Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

o bendım canım engelledım ıkı gün gırdı msne ama yok bugün hıc bırsey yapmadı yanı

:a015: çok üzüldüm canım,çok geçmiş olsun..
bu arada alevi sünni meselesi ni sorun eden arkadaşlar var mı çok merak ettim..
peygamber efendimize bile kuran dan özel ayet indirilmiştir.herkesin inancı kendini bağlar..öbür tarafta kimse kimseye kefil olamayacak,herkes yaptığı ile o köprüden gececek..ben inançlarla insanların yargılanmasını son derece yanlış buluyorum.. hem bu mezhep farklılığıdır.. yani inancımız bir ama inançlarımızı tatbik etme şeklimiz farklılaşmıştır.. lütfen böyle yobazlıklar olmasın, insanlara dinden,cinsiyetten ve etiketler önce saf insan gözüyle bakarsak zaten çoğu şey hallolmuş olacaktır.

NOT: böyle bir sorunu olan arkadaş var zannederek bunu yazdım..herkese saygım sonsuz,kendi açımı iletmek istedim,çünkü bu cahilliklere tahammülüm sıfır ..

öpüyorummm herkesiiia.s.a.s.

biliyorum, biri bunları yazsa, ben okusam ben de barışın affedilmeyecek bir şey yok derdim.

ama içinde olunca öyle diyemiyor insan işte... 1 sene boyunca her şeyimizi paylaştık biz, ama hep onu uzaklaştıran bir şeyler oldu içimde, hep onu en çok sevdiğim anda bile mantığım onu uzaklaştırmak istedi. halledilmeyecek şeyler var, sevginin karın doyurmadığını, tek başına yetmediğini biliyorum. bile bile lades demek istemiyorum, çok kırıldık ikimiz de. inanın ne olacak bilmiyorum ama bu sefer tamamen bitti sanırım. artık sağlığımdan oluyorum senağlama

hacer anladığım kadarıyla çok buyuk problemler degıl...
ama erkek işte kıbarlıktan fedakarlıktan anlamazlar malesef
sen ınce ruhlusun ama adı ustunde erkek

erkekle oturman meselesıne gelınce kıskançlık krızlerıne gırmış işte...
ama inşallah durumunuz düzelir canım

ay çok sevindim ya
inş babası da yumuşar canım benim o da çok üzülüyordu
allahım biz kavuşamadık inş ebrucum kavuşur sevdiğiyle :ecrin_bebek:

hacer canim neden aci cektiriyorsun peki kendine...
inan bana sagligindan olmana degecek hic birsey yok ortada...
hatta hep derler ya ilerde bunlari hatirlayip güleceksin diye iste aynen öyle...
her ayriligin ilk bir kac ayi böyle olur...
ama zamanla alisiyor insan aci cekerek olsada hergün biraz daha iyiye giderek unutuyor bile hatta...

biliyorum canım, beni üzen bitmesi değil, haketmediğim şeyler yaşamak. beni en iyi tanıdığını düşündüğüm insandan benle alakası olmayan şeyler duymak... ben haksızlığa gelemem... geçirdiğim sinir krizi zaten istemsiz oldu, bir anda ağlamaya başladım ve sonra devamı geldi, nefesim kesildi falan filan. Ben aslında çok güçlü, gamsız bir kızdım. Ama bazen hassas oluyor insan işte. Güleceğim bugünlere ben de biliyorum. Tabi bu günler çabucak geçerse ...

kapattım ışığımı,televizyonumu aldım bilgisayarı yatağın üstüne oturdum bi elimde de:içelim: ve mısırım değmeyin keyfime vallaaaaa,bu arada princess'im kusura bakma :içelim:

ne kadar güclü olursan ol birgün hic beklemedigin bir anda bu yasadiklarin patlak verirdi zaten....
aglama krizleri, bagirip cagirmak, kendine acimak, bütün olumsuzluklarin seni buldugunu düsünmek, ah etmek yüreginden koparcasina, herseyin ne kadar anlamsiz oldugunu düsünmek ve hayatdan vazgecmek......
iste bütün bunlari yasatiyor insana ayrilik acisi... ben hepsini yasadim iliklerime hissederek hemde....
ama hepsini yasarken bir an bile ondan vazgecmedim biraz bile eksilmedim sevgim....

ay az kaldı bende şutlancam valla, konuya gireyim bari,bugün ben benimkinin engelini kaldırdım daha doğrusu dünde engelli değildi, o benim engelimi kaldırmamış hala,ama silmemiş engeli bitürlü kaldırmadı,orda olduunu biliorm yazdım iletime ama gene açmadı engeli bende engelledim bu sefer..

Sen niye rahat durmuyorsun bakiim :mymeka:

beraberiz tekrar...
ve ben cok mutluyum....
yaptigi her hatayi unutabilirim ama onu, onun yüregimdeki sevgisini asla unutamam....

yaa ne bilim egedenizimmmm bunun adına boşluk diyolar galibaaa bi boşluk var içimde, dolmayı bekleyen ama hiç dolmayan ve dolamayan, bu boşluk herşeyi yaptırıyo insana

bu gece bende sizdenim kızlar jelibon,princess ege denizii,ne güzel yarın iş yok rahat rahat burdayım artık

umarim canim...
allah herkesin gönlüne göre ve hayirlisi versin.... :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…