Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

monacim bende dahilmiyim savasmayaşakkıdı

monammmmmmmmmm anlıyom kuşum sennnnnnn

kızlar mona ne derse uyun onaaaaaaaaaaaaaaaa

Beni unutmuşsun ama yaaa

Egem Denizim... sen de uslu durması gerekenlerdensin... sen rüştünü ispat ettin bacım.. daha bişey yıkamaz seni... bırakkkk... aç yelkenlerini yeni aşklara yahu, dışarda neler var biliyo musun? ohoooooooo...........

Fırtına... bak rahat dur diyorum vallah dövecem...

diger arkadasimiz jeliboncuk cnmm
ben üzülmüyorum nedense icimde büyük bi öfke var cnm...

monacigim benimki iki gün sonra yine msne geldi simdi yine girdi durdu durdu cikti ama bende engelli

ben msj filan atmam atarsam döversin dimi :)

monammmmmmm ben ne olucum anacimm benide bi rahatlatsan galiiii:roflol:

Ebrucum rahat uyu e mi?
Hiç ama hiç ama hiçbir şey senden kıymetli değil.
Bir erkek.... hiç değil.....

Her şey de olacağına varır. Sakin ve rahat ol sen.
Allaha emanet ol.
Sabah ola hayrola.

monammmmmmm ben ne olucum anacimm benide bi rahatlatsan galiiii:roflol:

Sıla... sen bana çok benziyorsun biliyo musun?
Ben şu anda her şeye herkese inat mutluysam, ayaktaysam, nolursa olsun direniyorsam bazı şeylere... sen de yaparsın...
Bir uyuz eşşek ardı önü... dışarda onlardan binlercesi var be... sen ne üzülüyosun.. bırak allasen... salla elini bakiim.. salla da gör...

naniknanikelimi sallarsam olmaz kuyruk el sallio derler:roflol:

ben karar verdim yaa takmicam valla...
serefsizin önde gideni ne hali varsa görsün artik...kime bulasicaksa bulassin benden uzak dursun...
simdi böyle diyorum ya
kes yarim saat sonra yine dönsün diye tuttururum:roflol:

Ya kızlar, nolur bir de farklı açılardan düşünmeye çalışın.

Siz gerçekten de sizi bu kadar üzen, yıpratan, canınızı yakan bir insanla ömrünüzü geçirmek ister misiniz?
Aşk aşk aşk.... aşk her yerde kızçeler.
Ummadığınız bir anda, düşünmediğiniz bir sokakta, aklınıza bile gelmeyen bir şarkıda...

Sizi gönlünden seven ağlatmaz... ağlatana da açın kapıyı siz gösterin...

Koca bir ömür... gece gündüz, hafta içi hafta sonu... kolay mı sanıyorsunuz size gözyaşı döktüren biriyle yaşamayı.
Neymiş..
Seviyormuşuz.... bizim yüreğimiz onlarca sevgiye açık... değmeyene takılmak niye?

Yapmayın kızlar... harap etmeyin kendinizi bu kadar... size yemin ediyorum ki çok vurursunuz başınızı ileride dağlara taşlara... dik durun yaaa dik durun dikkkkk........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…