kizlar ben cok cok cok kötüyüm size anlatmak istiyorum
kizlar ben cok cok cok kötüyüm size anlatmak istiyorum
dün gece burdaydim sonra bi ara googlede onunla ilgili biseyler arim dedim ve baktim
sonrada biseyler buldum
önce girdim öylesine o degildir diye baktim o resmini koymus bir arkadaslik sitesine üye olmus görür görmez elim ayagim titredi
ben halen beni seviyor diye düsünürken dönecek elbet seviyor diye düsünürken msnden bile silemezken
o yeni arayislar icinde
galiba yeni üye olmus görünmüyor cünkü önceden yoktu daha öncede bakmistim
zaten facebook filan öyle yerde yoktu hic bi zaman bende hic olmadim
henüz o sitede hic arkadasi yok ne kiz ne erkek
ben cok kötüyüm
oraya üye olup onu oyuna getirmek istiyorum su an bile elim titriyor dün sabaha kadar uyuyamadim önüme geldi hem profil sayfasi cok fenayim anlatamiyorum bile
jeli canim benim bi sakin ol...
bak hic arkadasi yok diyorsun...
belki meraktan üye olmustur...
dün gece burdaydim sonra bi ara googlede onunla ilgili biseyler arim dedim ve baktim
sonrada biseyler buldum
önce girdim öylesine o degildir diye baktim o resmini koymus bir arkadaslik sitesine üye olmus görür görmez elim ayagim titredi
ben halen beni seviyor diye düsünürken dönecek elbet seviyor diye düsünürken msnden bile silemezken
o yeni arayislar icinde
galiba yeni üye olmus görünmüyor cünkü önceden yoktu daha öncede bakmistim
zaten facebook filan öyle yerde yoktu hic bi zaman bende hic olmadim
henüz o sitede hic arkadasi yok ne kiz ne erkek
ben cok kötüyüm
oraya üye olup onu oyuna getirmek istiyorum su an bile elim titriyor dün sabaha kadar uyuyamadim önüme geldi hem profil sayfasi cok fenayim anlatamiyorum bile
ay topic neselendi sonunda ya.... :teytey:
ebrummm canim inan bundan sonra herseyin cok güzel olucagina inan....
birlikte birbirinizden destek alarak herseyin üstesinden gelirsiniz...
sincik anlat bakem nasil oldu, neler oldu....
aaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyy:lepi: ebrucum barısma asamasında oldugunu bılıodum ama dewam kararı aldıgınızı bılmıodum super bı haber:lepi: ama korkaman normal tabı.bende barıstıgımızda korkuodum ama sonra korkunu alıo aşkına.s a.s
arkadaslik sitesi
canim benim
tmm anlatıyorum
yıne msn nımı degısmıstı ıletımı yanı
bende burda sızlere anlatım
msj attım ona senmı benı hep sevdın sevıcen sen sevene yakısmayan seyler yaptın dedım basladı ıste
hep ozur dıledı
senı sevıyrotum benım ol karım ol ıstıtorum dedı
sen uzulme benı unut dıye cıktım hayatından ama 5ay senın ıcın sabtettım dedı
bsladık sıte babanı ıkna et dıyo once gel dedı ama benı kandıramadı
sımdı baaklım beklıtorz olmazsa gelıp alcam sana sormıvam dıyo
arkadaslik sitesi
canim benim
bence hiç o oyunlara girme jeli... sonuçta seni seviyorum dese de kafası karışık...
şimid sen başka bir kız gibi onla ilgilensen erkek bu fırsat kaçırmaz... hepsi aynı işte... içinde suçluluk belki olur belki olmaz...
sonra sen " işte sen busun" dediğin de ne yaşayacksın bir düşün ?
bugününden farklı mı olacak... bu sefer tüm köprüler yıkılmış olacak ; geri dönüşü olmayacak... üstelik ona üste çıkma fırsatı vermiş olacaksın...
sakın jelim sakın...
üyelik tarihi görünmüyor mu ? sadece arkadaşlık sitesi mi ? mesela benim üye olduğum bir müzik sitesi var ; tabii arkadaşlık filan da var ... ama ben hepsini reddediyorum ; amacım müzik dinlemek çünkü... iyice bir baksan diyorum...
ama nolur yanlış birşey yapma ... :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?