Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Tatlım haklısın anlıyorum seni ama nolur kendini yıpratma o aptal baytar yüzünden...

ay kızlar yaa her şakanın altında gerçek payı vardır dimi bana kızcaksınız şimdide bazı mesajları kafama takıldı ama biliosunuz münasebetsizliği ve dalga geçmeyi çok seviyo

Biliyor musunuz böyle arkadaşlık sitelerine üye olanlara üzülüyorum ben.
Düşünsenize o kadar kendilerine güvensiz insanlar oluyorlar ki gerçek hayatta adam gibi yaşamak varken sanal olanda kaçak güreşmeyi tercih edebiliyorlar.
Şahsen (kendi adıma konuşuyorum) buna rağbet edebilecek potansiyelde bir insanla beraber olmayı da tercih etmezdim.
Hele ki daha sevgilisinden ayrılmış 3 gün olmuş, bi soluklan di mi?
Adam dediğin biraz gururlu olur, kararlı olur, sözünün eri olur... fingirdemez öyle.

Onun için tek bir dakikanı bile harcaman sana lüks artık Jeli.

Biliyorum içini çok acıtıyor bu sözlerim ama mata hari olduğumdan kelli sana bunları da söylemek zorunda hissediyorum kendimi. Seni, hepinizi kardeş gördüğüm için artık... lütfen şu gerçeği bi gör artık.

Haa yok ben illa zayıf bir insan olacağım, bana layık olmayanı kendime reva göreceğim, kendi hayatımdan hiç değmeyecek bir insan için habire fedakarlık yapacağım, kendime acıyacağım, mahvedeceğim diyorsan... o zaman değil biz hiç kimse sana yardım edemez.

cok zoruma gidiyor yaa böyle birakilmak sonra hemen yeni arayislar icinde girmesi cok dokundu bana

anlayin beni

anlıyoruz tatlım seni... ama sen de bizi anla nolurr ... bak geçecek adın gibi biliyorsun... hep beraber öğrendik değil mi ; neden kendini hırpalamak için bu kadar inat ediyorsun; ben bunu anlayamıyorum :sm_confused:

ben kendime üzülüyorum kizlar

yani kafamdaki hayal ettigim adam vardi

o yok oldu

ben bir seneme yaniyorumm
böyle bir insana verdim

nasil böyle oldu aklim almiyor neyse tam anlatamiyorumm

yani kendime aciyorum

jelicim bak ben eski benimkini hani buraya asıl üye olmama sebep olan kişiyi çookk kötü bi sitede yakaladım,hem de nasıl bi siteydi tahmin et artık,rumuzunu biliyodum yakaladım.hemen o sayfayı kopyaladım maile ekledim ve işte sen busun diye bi mail attım ve saydırdım, sonra nasıl sinirlendi biliyomusun o kavgadan sonra işte biz bidaha iflah olmadık, bütün gün beni aradı açmadım akşamın 11inde cebime bi mesaj,birileri benim adımı kullanarak bi iş çeviriyo ama bunu yapanın yanına bırakmam,sende ayağını denk al ne ara ne de mesj at benim için bi hiçsin...bu kavga sonun başlangıcı oldu....güya o değilmiş oraya üye olan, ama doğum tarihinden tut herşeyi uyuyordu hala da ısrarla o kişi ben değilim der.ama işte o sözler ilişkiyi en derin yaralayan sözler oldu bidahada zaten düştüğümüz yerden kalkamadık,bitti..... bu hale geldi...

ay kızlar yaa her şakanın altında gerçek payı vardır dimi bana kızcaksınız şimdide bazı mesajları kafama takıldı ama biliosunuz münasebetsizliği ve dalga geçmeyi çok seviyo

Kız 006, dün gece kambersiz düğün yapmışın :)

Ayrıca bu konuyla ilgili fikrimi biliyorsun... daha ne diyim.
Sana da Jeliye yaptığımın aynısı yapıp mata hari gibi atlayacağım... ne olacak biliyor musun?

Yine canın yanacak, yine moralin bozulacak, yine ağlayacaksın...
Sen de bunu çok iyi biliyosun...

Başka sözüm yok hakim bey.. tanık sizindir...:)

kıralım kalemleri bence...

ben kendime üzülüyorum kizlar

yani kafamdaki hayal ettigim adam vardi

o yok oldu

ben bir seneme yaniyorumm
böyle bir insana verdim

nasil böyle oldu aklim almiyor neyse tam anlatamiyorumm

yani kendime aciyorum

kendine de üzülme canım ; bilemezdin çünkü... yaşadın ; öğrendin ; tecrübe edindin...
bundan ders çıkararak yaşayacaksın artık bu güzel yanı...

ama sakın oyunla filan uğraşma... tekrar söylüyorum bu sadece canının çok daha fazla yakacak... :1no2:

off kizlar ya bana kizmayin yüregim aciyor incindim iste

utansin pislik hemen arayis icine grimis artik umudum yok oldu

ben ona cok fazlayim

girsin profil olustursun oraya buraya

BAK BUNU HIC DÜSÜNMDIM KOPYALAYAIP ISTE SEN BUSUN DEMEK YANLIZ ILGIN OLAN DAHA HIC ARKADAS HIC KIMSE YOK LISTESINDE

ISTE ARADIGI CINSIYET KADIN

IYI VAKIT GECIRMEK ARKASLIKLAR KURMAK

HAYATAN ZEVK ALMAYA BAKARIMMMM

VE DÜRÜST INSANLAR TERCIHIM

BANA KIMSEYI ISTEMIYORUM KÖTÜYÜM DIYORDU senağlama

diyoduki deli olcam nasıl buldu nerden buldu,şok oldum diyodu arkadaşıma

Beter olsun...beeeeeep...(anladınız siz onu)

Ona benzer bir yerde de ben yakaladım...Yok ben yapmadım da yok bilmem ne de yok yapanı buldurdum dava açılacak da...teyyyy teyyyy

inanmıorum yaaaa bu erkekler niye böle niye yalancılarrklava: klava:

ben dedimki ona mailde sen böle mutlu olcağınımı sanıyosun yazıklar olsun burda bulduklarından bana vakit kalmıyo demekki,işte sen busun dedim,zavallısın falan dedim, ama varya kan beynime sıçramıştı yani bide görseydiniz yazdıklarını falan hepten çıldırdım.demek hepsi biyerlere üyeler demek hepsi yapıyo ama ordan bulduklarından ne hayır gelirki, ne arıyolar yani ben anlamıyorum tertemiz kızlar varken yanlarında daha ne istiyolar seviyoruz da nedir aradıkları bi bilsemmm daha neyi arıyolar bizler varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…