Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

valla ben ufuk diye birini tanimiyorum baskasi olsa olmazmi:roflol:

ufuk olur ahmet olur mehmet olur kaan olur hüseyın olur ...........sengözlerimebaksanab
o dışarda binlerce var.............
boş ver ..........
salla gitsinnnnnnnnnnnn:içelim:
elmi sallarsın gayrı kuyrukmu yoksa mendılmıı:teytey:
sen neyını sallarsan salla onlar gelırler kaydirigubbakcemile

hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyy:sm_cool:hihoyyyt
gidene baybay gelene hayhayyyyyy:lepi:
evlenene s.......r g.....t denirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:CüvCüv:

evlensinde o zhaman görürürm ben onu pisman olacagindan adim kadar eminim benden baksasi mutlu edemezki onu haha

anam mona döktürüooo yine gece gece:)) ay ben pek sevdim bu hanımkızı:jeyyar: alacam bu kızı abime:jeyyar:

ya şaka bı yana harıka konustun mona..
katılıyorum desteklıyorum ekleyecek hiçbirseyim yoooksırnaşık şey

Bu forumda benim gerçekten ne hissettiğimi, ne halde olduğumu bilen tek bir kişi var... o da kendini biliyor zaten... Benimle hemen hemen aynı şeyleri yaşayan tek bir kişi.

Size yemin ediyorum.... ikimiz de bir çoğunuzun yerinde olmak için bir sürü şey verebilirdik.
Komik ama öyle.
Sizin çektiğiniz düzeyde bir ayrılık aşk acısı çekebilmek için...

İnanın beterin beteri var...
O yüzden lütfen ama lütfen... birazcık da olsa kendinize güvenin... daha neler var önünüzde yaşanacak.

Ve inanın bana...bugün yaşadığınız bunca acı yarın size mutluluk olarak geri dönecek.
Çünkü artık biliyor olacaksınız... neyle nasıl savaşılır biliyor olacaksınız.

NE YAPICAZZ KIZLARR DIK DURUCUZ

KALITEMIZI BOZMICAZZZZZZZ

ELIMIZI TUTUCAZ

MSJ MAIL FILAN YOKKKK

TABI BU HERKESE GECERLI DEGIL .....

dahada sisirmicezzz bu adamlari

kız benımkı evlendı yaaaaaaaaaaaaaa
mutlu demekkı evlendıııııııı
yakında kucagında çocukla görürsemde şaşmam artıkkkkkkkkkkkkkkkk

evli olsun ne fark eder cnmmm icini bilecen iciniiii bilionmu mutlumu mutsuzmuuuu....
nede olsa bazi evlilikler disardan iyi görünür ama icerden felaket cnm

monam yine icimi ferahlatiyorsun bacim ya

Jelicim canımın içi.
Seni çok seviyorum biliyorsun.
Hepinizi seviyorum.
Bilmeniz gereken bir şey var ki... hayatım boyunca kimseye "laf olsun" "mutlu olsun" diye geçici sözler sarfetmedim.
Size de yapmıyorum.

Sadece gerçek olan neyse onu anlatmaya çalışıyorum.
Siz yaşamak zorunda kalmayın diye...
Önden iyi kötü bilin tahmin edin diye...

Yaşadıklarınız kolay demiyorum asla... herkesin acısı kendine büyüktür.. ve yan evde daha büyük acılar yaşayan birisinin yaşadığını bilmek sizi acınızı alıp götürmez.. hayır. Herkesin acısına mutsuzluğuna saygım var, acı acıdır...
Ama daha dik durmanızı, kendinize daha çok güvenmenizi sağlar.

Yarın bir gün aynısı başınıza geldiğinde... ben biliyorum bunu... demenizi sağlar.

İyi ki varsınız ya...

Sizle uğraşmaktan kendimi unutuyorum... :çok üzgünüm: ne kadar ironik di mi?

benım çooook uykum geldıı.. bacılar ben kactım. sabah erken uyancm.. benım yerıme ne ahmet ne hüseyın ne kaan ne ufuk ne rıfkı uyancak faydalarımı olcak sankı bana:roflol:

annem öyle derde hep:roflol:

herkese ii geceler öptmm
kaçtım benpardom uçtumdelikafadulden

sende iyiki varsin bende seni cok seviyorum nasil ablamdan fikir aliyorsam senide kendi ablam gibi görüyorum seni cok seviyorum sen bize lazimsin :1hug: a.s.

Allaha emanet ol aman beeeeee ammmaaan beeeeeeeeeeee ben bittim artııkk bana dönsen deeeeeeeeee :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…