Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

iiyiz jelicimhihoyyytama sen bizden daha da iisin masallah..ohhh herkesı böle neselı görmek ne güzel:CüvCüv:işte bu böyle olmalı.. tebrıkler kuzu

ya cokta iyi degilim iste o günden beri bisey yapmiyorum iki gündür yoktu bugün msne girdi simdi cikti

artik bisey yapmam zaten o günden sonra

selammm naber blackcigim hani monam nerdee ismi yapiyor bacim ymeek filan misafiri gelcekmis ay bi yandan asena dinliyormussun : )

bende öyleyim müzigi son ses acar temizlik filan yaparim :)

iyi olmaya calisiyorum aman be ne yapalim oyalanyoruz iste

allahtan ucuz güzel seyler buldum indirimde habire bisey alasim var yoksa batarim herhalde

kıs jelı azcık ıyı ola yahudelikafadulden delikafadulden sen lazımsın bıze tatlım:1hug: :1hug: walla bı erkegı unutmak ve ıyı olmak ıcın ıcınızden ona kufur edın:roflol: :roflol: walla ben askımla barısmadan once ole yapıodum:roflol::roflol:

kızlay yarıdm edın

hıc ıyı dedgılım yıne butun gun agladım
sımdı aglayark oturdumkı
bakrım yıne ıletım degısmıs

senı hep sevdım hep sevıcem sakın untma kım oldugumu bılıyosun yzmıs napıyım soleyın
onu k<aybtmekten cok korkuyorum ama herseydende korkuyorum ne olur ben napıyım sımdı

yaa of ebrucugum aglama ne olur bak bu kadar yipratma kendini

ya artik patlama noktasina geldiysen bisey yap o zaman icin rahatlar belki bak halen seni seviyorrr sevin bence

ama niye adim atmiyor ya bu erkekler niye böyle yaaa

ama iyi düsün

off kızlar ya
cok kotuyum suan
aam busefer bıseler yapmama lzamım en azından sonuca varırım cunku cok uzuluyorum artık dayanamıyorım ya btsın ya bıseler olsun

tatlım bı gır konus bence

iyi geceler... öbetçi arkadaşlar nerede ama ya..dün ki hatunlarım nerede benim..

ya nıye yazdıkı anlamıyorum
ne demek ıstedı sımdı
kızlar msn den ekesemı
olemı konussam yada telden msjmı atsm
napıyım yad bende onamı ole bı ıletı yazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…