Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ii de böle bişi yokki kızlar ben onu sürekli arayıp mesaj atan biri değilimki neden ben şimdi bu hale sokuldum ben onu merak ediyorum. ona ş...siz dedim ya onu hazmedemiyor bitürlü

evet siliyorum gururuma dokundu yaaa senağlama ben gururuma çok düşkün biriyim asla bi erkeğe bunu düşündürtcek bişi yapmadım şimdiye kadar,bu beni üzüyor zaten...

valla blackcim ; prenses o kadar iyi niyetli ki bu mesajları şaka olarak düşünüyor...

prensesim hadi sen de aç gözünü de göster şu çocuğa senin kim olduğunu...
daha doğrusu artık yapma hiçbir şey :jeyyar:

ararsada bi süre geçince msn.de falan göremeyince nerelerdesin aramıyosun tarzında msj atarsa diyimmi benden kurtulamıyomuşsun işte kurtuldun tarzında bişi mi diyim kızlar

o zaman nie cevap verio mesajlarıma cevap vermesin nie tamamen silmiyo msn.den silsin o zaman arama beni desin kaldıki aradığım falan yok böle olduğu halde bu konuma koyulmam beni üzdü

ararsada bi süre geçince msn.de falan göremeyince nerelerdesin aramıyosun tarzında msj atarsa diyimmi benden kurtulamıyomuşsun işte kurtuldun tarzında bişi mi diyim kızlar

yaa ben bu mesajı okumadım farzediyorum... :1closedeyes:

evet kızlar sildim.... :tomato:

çok şükür ama geri eklemek filan yok ... :mymeka:

o zaman nie cevap verio mesajlarıma cevap vermesin nie tamamen silmiyo msn.den silsin o zaman arama beni desin kaldıki aradığım falan yok böle olduğu halde bu konuma koyulmam beni üzdü

çünkü o bir ERKEK ve ego tatminine ihtiyacı var ... budur canım ; başka açıklamaya gerek yok...:1no2:

yaa ben bu mesajı okumadım farzediyorum... :1closedeyes:

ama bu soruyu sorarken ciddiydim canım,yarın öbürgün mesaj atabilir msn.de falan göremeyince,nerelerdesin diye yapmadığı şey değil bi bahaneyle mesaj atabilir o zaman bugünkü mesajların cevabını vereyimmi anlamında sordum bunu

eğer öyle bir mesaj yazarsan şu anlama gelir : ben seni hala önemsiyorum, söylediğin söz hala aklımda ve canımı sıkmaya devam ediyor

ama sessiz kalır, bir şey söylemezsen hem kendi kendini yer, hem de senden cevap alamadığı için sinir olur :lepi:

sen niye sildin bu çocuğu ?

evet canım haklısın bu konuda.cevap vermiyim diyosunuz mesajına yani.bu gece mesaj atabilir ama annesi hastaymışda bende hbr ver annenin durumunu demiştim annesinin durumu ile ilgili falan bişi yazarsa gene cvap vermiyimmi

aynen katılıyorum...

sen ona ders vermek için mi sildin ?
cevap : hayır ... hayatında böyle birine gerek olmadığından ; hatta hayatında böyle birinin olmaması gerektiğinden... sen hayatından çıkartmalısın onu...

o zaman soruna cevabım ;

öyle bir mesaj atarsa ; sakın ama sakın cevap verme... vereceğin en güzel cevap budur... böylelikle onun senin hakkında düşündüğü gibi senin peşinde dolandığın ; her fırsatta ona karşılık verdiğin imajı silebilirsin...

evet canım haklısın bu konuda.cevap vermiyim diyosunuz mesajına yani.bu gece mesaj atabilir ama annesi hastaymışda bende hbr ver annenin durumunu demiştim annesinin durumu ile ilgili falan bişi yazarsa gene cvap vermiyimmi

HAYIR... HAYIR... HAYIR...

YA ÇIKAR ŞU ADAMI HAYATINDAN...

bak nettebüyük harf bağırmaktır... ben cidden çığlık çığlığa cevap yazıyorum sana laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…