- 27 Ekim 2008
- 5.989
- 2.460
- 723
prensesım bana kızma ama cok sınır ettı senınkının yazdıgı seylerkötükedihüso ne demek bana bı sekılde ulasıosun asıksın bana ne yapsamda arıosun falankötükedihüso vermedınmı agzının payınıkötükedihüso
evet siliyorum gururuma dokundu yaaa senağlama
ne demek siliyorum yaaa... :mymeka:
senin bize yazman gereken şu
" evet kızlar sildim..."
ararsada bi süre geçince msn.de falan göremeyince nerelerdesin aramıyosun tarzında msj atarsa diyimmi benden kurtulamıyomuşsun işte kurtuldun tarzında bişi mi diyim kızlar
evet kızlar sildim.... :tomato:
o zaman nie cevap verio mesajlarıma cevap vermesin nie tamamen silmiyo msn.den silsin o zaman arama beni desin kaldıki aradığım falan yok böle olduğu halde bu konuma koyulmam beni üzdü
yaa ben bu mesajı okumadım farzediyorum... :1closedeyes:
selam kızlarrrrr
nasılsnız bakayımm
erinmesem önceki sayfaları okumaya gidiyorumm
kızlar grip olmuşum çk fenaaaaaaaa
döncem size
ama bu soruyu sorarken ciddiydim canım,yarın öbürgün mesaj atabilir msn.de falan göremeyince,nerelerdesin diye yapmadığı şey değil bi bahaneyle mesaj atabilir o zaman bugünkü mesajların cevabını vereyimmi anlamında sordum bunu
eğer öyle bir mesaj yazarsan şu anlama gelir : ben seni hala önemsiyorum, söylediğin söz hala aklımda ve canımı sıkmaya devam ediyor
ama sessiz kalır, bir şey söylemezsen hem kendi kendini yer, hem de senden cevap alamadığı için sinir olur :lepi:
eğer öyle bir mesaj yazarsan şu anlama gelir : ben seni hala önemsiyorum, söylediğin söz hala aklımda ve canımı sıkmaya devam ediyor
ama sessiz kalır, bir şey söylemezsen hem kendi kendini yer, hem de senden cevap alamadığı için sinir olur :lepi:
sen niye sildin bu çocuğu ?
evet canım haklısın bu konuda.cevap vermiyim diyosunuz mesajına yani.bu gece mesaj atabilir ama annesi hastaymışda bende hbr ver annenin durumunu demiştim annesinin durumu ile ilgili falan bişi yazarsa gene cvap vermiyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?