6 yıllıkmıı:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: anlatsana guzelım noldu
peki kim ayrılmak istemişti ve kim tekrar iletişime geçti ilk ?
o ayrılmak istemişti ve tekrar o aradı. buluştuğumuz zaman herşey düzeliyo çok süper davranıyo ama evlerimize döndüğümüzde hiçbişe olmamış gibi davranıyo
geçen sene şubatta askerden döndü.döndüğü zaman sözlenicektik.Ailelerimiz biliyodu ilişkimizi ama onun ailesi yüzünden olmadı ve çok kavga etmeye basladık.Oda ayrılmayı tercih etti.
mrb bende geldim aklıma takıldı benimkinin bazı mesajları ama dalgacı bi yapısı da var biliosunuz şaka yapıyor güya ama her şakada bi gerçek payı vardır misali işkillendim işte,mesajları yazıyım size
mrb bende geldim aklıma takıldı benimkinin bazı mesajları ama dalgacı bi yapısı da var biliosunuz şaka yapıyor güya ama her şakada bi gerçek payı vardır misali işkillendim işte,mesajları yazıyım size
böcüğüm hayatım zaten bel bağlama değil,canımı sıktı bu şaka kisvesi altındaki mesajlar,ondan yazıyorum buraya
ya hani yapışan kadınlar vardır durmadan arar mesaj atar, ben öle bişi yapmıyorumki ya msn.den konuşuyoruz hatta ben yazmıyorumm çoğu zamanlar kendi yazıyo,ya da kırkk yılda bi mesaj başka bişi yaptığım yok niye beni bu duruma düşürdü anlamadım hadi böle çok arayan msj atan yapışkan biri olsam anlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?