Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

o ayrılmak istemişti ve tekrar o aradı. buluştuğumuz zaman herşey düzeliyo çok süper davranıyo ama evlerimize döndüğümüzde hiçbişe olmamış gibi davranıyo

peki canım buluştuğunuzda nasıl davranıyor yani süperden kastın ne ?
arkadaşça eğelniyormusunuz ; hiç siz hakkında konuştunuz mu ?

ve bişi daha neden ayrılmak istemişti...

belki çok sıkmak istemiyordur... ne kadar oldu görüşmeye başlayalı ve bu ayrılık sürecinde sen neler yaşadın ; yani hep dönmesini bekledin mi ; görüştünüz mü hiç ?

çok soru sordum ama -tatlicadiarzu-

geçen sene şubatta askerden döndü.döndüğü zaman sözlenicektik.Ailelerimiz biliyodu ilişkimizi ama onun ailesi yüzünden olmadı ve çok kavga etmeye basladık.Oda ayrılmayı tercih etti.

açıkçası çok açıklayıcı konuşmadığından hiçbir şeyi net şekilde anlayamadım. tam olarak anlatır mısın, tabi eğer istiyorsan.

ben roman yazdım anlatacağım buraya diye, sen 2 cümle ile özetledin :roflol:

ayrılık süreci benim için tam bir kabustu. Çünkü onu çok seviyorum bide 6 yılın verdiği bir alışkanlıkta vardı.1 ay olucak görüşmeye başlayalı görüştüğümüz zaman evleniceğimizden bahsediyo beni çok seviyomuş ve bunu yanyanayken belli ediyo

peki ailevi problemleri çözmüş mü ; ne diyor o konuyla ilgili ?
birden aklıma eve gittiğinde bu nedenden dolayı seni arayamıyormuş gibi bir düşünce geldi ama ?

ama bu konuyla ilgili olumlu gelişmeler varsa ; az aramasını dert etme... yavaş yavaş yoluna girer... ama yine de tedbiri elden bırakıp tamamen güvenme ... sen de az ara ; umrunda değilmiş gibi davran ... bakalım napacak?

mrb bende geldim aklıma takıldı benimkinin bazı mesajları ama dalgacı bi yapısı da var biliosunuz şaka yapıyor güya ama her şakada bi gerçek payı vardır misali işkillendim işte,mesajları yazıyım size

yaz bakalım... ama sen yine de pek bel bağlama bu mesajlaşmaya diyorum ben sengözlerimebaksanab

ben: sildinmi beni msn.den
o: yoo silmedim
ben: hani silmiştin hani telden silince olmuyodu pc.dende ayrıca silmek gerekiyodu.....
o: silsem ne fayda gene mesj gene mesaj bi şekilde ulaşıyosun
ben: :)) of yaa,atmamı ulaşmamı istemiosun ama ben yinede arıorum ölemi o anlamımı çıkarmam gerekiyo?!
o: ne desem boş, aşık olduun için hoşgörüyorum bu hareketlerini
ben: ne ne nee aşıkmı puahaahhaaa msj atınca aşıkmı olunuyo yani sen bunu hayal ediosan ben ne diyim, hayal dünyası işte kimsenin hayallerini yıkmayı sevmem :))

böcüğüm hayatım zaten bel bağlama değil,canımı sıktı bu şaka kisvesi altındaki mesajlar,ondan yazıyorum buraya

böcüğüm hayatım zaten bel bağlama değil,canımı sıktı bu şaka kisvesi altındaki mesajlar,ondan yazıyorum buraya

ya tatlım mesajları okudum ... kusura bakma ama bu çocuk cidden dalga geçiyor ya... hani bu neşeli bir sohbet değil tatlım... baksana adam diyor ki bu kız bana aşık ... eee sana ne yapsa müstehak yani prensesim...

ya nolursun msnden sil ve engele... telefon numarasını da sil ve unut...

ya erkeğin biri senin için kendine aşık olduğunu düşünüyor ve buna rağmen sana saygısızlık etmeyi de . hakkı kabul ediyor...

neden hala bu adamın yazdığı herşeyin üzerinde düşünüyorsun ki ??

bak ne demiş ben ne yapsam kar etmiyor sen zaten peşimdesin ; kurtulamıyorum ama umrumda değil ... aynen bunu demiş adam...

ya bir de o mesajlarda gülümseyen sensin ... o değil ... şaka yapmıyor o gayet ciddi ; durumdan da rahatsız ama istemem yan cebime koy demiş... hani bazı zamanlarda da rahatsız olduğu için ya cvp vermiyor ya da ters cevap veriyor...

hadi güzelim kapatalım bu sayfayı... hem de bugün...

evet canım güya şaka kılıfının altına gizlenmiş sözler bunlar,hayır neşeli bi sohbet değildi zaten,güya beni kızdırmaya gıcık etmeye çalışıyo,ben çekiyorum kendimi bundan sonra çok saygısızlık etti bana,hem ben onu öle kurtulamayacak kadar çok aramıyorumki bi msj altı üstü bundan sonra hiççç aramıyımda aklı gelsin başına,madem öle silseydi o zaman msn.inden cevap vermeseydi msj attığımda,ne cevap verio o zaman kötükedihüso

ya hani yapışan kadınlar vardır durmadan arar mesaj atar, ben öle bişi yapmıyorumki ya msn.den konuşuyoruz hatta ben yazmıyorumm çoğu zamanlar kendi yazıyo,ya da kırkk yılda bi mesaj başka bişi yaptığım yok niye beni bu duruma düşürdü anlamadım hadi böle çok arayan msj atan yapışkan biri olsam anlarım

prensesım bana kızma ama cok sınır ettı senınkının yazdıgı seylerkötükedihüso ne demek bana bı sekılde ulasıosun asıksın bana ne yapsamda arıosun falankötükedihüso vermedınmı agzının payınıkötükedihüso

onun gözünde aynen o durumdasın tatlım...

yalnız son zamanlarda ilk tepkiyi veren sensin... verdiğin tepkiler de onu önemser tarzında tepkiler olunca böyle düşünmesi normal...

o yüzden şu son mesajlaşmanın üzerine böyle bir durumun olmadığını göstermenin tek yolu hayatında tek bir saniyeyi bile ona ayırmamak canım... hadi sil hemeeeeen ... ve zafer senin olsun :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…