ne arıyolar yani ben anlamıyorum tertemiz kızlar varken yanlarında daha ne istiyolar seviyoruz da nedir aradıkları bi bilsemmm daha neyi arıyolar bizler varken
ben dedimki ona mailde sen böle mutlu olcağınımı sanıyosun yazıklar olsun burda bulduklarından bana vakit kalmıyo demekki,işte sen busun dedim,zavallısın falan dedim, ama varya kan beynime sıçramıştı yani bide görseydiniz yazdıklarını falan hepten çıldırdım.demek hepsi biyerlere üyeler demek hepsi yapıyo ama ordan bulduklarından ne hayır gelirki, ne arıyolar yani ben anlamıyorum tertemiz kızlar varken yanlarında daha ne istiyolar seviyoruz da nedir aradıkları bi bilsemmm daha neyi arıyolar bizler varken
ben dedimki ona mailde sen böle mutlu olcağınımı sanıyosun yazıklar olsun burda bulduklarından bana vakit kalmıyo demekki,işte sen busun dedim,zavallısın falan dedim, ama varya kan beynime sıçramıştı yani bide görseydiniz yazdıklarını falan hepten çıldırdım.demek hepsi biyerlere üyeler demek hepsi yapıyo ama ordan bulduklarından ne hayır gelirki, ne arıyolar yani ben anlamıyorum tertemiz kızlar varken yanlarında daha ne istiyolar seviyoruz da nedir aradıkları bi bilsemmm daha neyi arıyolar bizler varken
Ben ne aradıklarını çok iyi biliyorum... söylerdim emmme.. banlanmaya değmez...
bu yanindami kalicak utansin yaa yaziklar olsun
senağlamaslm kızlar bu kulübe bende üye olmak istiyorum.Benimde 6 yıllık ilişkim bitti.
senağlamaslm kızlar bu kulübe bende üye olmak istiyorum.Benimde 6 yıllık ilişkim bitti.
Kimin yaptığı yanına kalmış ki bugüne kadar ?
Ne yapılan iyilik, ne de kötülük karşılıksız kalır. Bu dünyada olmasa da ahirette her şeyin karşılığını alacağına inanıyorum ben. Ve yaşadığımız hiçbir şeyin nedensiz olmadığına inanıyorum. Başımıza gelen her şeyin bir nedeni var, çıkarmamız gereken dersler var, tabii tutulduğumuz testler var. Her şey karşımızdakinin hatası değildir muhakkak. Bizim de hatalarımız vardır. Ama hepsi Rabbimin adaleti ile karşılığını bulacak.
O yüzden çok da sıkma canını canım. Her şey olacağına varır, sen çıkarman gereken dersleri çıkarmaya bak. Ah etme sakın, döner seni bulur alimallah.
hoş geldin canım, neler oldu anlatmak ister misin ?
o kadar mutsuzum ki...aslında ayrılalı 4ay oldu ama tekrar görüşmeye başladık.Ama o çok umursamaz çok rahat davranıyo sanki ben ömrümün sonuna kadar onu beklermişim gibi.şuan görüşüyoruz ama sevgili değiliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?