Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

o jelibon prenses cnm o arkadasimiz dahala ayni üzülüyor bende üzülüyorum
allah hayirlisini versinnn o herseyin iyisini kötüsünü bilir...banada hayirli olani nasip etsin insallah

ya kızlar ebrudan haberiniz var mı
çok merak ediyorum ebruyu

ebruyla sevgılısı görüşüyorlarŞeniz
ama ebrunun korkuları var:uhm:

babası vermeyecek dıye
baban vermesse alır senı kaçırırım dıyorrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile

ahhhhhh ahhhhhhhhhh benımkıde boyle deseydı çoktan bohçamı aldım kaçtıydım

hacer canim sevgi varsa arada bir seyleri cözmek daha kolay olmasi gerekiyor...
yasadiginiz anlasmazliklar asilmiyacak seyler degil belli öyle olsaydi arkadasda kalamazdiniz...
zaman ver biraz kendine dogru mu yanlis mi yaptigini anlarsin zaten....

bugün geldi iki kelime yazdi gitti...
ben ona umudunu kaybetme demistim biliyordum tekrar görüseceklerini...
insallah babasi yumusar ya...

kızlar demlenen varmı,ben soğumaya koydum birazdan bu gece keyif yapcammm :içelim:mona hasta olmasaydı o kesin demlenirdi. princess sen de varmı bu gece :içelim:

hcr canım peki neden bu noktaya geldiniz??Gördüğüm kadarı ile ikiniz de birbirinizi seviyorsunuz...

Offff böylesi de çok zor yaaa...

hacer bende cezalıydım dün.
şimdi okudum da yazdığını..
ne bileyim belli ki o ayrılmak istemiyormuş.
e kararı sen vermişsin. bu kadar kendini yıpratacak bir karar vermenin sebebi ne olabilir ki..

hacer sevgılınde senı sevıyor...........
rahatlatmak için söylemıyorum ama sevıyorsanız problemlerınız aşılır hepppppp

evet işin kötüsü severek ayrılmış olmamız. ben ilişkinin başından beri onun beni sevdiği kadar sevemedim onu, asla iletişim problemi yaşamadık, aksine hayatımda en iyi iletişim kurduğum insan oydu. her şeyimizi birbirimize anlatırdık hem de hiç sansürlemeden. her şeyden önce arkadaştık, sırdaştık biz.

neden ayrılmamız gerektiğine gelince... sevgi ile halledilmeyecek sorunlar vardı. en büyük ve son sorunumuz şu oldu: ben ona işleri çok sıkıştığı için borç para verdim. hem de cebimdeki son parayı ona verdim; çünkü gerçekten çok lazımdı. mesele para meselesi değil zaten, şimdi istese yine son paramı ona veririm. ama ben ona verdiğim para yüzünden 3 hafta beş kuruşsuz kaldım ve o, bu durumu farketmedi. ben hep param var dedim, çünkü borcunun altında ezilsin istemedim.

babam da maddi olarak zor durumda, ama o durumuna rağmen mutfak masrafından kısıp bana para verdi. ben erkek arkadaşımı hep babam yerine koydum, yeri geldi o destek oldu bana. babam o sıkıntıda bana para ayırdı, ama o, benim sıkıntımı farketmedi bile. ben kız olarak başkalarından borç almak zorunda kaldım. ne için? o borcunun altında ezilmesin diye. ama o benim durumumu farketmedi bile...

ben yine söylemedim sıkıntılarımı, ama tavırlarım soğumuştu elbette. nedenini sorup duruyordu, bir gün dayanamadım ve her şeyi anlattım. çok kızdı kendine. ben sana namusum dedim ama seni yarı yolda bıraktım diye çok üzüldü. ağladık ikimiz de. güvenimizi yitirdik.

ayrılmak istediğimi söyledim, çünkü çok kırıldım olanlara. arada anlatmadığım ayrıntılar da var tabi onu geçiyorum. o da hatasını bildiği için ses çıkaramadı. ne desen, ne yapsan haklısın dedi.

ertesi gün ben sınıftan bir arkadaşım ile kampüste bir cafede kahve içtim. arkadaşım erkekti. o arada eski sevgilim aradı, ben de ona arkadaşımla oturduğumu söyledim. erkek olduğunu duyduğu andan itibaren bozuldu. akşamında bana şöyle dedi: "sen benimle beraberken erkek arkadaşlarınla cafelerde oturmazdın" çok kırıldım bu lafa. sanki ben, ayrıldık diye hemen erkeklerle gezmeye başlamışım, o kadar kötü biriymişim gibi, o beni tanımıyormuş gibi düşündüm. halbuki okuldan arkadaşım çok ağır bir rahatsızlık geçiriyor ve ben de ona destek olmak için beraber bir kahve içelim sohbet edelim dedim. bedeli kötü düşünceler oldu.

işte bu bardağı taşıran son nokta oldu. çok kızdım, en sonunda sinir krizi geçirdim anlattığım gibi... çok uzun oldu özür dilerim a.s.

canim bunlar unutulmayacak yada affedilmeyecek seyler degil bence...
iletisimiz cok iyiydi diyorsun arada sevgi var, aileler biliyor...
bunu yakalamak o kadarda kolay degil inan bana...
dedigim gibi zaman ver kendine sende dogruyu yanlisi göreceksindir....

ya kızlar alakasız olcak ama.. teşekkürler noldu silindi mi ya??
hacere teşekkür edicektim edemedim.

bence de affedilmeyecek şeyler yok.
bi zaman ver bakalım kendinede..
düşün yalnız kal.
olmayacağını düşünüyorsan zorlamazsın.
ama bu kadar seviyorsan da barışın bence.. üzmeyin birbirinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…