oraya üye olup onu oyuna getirmek istiyorum cok kötüyüm resmen yikildim
halen beni sevdigini düsünüyordum ne cabuk ya ne cabuk arkadas sitesine üye olmus
Ben onu bi arkadaşlayacağım şimdi...:mymeka:
Yahu ne oluyor bunlara allahallah
Aptal baytar ne olacakklava:
bence hiç o oyunlara girme jeli... sonuçta seni seviyorum dese de kafası karışık...
şimid sen başka bir kız gibi onla ilgilensen erkek bu fırsat kaçırmaz... hepsi aynı işte... içinde suçluluk belki olur belki olmaz...
sonra sen " işte sen busun" dediğin de ne yaşayacksın bir düşün ?
bugününden farklı mı olacak... bu sefer tüm köprüler yıkılmış olacak ; geri dönüşü olmayacak... üstelik ona üste çıkma fırsatı vermiş olacaksın...
sakın jelim sakın...
üyelik tarihi görünmüyor mu ? sadece arkadaşlık sitesi mi ? mesela benim üye olduğum bir müzik sitesi var ; tabii arkadaşlık filan da var ... ama ben hepsini reddediyorum ; amacım müzik dinlemek çünkü... iyice bir baksan diyorum...
ama nolur yanlış birşey yapma ... :teselli:
su an bile elim titriyor
ne yapicagimi bilmiyorum
aksama abimler türkiyeden gelicek ben sadece odamda aglamak istiyorum
hayir o zaman ben üste olmazmiyim iste sen meger buymussun demek isterdim ya bilmiyorum su an cok kötüyüm bu yanindami kalicak
hayir o zaman ben üste olmazmiyim iste sen meger buymussun demek isterdim ya bilmiyorum su an cok kötüyüm bu yanindami kalicak
hımmm super bı haber demekkı senı cok sewıomus unutamamıs canıma.s
ebrucum insallah hersey istedigin gibi olur canim benim....
jeli canim sende sakin üye olup oyun felan yapma degmez cünkü yine üzülen sen olacaksin....
Jeli.... üzgünüm... gerçekten... ama sana hiç şaşırmadım desem?
Aç gözünü artık, gözünü seveyim aç artık...
cok aci cekiyorumm
sabaha kadar uyku girmedi gözüme kabus gibiydi
icimde kocaman bir yara var kaniyor
maf etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?