Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

princessim gelmiiişş princess canım nasılsın hşg. senin başka bi hesabın daha varmıydı sanki seni başka bi isimle gördüm gibi

ne bılem ben şimdi dinliyorumda bır aglayamadım...

kızlar acaba kalbımmı katılaştııııı
yada alıştımmı

kızlar düşünsenıze bır zamanlar çok sevdığınız bir insanı unutmaya çalışmak bile ne kadar kötü
hatta unutmuş olmak bile çok kötüüüüüüüü

selamlar..
ya hepimizi sinir vurmuş sanırım,bende ceza aldım..iyi yönde bir gelişme yaşayan arkadaş varmı?

hmmmm demek yaramazlik yapilmis....
sinirlenince olur öyle seyler...
neyse aman diyim kizlar topik kapanmasin....
o laleler icin sinirlenmeye degmez yani....

ben kurtuldum artikin bütün dertlerimdennn bundan böyle kendim icin yasiyorum leynnnnnnnnn:)

sılacım,naber tatlım benim
nasılsın
en son bıraktıüımız yerden bir gelişme oldu mu bakalım?

kızlar iyi geceler herkese, gördüğüm kadarıyla siz kendi grubunuzu kurmuşsunuz, başkasını kabul etmiyorsunuz...

boşuna yazıyor gibi hissettim kendimi, tekrar iyi geceler

kızlar iyi geceler herkese, gördüğüm kadarıyla siz kendi grubunuzu kurmuşsunuz, başkasını kabul etmiyorsunuz...

Tatlım burada bir gruplaşma yok,zaten bir forumda gruplaşma olması mümkün değil

Elbette gelip anlatabilirsin,belki senin konu aralarda kalmış,görülmemiş olabilir

Çünkü bazen günde 50 sayfa atladığımız oluyor

Son düzenleme:

sacmalama canim ya ne grubu....
ne demek baskasini kabul etmiyoruz....
anlat bakem cabuk ben günnükte okumustum zaten ayrildiginizi...
nasil ayrildiniz?

sılacım,naber tatlım benim
nasılsın
en son bıraktıüımız yerden bir gelişme oldu mu bakalım?

en son biraktigin yerden cok sey oldu cnm..evlenme meselesi patladi öyle bi durum yokmus...
bu olayi dogrulayan kuzenimle konusmuyorum...
eski lalecim aradi özür diledi falan filan derken onunlada baglarimi kopardimmm bölece yni sekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…