Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yahuu yalnız kalmışım ben ; nerde herkes... site bi ara gidince herkes kaçtı sanırım ...

Mavicim, herkes neler söyler ama sen şimdi ilk etapta kendine biraz zaman tanı bakalım.
Öyle bir şey bitmeden diğerine başlamak zaten mümkün değil.
Bir de içimden bir his nedense sizin ayrılmayacağınızı söylüyor.
Hatta niyeyse sizi ayrı bile görmüyorum şu anda... sadece bir tartışma esnasında olduğunuzu düşünüyorum.
O yüzden sen bu tip şeyleri şimdi hiç düşünme, uyanıkken kabus gördürtür o fikirler insana.
Biraz, az biraz zamana bırak bakalım...

sildim zaten ama sonra cepten mesajlaştık çünkü beni konuşmanın ortasında kapatınca bende hıncımı alamayıp içimdekileri cebe mesaj attım,mesajlaşarak iş buralara vardı ama mesajlaşmıyoruz artık bide utanmadan yatıyorum diyo,

Aslında bundan anlaşılacağı üzere Prensesin ona yazdığı o hakaretvari mesajların tamamını da haketmiş aslında lale ... aslında lale bile demek istemiyorum, lale güzel bir çiçeğimiz aslında

Buldum

ona deve dikeni de diyebiliriz

puhahaha zuhahaha muhahaha

Prenses...
Hiçbir erkek kendisiyle laf yarıştıran kadınlardan hoşlanmaz.
Gıcıklık yapmayacağı varsa da yapar.
Sessizlik her zaman için üstünlük getirir bu tip durumlarda.
Konuşmak evet çok önemlidir ama karşındaki de mantıklıysa anlamı vardır.
İş artık inat ve didişme boyutuna vardığı anda birinin kendini geri çekmesi gerek.
Yoksa durum iyice tatsızlaşır.
Bu durumda sen de sessiz kal artık, muhatap olma, senin yanında taşımana değecek bir insan değil.
Sil onu özel hayatından.
Kaliteli insanlarla ol, kalitenden taviz verme, ne yaparsan yap ama onun seviyesine düşme.
Bırak o son sözü söylediğini sansın, son sözlerin bir anlamı yoktur.

Sen kendine dön, ben kaliteli iyi insanlarla, kaliteli zaman geçirmesi gereken, değerli ve iyi bir insanım diyeceksin... ve hep bunun peşinden gideceksin. Çizgini hiç bozmayacaksın.
Sana uymayanları da silip atacaksın, kim olduğunu ispat etmeni gerektirecek seviyede birisi değil o.

Ben de kaçıyorum kızçeler... çatladım bugün içim şişti, çıkayım da oksijen alayım.
Bana bakın... uslu durun hee.... gece gelip kontrol edicem ona göre...

nabersiniz kıslar...........
hersey düzeliyo yavas yavas geciyoo zamana bırakın
hayırlısı olsun inşallah

Son düzenleme:

budur işte ya..
prenses okudum sizin chat kaydını.
birincisi gerçekten cep telefonundan silince pcden girdiğinde yeniden eklenmiş çıkıyor.
o konuda doğru söylemiş.
o sildiyse sen daha çok sildelikafadulden
hiç takmana değecek bi adam değil.
ve nedense ben senin bu insanı gerçekten sevdiğini de düşünmedim hiç.
hırs yaptırdı belkide sana.
neyse gerçekleri görmek iyi oluyor bazen.
sil gitsin.o ikinci kez silmek için girdiğinde görsün seninde onu silmiş olduğunu..
bende dizi moduna girip geliyorum. gece görüşürüz kızlar

Ayy kıssslarr... yarına yemeğe misafirim var mutfağa daldım ama aklımda burda :)
Bi mola vereyim dedim bakiim kızçelerim naapıyo.
Herkesler iyi mi?
Yaramazlık yapan yok dii miii.......... budaklı meşe odunu gelir vallah ona göre...

Acı çekenlere duyurulur... 37 yaşındayım, sevgilimden 4 gün önce ayrıldım.
Daha da ben bile bu yaşta halen umut dolu yeni başlangıçları bekleyebiliyorsam sizler için hayda hayda umut vardır mutluluğu yakalamak adına...
Ben kendi adıma biliyorum... bir gün bulacam o zibidiyi her neredeyse...
O saate kadar da gelen olacak giden olacak teeyyy teeeeyyyyy.... varsın olsun, gelen paşam giden ağam, hiiiiç biri benden kıymetli değil...

Anladınız siiizzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…