Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ama ahimi alacak benim allahindan bulsun ben onu tertemiz sevdim benim ahimi aldi yani

cok safmisim yirmibes yasima geldim cok aptalmisim cok safmisim halen cocuk gibiyiim halen umut ediyordum salak gibi

ama artik umudum yok

ewet canım haklısın benım lısedekı erkek arkADASIMIda bı sıtede yakalamıstım yok o ben dıılım demıstı yemınler etmıstı:roflol: sımdı hatırladıkca guluorum bende ınanmıstım o olmadıgına:roflol: boyu kılosu cep telı bıle aynıydı:roflol:benım askım sucsuz dıe affetmıstım onu:roflol: :roflol:

ya tamamda böle bizi harcıyolar bi kalemdeee ben buna yanıyorum,benimkinin bi kere bi sevgilisi vardı kız beni aramıştı k..'i niye hala arıosun diye sonra benimki bin pişman oldu, dedi ki o şeydi,işte anladınız.şeydi demişti ben senin kıymetini anladım demişti.çok pişmanım demişti ama beni bi kalemde harcamayı bilmişti onun için.ya ne gerek var onlara bilmiyorum anlamıyorum bu erkek milletini

canım diyelim ki yüzüne vurdun başka sitelerde profili olmasını vs.yi

kim ayranım ekşi der ki? iki ihtimal var, ya inkar edecek benim değil diyecek, yalan söyleyecek
ya da seni suçlayacak, beni takip mi ediyorsun diye.

iki seçeneğin sonunda da bir tartışma olacak. sen zaten onun gerçek yüzünü görmüşsün, tartışıp kırılmana ne gerek var? bırak o seni yine aptal bilsin, saf bilsin, çevirdiği işlerden habersiz sansın. ama kendi kazdığı kuyuya da kendisi düşsün.

sen yeterince üzülüyorsun zaten, üzülme desem de üzüleceğini biliyorum. ayrılığın hüznünü yaşar herkes bir süre. ama yaşadıklarını ve onun yaptıklarını unutup da ağırlığını koymayı unutma, gevşeme lütfen. sen kendine saygı duymazsan, başkasının duymasını beklemek olmaz değil mi yerimseniben

kendimi cok kötüü hissediyorum adam birakti yaa

oh ne güzelll

simdi yeni arayislar icinde ben ne haldeyim

nasil sevdim yaa
nasillll

bu yanindami kalicak utansin yaa yaziklar olsun

arasin ya arasin ordan burdan simdi bende bisey yazicam ama zaten cezam var

BENIM KIYMETIMI UMARIM BIR GÜN ANLAR

bizim gibi kizlarin nesli tükeniyor artik bunlara...... yaranir

Kimin yaptığı yanına kalmış ki bugüne kadar ?

Ne yapılan iyilik, ne de kötülük karşılıksız kalır. Bu dünyada olmasa da ahirette her şeyin karşılığını alacağına inanıyorum ben. Ve yaşadığımız hiçbir şeyin nedensiz olmadığına inanıyorum. Başımıza gelen her şeyin bir nedeni var, çıkarmamız gereken dersler var, tabii tutulduğumuz testler var. Her şey karşımızdakinin hatası değildir muhakkak. Bizim de hatalarımız vardır. Ama hepsi Rabbimin adaleti ile karşılığını bulacak.

O yüzden çok da sıkma canını canım. Her şey olacağına varır, sen çıkarman gereken dersleri çıkarmaya bak. Ah etme sakın, döner seni bulur alimallah.

sanki ayrilik sezonu acilmis gibi...
hos geldin diyemiyorum keske kimse gelmese....

sagol canim benim allah bana güc versin bir an önce

herkeste yanimda olsun :1hug:

jelibonum biraz sakinleşmeye çalış olur mu... hem bak akşama abinler gelcekmiş buralardan...
biliyorum böyle zamanlarda acımızdan gözümüz hiçbirşeyi görmüyor ama ailemizi ihmal etmeyelim nolur... onlar olmasa yanımızda ne yapardık ???

peki kim ayrılmak istemişti ve kim tekrar iletişime geçti ilk ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…