cok zoruma gidiyor yaa böyle birakilmak sonra hemen yeni arayislar icinde girmesi cok dokundu bana
anlayin beni
ay kızlar yaa her şakanın altında gerçek payı vardır dimi bana kızcaksınız şimdide bazı mesajları kafama takıldı ama biliosunuz münasebetsizliği ve dalga geçmeyi çok seviyo
Kız 006, dün gece kambersiz düğün yapmışın :)
Ayrıca bu konuyla ilgili fikrimi biliyorsun... daha ne diyim.
Sana da Jeliye yaptığımın aynısı yapıp mata hari gibi atlayacağım... ne olacak biliyor musun?
Yine canın yanacak, yine moralin bozulacak, yine ağlayacaksın...
Sen de bunu çok iyi biliyosun...
Başka sözüm yok hakim bey.. tanık sizindir...:)
ben bir seneme yaniyorumm
böyle bir insana verdim
ben kendime üzülüyorum kizlar
yani kafamdaki hayal ettigim adam vardi
o yok oldu
ben bir seneme yaniyorumm
böyle bir insana verdim
nasil böyle oldu aklim almiyor neyse tam anlatamiyorumm
yani kendime aciyorum
jelicim bak ben eski benimkini hani buraya asıl üye olmama sebep olan kişiyi çookk kötü bi sitede yakaladım,hem de nasıl bi siteydi tahmin et artık,rumuzunu biliyodum yakaladım.hemen o sayfayı kopyaladım maile ekledim ve işte sen busun diye bi mail attım ve saydırdım, sonra nasıl sinirlendi biliyomusun o kavgadan sonra işte biz bidaha iflah olmadık, bütün gün beni aradı açmadım akşamın 11inde cebime bi mesaj,birileri benim adımı kullanarak bi iş çeviriyo ama bunu yapanın yanına bırakmam,sende ayağını denk al ne ara ne de mesj at benim için bi hiçsin...bu kavga sonun başlangıcı oldu....güya o değilmiş oraya üye olan, ama doğum tarihinden tut herşeyi uyuyordu hala da ısrarla o kişi ben değilim der.ama işte o sözler ilişkiyi en derin yaralayan sözler oldu bidahada zaten düştüğümüz yerden kalkamadık,bitti..... bu hale geldi...
jelicim bak ben eski benimkini hani buraya asıl üye olmama sebep olan kişiyi çookk kötü bi sitede yakaladım,hem de nasıl bi siteydi tahmin et artık,rumuzunu biliyodum yakaladım.hemen o sayfayı kopyaladım maile ekledim ve işte sen busun diye bi mail attım ve saydırdım, sonra nasıl sinirlendi biliyomusun o kavgadan sonra işte biz bidaha iflah olmadık, bütün gün beni aradı açmadım akşamın 11inde cebime bi mesaj,birileri benim adımı kullanarak bi iş çeviriyo ama bunu yapanın yanına bırakmam,sende ayağını denk al ne ara ne de mesj at benim için bi hiçsin...bu kavga sonun başlangıcı oldu....güya o değilmiş oraya üye olan, ama doğum tarihinden tut herşeyi uyuyordu hala da ısrarla o kişi ben değilim der.ama işte o sözler ilişkiyi en derin yaralayan sözler oldu bidahada zaten düştüğümüz yerden kalkamadık,bitti..... bu hale geldi...
diyoduki deli olcam nasıl buldu nerden buldu,şok oldum diyodu arkadaşıma
BAK BUNU HIC DÜSÜNMDIM KOPYALAYAIP ISTE SEN BUSUN DEMEK YANLIZ ILGIN OLAN DAHA HIC ARKADAS HIC KIMSE YOK LISTESINDE
ISTE ARADIGI CINSIYET KADIN
IYI VAKIT GECIRMEK ARKASLIKLAR KURMAK
HAYATAN ZEVK ALMAYA BAKARIMMMM
VE DÜRÜST INSANLAR TERCIHIM
BANA KIMSEYI ISTEMIYORUM KÖTÜYÜM DIYORDU senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?