Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

oraya üye olup onu oyuna getirmek istiyorum cok kötüyüm resmen yikildim

halen beni sevdigini düsünüyordum ne cabuk ya ne cabuk arkadas sitesine üye olmus

Ben onu bi arkadaşlayacağım şimdi...:mymeka:

Yahu ne oluyor bunlara allahallah

Aptal baytar ne olacak klava:

sakin olun bakıım ... sengözlerimebaksanab

ya jelibonum sakın yapmaaa... eşşeğin aklına karpuz kabuğu da getirme bence...
hiç gerek yok böyle şeylere... senin acın sana yetiyor zaten... lütfen akıllı ; mantıklı ol azcık :mymeka:

her gün dua ederdim iyi olucak hersey diye seviyor derdim nasil birden degisti nasil ya beni silmis megersem yeni arayislar icindeymis ne kadar saf ve aptalmisim kendimi cok kötü hissediyorumm

daha dört gün önce konustum kötüyüm filan diyordu kimseyi istemiyordu ne olur msnden silme beni diyordu

hata aglamisti kamerada

ebrucum insallah hersey istedigin gibi olur canim benim....

jeli canim sende sakin üye olup oyun felan yapma degmez cünkü yine üzülen sen olacaksin....

hayir o zaman ben üste olmazmiyim iste sen meger buymussun demek isterdim ya bilmiyorum su an cok kötüyüm bu yanindami kalicak

su an bile elim titriyor

ne yapicagimi bilmiyorum
aksama abimler türkiyeden gelicek ben sadece odamda aglamak istiyorum

tamam o zaman sadece odanda ağla canım...
başka şeyler yapmak daha çok acıtacak canını...

bitti mi ; bu yaptıkları seni çok mu incitti ? o zaman sen de içinde bitirme yollarını ara...bu yolları da az çok öğrendin bizlerden değil mi ; sakın öğrenmedim deme...

hoş tekrar anlatırız o zaman...

uzak duracaksın ondan ; onla olan tüm iletişimini keseceksin...

ya inan ben seni bilgisayar başında başka bir kimlikle onunla konuşurken düşünemiyorum... gördüğüm manzara kendini hırpalayarak ağlayan bir kız çünkü ; içi acıyarak sevdiğini içinden söke söke ; içini parçalaya parçalaya atmaya çalışan bir kız...

buna gerek var mı ? sana yazık değil mi ? yapma jelim sakın... kendin için yapma...

simdi canim dahada aciyor

artik cikis yolumda yok baska birileri giricek aramiza o artik arkadaslik sitesine üye olmus artik onu kaybettim oda beni

bitti umut

herseyim bitti

bende bittim

canım bu erkekler boyleler sen sakın baska bırı olarak cıkma karsısına...
sonunda uzulen yıne sen olursun...ayrıca sen karsısına cıksan ne olucak kı..coktan bır kızla bıle konusuyordur bıle....
ha can sıkıntısından yapıyorsa kı...oyle oldugunu sanmam...
sıkıntısını gecırecek okadar cok sey varken..neden arkadaslık sıtesını tercıh ettıyse artık...
bırde resmını koymuşş...bay akıllı...
jeli canım uzulmeyeceksın ve karsısına baska kımlıklede cıkma canım...ınankı o bu durumu kullanır ve kendısını aklar paklar...
belkı gecıcı bır durumdur bılemem ama sakın uzulme ...

hayir o zaman ben üste olmazmiyim iste sen meger buymussun demek isterdim ya bilmiyorum su an cok kötüyüm bu yanindami kalicak

jeliiii ; sizin aranızda kıskançlık sorun olmamışmıydı ???
bu adam sana diyecek ki "işte sen de busun ; bana hiç güvenmedin ; sevgime güvenmedin ; ben bir boşlukla üye oldum buraya ; ama sen hep içimdeydin vs... ama boşunaymış"

buna benzer cümleler duyacaksın ; şimdiden hazır ol...

hem yaptığı yanına kalsın güzelim ; senin canın çok daha fazla yanmasın yeter ki...
ya cidden düşün o zaman hissedeceklerini ; lütfen düşün ...

rahatlayacaksın bir süre ; ohh ağzının payını verdim diyeceksin...
sonra ne olacak ?

