Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Kaçırdık :)))
Tam cadı yaaaa... aşığım diye kimse benimle konuşmuyo diyo çatlak karı...
Lan sen aşıksın da biz neyiz cadduuuuuuuuuuuuuuuuu...
Uffaccııkk teffecciik bi fark var aramızda, sen berabersin, biz diiliz halala... o kadar fark için mi kırıyosun kalbimizi heee? :dilcikar:

bende geldımmmmm:)) mona aman beeeeeeeee geldi:))).

Kızım sana habersiz gelme demiyoz mu aaaaaaaaaa :roflol:
Zaten bi yandan ev topluyorum, bi yandan yemek yapıyorum, bi yandan müzik dinliyorum, bi yandan açmışım biramı içiyorum... zati saçım başım dağıldı... ayyy bi de sennn...

Nöbetçileeerrr... atın la bunu dışarıııı..

:1rolleyes: gel kız gel... kıyamam... :teselli: dinliiim hadi o şarkıyı da ama sırf senin hatırına var ya... Şeniz

ya bacılar benim puanam coook azsenağlama hadı be hacılar bıraz puan verın bana:Saruboceq::Saruboceq:lütfennnn bende çoook puanlı bı kk üyesi olmak istıomm:enbuyukkk: ay çok abarttm sanırmsırnaşık şey

aslında bu hayat tam ammmmannnnn beeeeelik dimi mona ya:dance:

Ya kızlar beni kim alsın beee sevgili diye.
Yok ya ben ikna oldum, benim gibi çatlakla kimse uğraşmaz yahu.
Misafir gelecek bi sürü iş var ben yarım saattir asena müzikleri eşliğinde göbek atıyorum.. ohhhooooo...
Kim naapsın yav ben gibi çatlağı...
Başınıza kalacam işte gördünüz mü? yandınız :roflol:

eyvah eyvahhhsırnaşık şey anam işine baksana sen misafır gelcekmiş bıde:mymeka: bak abim vardı alırdm belkı senı ama sansını kaybedıyrsun cicimdelikafadulden

aaaaaaaaa jelii jeliiii jeliii jeliiii gelimşşşş:) bacım anlat nasılsn ne var ne yok

eyvah eyvahhhsırnaşık şey anam işine baksana sen misafır gelcekmiş bıde:mymeka: bak abim vardı alırdm belkı senı ama sansını kaybedıyrsun cicimdelikafadulden

Öyle deme yaa bohhhuuuuuu....
Yav ben hepsini yaparım, göbeğimi de atarım, yemeğimi de yaparım, elim tezdir, pratiğimdir, güzelimdir, temizimdir, acayip bakarım kendime yeminle... bak bi bakan bi daha döner bakar, valla billa, fıkır fıkır, şıkır şıkırım, hiç surat asmam, böyle tepemde gezdiririm sevdiğimi, söyleyecek laf bulamaz...

(abin yakışıklı mı kızımm... bilemiyorum artık.... sengözlerimebaksanab .. ehhe)

ıyı aksamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cannlarımmmmmmmmmm

güzel hatunlarrr

sekerler

gezdım tozdum alısverıs yaptım yıne manyak gıbı

:jeyyar ben senin börülcen olcam razımısn cicimyerimseniben

YAZILANLARI OKUYORUM NASILSINIZ MONA AMAN BE IYIMISINIZ KAYNATMISINIZ

SAC KIYAFET FILAN

BENDE SÜREKLI YENI BISEYLER ALIYORUM

AYRILDIGIMDAN BERI

TÜRKIYEDE SACIMIDA YAPTIRCAM AMANN YENI BI JELIBON GELICEK YAZA DOGRU :)

daha uzaticam saclarimi :)

benimki msnde iki gün sonra beyefendi ama engelli tabikide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…