Böcük hoşgeldin şeker
Şimdilik pek gelen yok...Bugünlerde böyle nedense :bbo:
Şimdilik pek gelen yok...Bugünlerde böyle nedense :bbo:
heralde bızım kızlar ayrılık acısına alıstılar gelmıolar hıcdelikafadulden delikafadulden
ya da dunku kılıtlenme olayından sonra herkes korkuo buraya gelmeye:roflol: :roflol: :roflol:
seninkiyle herşey yolunda mı blackcim ?
ne zaman bitio askerlik ?
,,çok şükür yolunda herşey:teytey: :teytey: askerliğe daha çok var 9 ay var daha:çok üzgünüm: ama 2 gun once amelıyat oldu 3 ay ızın verdıler askerlıkten ..sewıneyımmı uzuleyımmı bılemedım
ha şööleee gelin bakiim topiğe
Böcüğüm iyiyim şekerim...Bir hissizlik var üzerimde...
,,
geçmiş olsun canım ; önemli birşey değildir inşallah...
3 ay senin olduğun yerde olacak ama değil mi ?
ebru gelmişsin varmı bir gelişme canım
ebruuuuu ne yaptın sen bugün ?
ikna et tatlım... aslında seninki biraz mavigül gibi olmuş... seviyorsan kaç diyor... ama işte senin de kendince gerekçelerin var...
anlat ona ne çok değer verdiğini ; aile kavramına ne çok önem verdiğini ; onunla güzel bir aile kurmak istediğini ama bunu yaparken kendi ailene arkana dönemeyeceğini ; o zaman kendine ters bir şey yapacağını filan... ama bu kadar zaman ayrı olmanıza rağmen dayandın ; birlikte olarak da dayanalım de...
ama gerçekten işin zor kısmı sana düşüyor...
peki bu çocuğun işi filan nasıl ; hani en kötü ihtimalle ki aslında ben bunu düşünmeni istemiyorum kaçtığında nasıl bir hayat bekleyecek seni ? bu dertleriniz bitecek maddi sıkıntılarla mı boğulacaksınız... düşünsene herşeye rağmen birliktesiniz ama saçma sapan bir nedenden kötü olmasın aranız... var böyle örnekler çünkü...
annenle konuş ; annen mutlaka babanla konuşmuştur ... ya da konuşsun artık gerekçeleri bilin en azından... ona göre tedbir alın... belki şartları babanın istediği hale yaklaştırırsanız o da bir adım atar ... :teselli:
ebrucum şekerim hoşgeldin gözün aydın düzelme varmış :teytey:
çok sevindim valla senin için
ebru şimdi eskiyi okuyodur... sonra hepsine birden cevap verir :))
kızlar meraba
ya ıcım tuhaf msjlstık ıste bılıosunuz
ama gece yatarken msjlascak benden cvp beklıyomuskac dıyo ıste
senı sevıyorum dıyo hep ozur dılıyo
ole hosuma gıdıyokı
cok ozlemısım ondan duymayı ama ne olcak bılmıyorum sankı ben kacmıcam dıcem ve bıtıcek gıbı yanımda ıstıyorum senı dıyo
nasıl ıkna edıcem bılmıyoru ama beklerse olucagını solıcem
hepınız saolun ıyı dıleklerınız ıcın kızlar
dua edın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?