcoook yersen...

bende yıllarca mavi siyah kullandım
ama bni çok büyük gösteriyor yapay olduğu için..ruh gibi oluyorum ama harika bir renk gerçekten.. özledikçe acaba diyorum ama yok yok...kurtulması eziyet..bende şöyle güzel bir peruk düşünüyorum..küt ve siyah..arasıra eserse takmak için hoş olur..

tamam başlıyorum bugun hemen ..zaten daha önce diyetisyenede gitmiştim neler yapmam gerektigini biliyorum ama tembellikten uygulamaya koyamamıştım ... ohhh be cümbür cemaat harekete gecme zamanı otur ağla ağla üzül üzül nereye kadar degilmi ..

VARLIĞIMIZIN KIYMETİNİ BİLMEYENİ YOKLUGUMUZLA TERBİYE EDELİM KIZLARR kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…