Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

benn bugün pek modumda degilim suskun sessiz sizi izliyorum parcalanan yüregimle...hepinizi seviyorum ya...az cok tanismis olsakta degerlisiniz arkadaslarim...nasil olsa ortak yanlarimiz varr sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmm

canim yaniyor beeeeeeeeeeeeeeeee yine basladiiiiiii ne zaman biticekkkk daha ne kadar sürecek bu eziyettttttttttttttttttttttt biktim artik biktimmmmmmmmmm allahim al canimida kurtulayimmmmmmmmmmmm

canim yaniyor beeeeeeeeeeeeeeeee yine basladiiiiiii ne zaman biticekkkk daha ne kadar sürecek bu eziyettttttttttttttttttttttt biktim artik biktimmmmmmmmmm allahim al canimida kurtulayimmmmmmmmmmmm

Silam var ya sana bi korum.....

Hadi aştık geçtik bu gece madem durum budur... onu da söyleyeyim...
Ben o salaklığı da yaptım... ciğeri beş para etmez biri için canımdan olmaya kalktım.
Nooldu biliyo musun?
Bi ziyaretime bile gelmedi.

Ha yani ölüp gitsem tam b..k yoluna gitmiş olacaktım.
Kimse ama kimse ama kimse ama KİMSE için bunu düşünme bile.

Olur mu?

olur demicem cnm,,,bende salaklik yaptim bi yil öncesine iki bilegimi kestim...gerisini hatirlamiyorum gözlerimi actigimda hastanedeydim...3 hafta yatmisim yogun bakimda...haberim yok...simdi geriye kalan ise o aptalligimin biraktigi izler...

Ben de yatıyorum kızçeler.. yarın 7'de kalkmam lazım.. bi sürü işim var...

Hayat devam ediyor....

Sizi seviyorum... iyi geceler...

haklısın canım hemde çok haklısın

iyi geceler monam

silam yapma ne olur ya degmez bu adamlara

ben birsey yapmiyorum cnm sen merak etme..iyiiyim ama bunalimdayim asamiyorum bi türlü hic birseyi...
canim daha cok yaniyor yandikca ben bitip gidiyorum...tek carem allahima siginmak...insanlar cok nankör...yapilan verilen emekleri görmezler ama bütün kötülüklerini aklindan cikarmaz yüzüne vurur...

olur demicem cnm,,,bende salaklik yaptim bi yil öncesine iki bilegimi kestim...gerisini hatirlamiyorum gözlerimi actigimda hastanedeydim...3 hafta yatmisim yogun bakimda...haberim yok...simdi geriye kalan ise o aptalligimin biraktigi izler...

canım degermı yaaaaaaaaaaaa
degermı ne olurrrrrrrrrrr
yapmayın boyle kızlarrrrrrrrr
güçlü olun................
hayat çok güzelllllllll

off offffffffffffffffffffff, dalgalandırdınız yine denizi.....ağlaya ağlaya okudum, yalnız olmamak biraz hafifletiyor. neyse, yarın işe gömüleyim biraz rahatlarım. üzülmeyin ya bu kadar kızlar, bakın beni de üzüyorsunuz, belki kaderdir? neyse sustum kelin ilacı olsaymış kendi başına sürermiş.

ben onun gözünün icine bakmaya bile korkuyordummm baskasini görücem diyeeee bu ihtimalin olmayacgini bildigim haldeeeee yinede korkuyordummm...simdi bütün korktuklarim basima geldiiiii

mona monaaa
tam geçmişi okuyordum ki bunu görünce yazayım artık dedim
ben de yaptım yaaaaadelikafadulden
gündüzden içmeye başladım.
onu aradım
sevmiyorum vs. diyor..
sen şimdi başkasına dokunacaksın öyle mi diyorum
bi ilaç atıyorum ağzıma
sen şimdi başkasından cocukta yaparsın diyorum
bi avuç daha içiyorum.
sonuç.. mutfakta yere uzandım.
ölmeyi bekledim.
b.. ortak arkadaşımıza haber vermiş.
o önce aradı sonra geldi hastane moduna geçtik.
annemler duymasın kimse öğrenmesin vs. diye bir sürü çırpınış.
çok şükür bişi olmadı.
ama o günün gecesinde de
"naparsan yap umrumda değilsin. ne halt yersen ye" lafını duydum.
adam nasılsın iyi misin bile demedi ya:)kaydirigubbakcemile3

sıla belki düşüne düşüne hırslandığın için acın artıyor? sen biraz kafanı dağıt aklını başka şeylere yönlendir zaman geçsin, kurs murs, yap birşeyler ya, ayrıntılarıyla düşünme, zaman geçsin şöyle bir uzaktan bak farklı gelir eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…