şu halinden 1 adım ileri mi gideceksin... açıkçası ben sanmıyorum... :1no2:

jeli ya bu kadar basit degil hersey....
arkadas sitesine üye olmus diye hersey bittide ne demek....
dur bakalim bi takip et arkadas ekliyecekmi...
diyorum ya bos bir aninda üye olmus olabilir...
belki bir daha hic girmeyecek o site....
sevgisini bir site üye olmasiyla ölcme be canim...

henüz hic bir arkadasi görünmüyr galiba cok yeni

hic bir kiz yok hic kimse yok ne yazan ne bisey

kizlar son bir senenin en kötü gününü yasiyorum yani bittiginde bile bu kadar maf olmadim

bence sakın yapma ha yuzune demısın sen buymuşsun dıye ha sıtede gormusun...sonucta ..o sıteye uye olmus dımı...
bence gorecegını gormusun canım...
belkı agır gelıyordur dedıklerım ama ınan kı bır dost gıbı soyluyorum...
uzulme ve uzaklasmaya bak..o sana gelsın yuzu varsa tabııııııı..........:m
ymeka:

hımmm super bı haber demekkı senı cok sewıomus unutamamıs canıma.s

ebrucum insallah hersey istedigin gibi olur canim benim....

jeli canim sende sakin üye olup oyun felan yapma degmez cünkü yine üzülen sen olacaksin....

saolun kızlar dua edın onu cok sevıyoum
onsuz olmuyo
hepınızden allah razı olsun
herkezın hersey gonlunce olsun

jelısende uzule emı hersey olacagına varıyo

ama sunuda soyleyım bıraz takıpcı ol uzaktan bak neler yapıcak ama sen karsısına cıkma sakın...
ne yaparsa ona gore karar alırsın...
belkıde 3 5 gun sonrada sıtedın cıkış yapada bılır..olur ya vıcdanı fılan tıtrer...

Jeli.... üzgünüm... gerçekten... ama sana hiç şaşırmadım desem?

Aç gözünü artık, gözünü seveyim aç artık...

Jeli.... üzgünüm... gerçekten... ama sana hiç şaşırmadım desem?

Aç gözünü artık, gözünü seveyim aç artık...

aynen katılıyorum...
ne uzulmenı ıstıyorum ..zaten yapmıs yapacagını dıyorum....
ama uzulmemen ıcınde bekle gor dıyorum..yınede ac gozunu jeli canım....
her ne sebeb olursa olsun oyalanmak yada can sıkıntısı ıcın bu tarz sıteye uyede olunmaz canım...

cok aci cekiyorumm

sabaha kadar uyku girmedi gözüme kabus gibiydi

icimde kocaman bir yara var kaniyor

maf etti beni

tamam o zaman; madem bitti ; bu son gece olsun uykusuz kaldığın; kabuslar gördüğün...
madem bitti ; acın da bitsin seni mahveden...

gel bizim gibi çek şu acıyı paşa paşa... jeli yeter artık yaaa... madem umudun ; herşeyin bitti tükendi ; yeter yaa gözyaşların da tükensin artık... kendine yaptığın şeye bir bak ; toparlan artık :mymeka:

monanın kızçeleri ben geldmmm bi markete gittim geldim şampuan falan aldım kendime,kızlar ben dün yaramaslık yaptım uyudunmu die sabahın 3.23ünde mesaj attım ama çok alkollüydüm,sabah cevap yazdı yoldan geldim diye,biraz msjlaştık sildinmi beni msn.den dedim yoo dedi bende sen silmediğin bendende silinememiş galiba falan dedim, annesini acile götürmüş üşütmüş annesi,acildeymiş,biraz mesajlaştık dalga falan geçtik biraz. ne bilim aramız vasat yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…